💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 253
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 005
Скрит текст:
Страхотен пост Дяволо, истинско удоволствие за четене.
Искам да коментирам тази част
Изненадах се в избора на Мишето за съюзник. Бях сигурен, че ще е Ралица или Филип в краен случай.
Тя избра Гого, интересен тактически ход. Всъщност много добре, браво! А Лефтеров и Филип определено се подразниха, хаха. Особено като каза, че го счита за най-комплексния, хихи. Нарочно го зададе въпроса Ралица и после веднага на синхрон дават Фифо да се обяснява, хаха. Добър сегмент от телевизионна гледна точка. 😉

Но браво, Мишето отбеляза точка! Дори и при Джаферович, сигурно и тя е отразила този ход. Но дадоха само раздразненото Мирелче на синхрон.
Защо го оценяш с много добре, браво ? Ако се беше върнала в племето Михаела вчера този избор щеше да и попречи да привлече Фифо повече, отколкото да и помогне. За мен Фифо беше много по-добрия и избор чисто стратегически. А с избора на Гого практически изпусна още един шанс да отвори вратата към Фифо.
Привличането на Гого не означава, че привлича и Фифо.
Обратното обаче е по-скоро вярно - ако беше съумяла да привлече Фифо, щеше да получи Гого като бонус според мен.
Защо ѝ е Фифо, като има Гого? 4 на 4, но у тях е капитанството. Пращат контузената Жени на следващата номинация и им се отваря играта. Отличен беше ходът на Михаела.
Капитан ще бъде някой от тройката Лефтеров - Жени - Мирела. Нямат капитанство. Жени няма да допусне капитана да е извън тази тройка при заплахата от още 3 гласа на следващ съвет ( саби + парите на Рали)

Редакция :
Всъщност си права - Ралица, Мани, Гого и Михаела щяха да запазят капитанството, без Жени да има ответен ход.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 13:11 от Bengun

# 4 006
Реших да ви спретна моя хумористичен поглед за тройцата червени от вчера:

Ахахахаха, това трябва да бъде корица!!!!

# 4 007
Алекса не е никакъв герой. Той се прави на герой за пред публиката. Играе си собствената игра и е прикрит дори пред своите съюзници, което е ОК и е в реда на нещата - на края ще има един победител. Това, което лично за мен е дразнещо - на синхроните постоянно лъже. Айде - другите играчи имаш право да ги лъжеш, защото са ти съперници, обаче - зрителите защо ги правиш на балъци? Едно говори и обяснява - и после прави точно обраното. Държи се арогантно в стил "мутра от ВИС2 - '93-та година". Даже има една интересна теория, че освен Мани, Алекса също е саботирал играта на сините - не знам до колко е вярно, но според останалите му постъпки - смятам за напълно възможно.

# 4 008
  • София
Въпрос към Михаела:Известността на Жени и връзките и в телевизионните и разни други "светски" среди, играеше ли роля при отношението на играчите към нея или това не ви е влияело?
+++
Много добър въпрос. Задължително трябва да бъде зададен.

Известността й Weary Чудя се ще откача или ще повърна! Това не е към авторката, а към Джаферович. И толкова ме е яд на тези деца там , които и се кланят.
….минавам с метлата. Прекалено груба бях!

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 19:14 от ketito

# 4 009
Чакалчето с новия подкаст.
Аз бях сигурен, че Елица няма да му гостува. Не очаквам и Вики и Алекса...

Ами, чисто обективно, и моят мъж да го хейти Чакалчето почти постоянно в изявите по лайфове, и аз няма да отида. Според мен даже я е поканил само от популизъм, едва ли не колко е над нещата. Със сигурност предварително е знаел, че няма да отиде. Лично мнение, разбира се.
Ето, че отиде при Туджаров и Дечо  и беше достатъчно добро представяне, но те са далеч по-обективни.

# 4 010
Дали следващата седмица ще отпаднат 1 или 2ма участника ? Тъй като не съм гледала много редовно миналите сезони, и не знам на този етап от играта по колко човека започват да отпадат. Благодаря предварително Simple Smile

# 4 011
Скрит текст:
Въпрос към Михаела:Известността на Жени и връзките и в телевизионните и разни други "светски" среди, играеше ли роля при отношението на играчите към нея или това не ви е влияело?
+++
Много добър въпрос. Задължително трябва да бъде зададен.
Известността й Weary Чудя се ще откача или ще повърна! Това не е към авторката, а към Джаферович. И толкова ме е яд на тези деца там , които и се кланят. За по- младите, да кажа, че аз Евгения от първото и участие в Сървайвъри май беше, я помня с това:
Беше избрана, защото се е снимала в Плейбой, Максим и т.н. Заради огромноят и бюст, сексапил и лековато поведение.И само да допълня, че по наше време , момичетата, които се снимаха в тези списания бяха любовници на богати чичковци, които държаха да излизат с момиче от гола корица. И самото и поведение беше толкова евтино и достъпно… можете да го сравните сега с това, че вече сексапил няма и е превърнала енергията в манипулация и злоба.Сетете се за какво ниво говорим. Та това и е известността на нея, има много “познати”.
И ще говори тя за морал! Една чуждица за нея!

Много ниска топка е написаното.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 13:35 от Bengun

# 4 012
Двата гласа за Евгения в анкетата са от Леа и Бо 😂

# 4 013
Двата гласа за Евгения в анкетата са от Леа и Бо 😂
Ако се появи трети ще да е от мъжът и.

# 4 014

Вчера доста се бяха събрали в Харманли на купон, даже Мирела, Михаела и видях, че привидно Мирела приемаше добре приказките на Мишето, че ще се добута на финал. Донякъде съм съгласна с Мишето, че Мирела не заслужава колкото някои други отпаднали участници, но има и соц. игра, а Мирела добре се е окопала засега.

Защото на физическата част никава я няма ли? Айде стига, Мирела се представя отлично до този момент и този който трябва да си ходи е Джаферович. Сега изгледах епизода и щеше да ме е още повече яд, че отпадна Михаела, ако не бях чул разсъжденията й, че иска да разкара Мирела. Ще номинираш здравата Мирела, която може да се върне от елиминация, но дори и да отпадне, мястото ще й бъде заето от някой друг, защото Жени ще реагира веднага. Ще омотая или Мани или Гого - колко му е. А ако атакуващ Джеверович, хем е по-голяма вероятността да отпадне, защото е контузена, хем като я елиминираш на практика разкарваш разгонената кучка и всички песове ще се разпръснат. Явно Мишето просто си е доста слаб играч в социалната част и това сие, затова може би не трябва да ме е толкова яд, че отпадна. Обаче си ме е яд де, защото щеше да стане доста интересно ако се беше върнала и то с 350 гроша. Stuck Out Tongue

# 4 015
  • София
Даже има една интересна теория, че освен Мани, Алекса също е саботирал играта на сините - не знам до колко е вярно, но според останалите му постъпки - смятам за напълно възможно.
Не ни показаха такова нещо, НО поведението му на масата след това ме кара да не изключвам тая възможност.
Коментираха как е изчезнало парчето и той смеейки се каза нещо като: Да не съм го взел аз".
Веднага след това Елица сякаш се притесни и някак припряно каза: Хайде да си лягаме.

Знам, че е само догатка, но ако той няма пръст в саботажа, то е съвсем вероятно да е имал намерение или да участва в такъв, или разбирайки за саботажа на Мани и Фейгин, удобно да си затвори очите.

Псевдогерой, да.

Разбирам, че може да е тактически ход да номинираш контузен/болен участник, защото никой не е длъжен да ги пази, но когато се биеш на чест в гърдите, а правиш друго, много олекваш.

# 4 016
И аз мисля ,че Чакала и Алекса се недолюбват,няма как Елица  да дойде в Подкаста.Те казват ,че навън всички са приятели ,но едва ли е така.

# 4 017
Гласувах в анкетата от името на моя син. Няма изненади - Гого, "защото е нинджа" (гледа много филми детето) и Филип, "защото може всичко". От момичетата първоначално не пожела да посочи, понеже е във фаза, в която жените за него са някаква извънземна раса, но след като го заплаших, каза с половин уста Михаела и Ралица, "защото изглеждат симпатични като хора" 😄
Обаче разпитах по-големите тинейджъри от тенис клуба, в който тренира (горе-долу еднакъв брой момичета и момчета) на 16-17-18 години и резултатите бяха, освен обичайните двама заподозрени (офф, вече взе да ми омръзва от тях Stuck Out Tongue Winking Eye ), също Георги и Чакалов. Първият може би защото все още е най-близо до тинейджърския образ, а вторият, защото кой ученик не иска такъв уител. От жените - двама казаха Елица (като по-големки знаеха коя е), двама Михаела и един Ралица, други двама не отговориха 😒
PS: Сега очаквам предложение за работа от Галъп Интернешънъл Wink

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 14:02 от Мила Атова

# 4 018
Алекса номинура Георги защото според мен просто го мисли за по силен играч от Гената. И съшо така защото мислешв че ще се изправи срещу Филип, който да си беше тръгнал е един силен конкурент по малко за Алексио.
Очаквам и искан да видя реакциите на, Джафа и Гого като номинирани, ше ги видом дали са със спортен дух и готови да се доказват и печелят или се крият удобно зад коалиции.

# 4 019
Според програмата на нова финалът ще е на 29 ноември а не на 2 декември което означава още 4 седмици със финаналната.
Заради световното първенство по футбол.
Възможно е, но епизодите са заснети и монтирани. 67 според Уикипедия, предните сезони също са били 66 или 67.
Освен съвсем да претупат точно финала(както и предните години) и да направят по-дълги епизоди. Или пък уикенда да има извънредни- нали като стартираха ги даваха уикенда.
Ще видим. Във всеки случай изобщо не ми харесва да претупват точно финала с индивидуалните битки. Искам такива да са за избор на капитан и/или имунитет.

Общи условия

Активация на акаунт