💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 511
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 080
Лефтеров на мен освен скатавка, не ми е и нито силен, нито издръжлив наравно с другите мъже в момента. Сори, ама си е така.

Мда и аз така мисля. Същата средняшка работа, като калеко Алеко.

# 4 081
Видях, че имаше въпроси, според които се смята, че жените са се присламчили към Евгения или от страх, или защото е известна - най-просто казано.

Моята теория е по-различна от тезите на потребителките.
Не само в ИВ, но генерално в риалититата ни досега мъжете винаги са били по-добрите в социален аспект, по-силни в създаването на коалиции, в допълнение знаем приказките за мъжките и женските приятелства.
Жените участнички и зрителки много искаме това да бъде оборено, много ни се иска да се намерят силните жени, които да се държат заедно, да се коалират докрай, да бъдат социални лидери (като това не значи, че сме мъжемразки, напротив). Идеята на теория е много добра и Евгения я експлоатира изключително успешно. Тя влиза, вижда, че е с още четири жени, някои с претенции за сила и умения и това й идва дюшеш - колко им е да ги убеди в супер яката идея най-после да покажем истинска женска коалиция. Към това добавете опита на Евгения в Сървайвър, който при всички положения е ценен.
До един момент те нямаха причина да се съмняват в нея - гласуват заедно, гонят мъже, имат си гръб една на друга, всичко е точно. Ние коментираме колко са глупави и тн, но те нямат възможността да се погледнат отстрани, те не знаят кой какво говори на синхроните.
Грешката им е, че увереността в женската коалиция ги накара да се отпуснат социално и да не мислят, да не следят малките индикатори, че Джаферович ще държи на групата до момента, в който няма нужда от нея. И на последните номинации две от тях получиха як шамар.

# 4 082
Хора!   (впрочем едно от дежурните обръщения в ИВ Stuck Out Tongue Closed Eyes)

Предлагам някои подобрения:

1. Ясен ценоразпис какво и за колко може да се купува с грошове. И не когато те питат, а когато ти пожелаеш. Например конкретна храна, четка за зъби, видеосъобщение в двете посоки и т.н.   Това го писах и миналата година, не е ново.

2. Отрицателни грошове, тоест заем. Това е ново.
Да се позволява заем максимум толкова гроша колкото е най-богатият човек от всички племена, примерно Генчо има +230 гроша, аз досега имам 100 гроша заем, значи мога да взема още до 130 гроша заем.  В определени битки (което се знае предварително разбира се - от край време пледирам всички битки да се знаят предварително по таблица) да има задължително издължаване - тоест участникът изтърпява наказание, което също е предварително дефинирано - преди началото на състезанието водещият обявява - както знаете в тази игра има наказание. То е следното - участникът трябва да (уцели повече балони, пренесе нещо по-тежко, стои 1 минута... нещо такова). Може да се случи повече от един участник да има наказание - от един или повече отбори. А може да се случи наказанията да са различни защото някой има да издължава 50 гроша а друг 100.
Кой какъв заем има си е негова работа дали да го обяви на всички, на някого или на никого. Както е и в живота. Продукцията да пази тайната на участниците докато не дойде игра с издължаване. (не всяка!)

Вземането на заем е типична житейска ситуация в която има много мислене, но има и късмет. И мисленето и късмета може да ти донесат полза, но могат да ти донесат и вреда. А може и да се комбинират в едната или другата посока или пък да се канцелират взаимно.  В едно такова шоу (където редовно призовавам да се дават повече възможности за мислене) такива обрати ще добавят нова тръпка.

Това, че давам примери с храна по никакъв начин не значи че си променям мнението за гладуването. Твърдо съм против зверското гладуване на реката (макар и с ориз и банани).
Храната трябва да се ползва за поощрение, не за наказание.

# 4 083
За стотен път: Гого е искал да ходи на номинации, не са го пращали. Явно от страх да не го загубят.
И айде да спрем с обидите към него!
Самите играчи го уважават и един няма с лоша дума към него, вие големите разбирачи го храните през 5 поста! Rage
Илиян няколко пъти каза колко е научил от разговорите с него и че съжалява, че не е успял да го привлече към тях. Само с уважение говори за Гого!

# 4 084
  • Sunshine state
Права си, Малечка, подкрепям.
Сони, само с първото съм съгласна, второто много се размива и дава мегдан за много нови изцепки и толериране на участници.

# 4 085
90%от гледащи те предаването за с фаворит Гого. От участниците никой лоша дума не е казал за него. Кълват се помежду си, но за Гого лоша дума няма. Всеки говори за него със симпатия и с уважение. И почти всички като ги питат кой е техният фаворит отговарят-Гого
Не знам това дали ви говори нещо. Помислете.

# 4 086
Дъщеря ми гласува така: Куков, Зори, Алекса, Мани, Фейгин. Интересно й е, но тя е и Сървайвър фен. Гледали сме заедно и американски сезони.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 06:37 от Гарганела

# 4 087
За стотен път: Гого е искал да ходи на номинации, не са го пращали. Явно от страх да не го загубят.
Самите играчи го уважават и един няма с лоша дума към него, вие големите разбирачи го храните през 5 поста! Rage
Илиян няколко пъти каза колко е научил от разговорите с него и че съжалява, че не е успял да го привлече към тях. Само с уважение говори за Гого!
Смешно е да искаш от другите да не критикуват даден участник, само защото го харесваш. Добър, лош, не са длъжни.
Като знам какво се е изписало за други участници......Гого изобщо не е плют.

# 4 088
Скрит текст:

Илиян няколко пъти каза колко е научил от разговорите с него и че съжалява, че не е успял да го привлече към тях. Само с уважение говори за Гого![\spoiler]
И 200 пъти да го напишем пак тая. Не е важно какво казват участниците в лайфовете си, а е важно какво ще си съчиним ние за тях. Трябва да сме обективни. Аз се опитвам да бъда, от опит тук в темата... и най-вече пример ми е една потребителка Merri_An, която е винаги обективна и точна, независимо кой подкрепя.
Аз се старая да не храня и хейтя любимците на други потребители и да не си измисля неща, които не са верни, защото темата започва много да се товари.

# 4 089
Ама мисля, че всеки има право на мнение. Това че не припадам по общия любимец, какво лошо има. Аз не съм обиждала напротив след Филип, за мен той е най-добрия там . А това, че ги било уж страх да не го загубят може и да е така, но все пак сините не бяха много силно племе. Нормално е да си пазят най  силния играч. Нито съм го обиждала, нито съм казала лоша дума за него.

# 4 090
Ето например една друга интересна дилема която се създава с помощта на заеми: 
Касим взема заем 100 гроша колкото е цената на една торта. Цялото племе ядем тортата един час преди битката надявайки се че това ще ни даде предимство въпреки наказанието което ще му наложат. 

# 4 091
И за да видите, че съм мила и добра и не мразя никой, въпреки, че критикувам Гого - в спойлерната тема се появиха две папарашки снимки от потребителка. Качвам ги, защото не са спойлер Simple Smile

# 4 092
Soney,
Предложенията са супер, но ще останат "глас в пустиня".
Продукцията няма ясно разписани правила точно, за да се извърта и да подкрепя когото реши.

# 4 093
Отиде човека
Веднга да признавайте коя е.

# 4 094
  • София
Аз съм на мнение, че това с искането на Гого да ходи на елиминации е като ситуацията с Милен в сезон 2. Лесно е да казваш "искам" като си знаеш, че на 100% няма да ти се случи и няма да те изпратят. То ще се види донякъде, особено ако другата седмица жълтите са на 2 съвета. Как ще играе Гого и ще влиза ли в коалиции. До тук аз не видях особено желание да ходи - когато коментира с Мани (преди да ги издадат), а после с Филип - реакцията му беше по-скоро примирена, че това ще стане, а не да не му пука от ситуацията и да му е все едно.

Общи условия

Активация на акаунт