💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 758
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 065
Въпрос към Мишето:

1. Трудно ли е да се приземиш с парашут в племе, в което всички се прекланят пред Джаферович и изпитват страх да проявят своите лидерски качества?

Много съжалявам, че отпадна. Единствената жена в племето, която направи опит да се противопостави на Джаферович.

# 4 066
  • Sunshine state
Аз пък не видях Михаела да се е противопоставила особено на Джафа. И тя си мишкуваше като останалите в строя.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 18:47 от Pupitka

# 4 067
И аз не мисля, че Михаела е играла против Джаферович. И много удобно всички забравихте как Чакалчето говори да се обединят с Фифо и дадат отпор на Джаба. И тя директно й го изпя.
Така че не виждам какви са тези драми, че отпаднала.

# 4 068
Много интересни мисли ме гонят последните дни 😂 Та ще ми е интересно дали още някой си е мислел същите простотии като мен. Много ми е чудно, такива пикливи като мен, които не могат да стискат и час и половина, какво правят на тия битки по 3? 🤣 За мен щеше да трябва да ги спират тия битки по 3 пъти 🤣
Имат химически тоалетни на терена.

# 4 069
Моето усещане е такова. Може би Вие сте прави. Това означава, че задавам правилен въпрос към нея и ще е чудесно да чуя отговор.

# 4 070
  • Sunshine state
И аз не мисля, че Михаела е играла против Джаферович. И много удобно всички забравихте как Чакалчето говори да се обединят с Фифо и дадат отпор на Джаба. И тя директно й го изпя.
Точно така беше. Чакалчето много дърварски я подхвана, ама и тя уби в зародиш и малкото опити за контра коалиция.

# 4 071
Точно така беше. Чакалчето много дърварски я подхвана, ама и тя уби в зародиш и малкото опити за контра коалиция.
Тя Джаферович така ги беше овъртолила, така им беше промила мозъците с тази женска коалиция, че те не виждаха по далече от носа си.

# 4 072
batigol - В оригиналното състезание, допреди Box-изданията, се гласува - първо от публиката, след това от участниците. За последните две Box издания - състезават се накрая мъже/мъже, жени/жени и има двама победителя - мъж и жена.

# 4 073
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Mихаела ми беше сред фаворитките още при визитките и съжалявам,че се залепи за полата на Джаферович вместо тя и Ралица да си играят играта с Фифо и Чакалов. Не очаквах да излезе толкова глупава,честно казано.Сега те 4-мата щяха да са господари в жълтото племе,а не марионетки в ръцете на манипулатори.
И на база това казано,не мога да я съжалявам Михаела. Сама си е виновна за мястото,в което се намира вмомента. Ама големи хитруши - Фифо на елиминации всеки път,защото нали..много е удобно така,а жените да си шушукат по стаите и да минава играта,докато някой друг ги носи..
Хайде довиждане!

# 4 074
  • До морето
Снощи не трябваше ли да има лайф на Гената, нали се заканваше да говори? Някой гледа ли? Имаше ли нещо интересно?

# 4 075
Редактирам,току що видях,че анкетата е до 16г
Еми ето:
момче на 10г.-Гого,Гого и пак Гого

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 19:20 от Viliiv

# 4 076
Ако тряжва да съм честна Лефтерката, не е слаб но той много удобно се закотви в коалицииката ня Джафа, изгради си образ на тъжащия и добър бивш и лека поличка ще добута до финала без да е номиниран и ходил на дуел. Пл добрия вариант е от Алексиото или неговата придворна, ама някак не ми се иска човек минал мржду капките зараси дружбата си със силните на деня да е победител. Да, да знам играта е  и социална  но, не може такива каро Генчо, Жоро и Фифо да ходат през съвет нс рлиминации, да се доказват и накрая да спвчели някой като Гогата или Лефтерката, които уфобно са се/бяха присмампили към силните на деня.

# 4 077
Много благодаря за тази анкета! Аз съм дала по един глас за Гого и Филип, но да уточня, че гласът за Гого е много голям, а за Филип - по-малко, но от сърце. Simple Smile Просто при нас Гого е № 1.
А отосно паричната награда и компромисите, които някои играчи са готови да направят заради нея... Отникъде не си заслужава!
Готините и интелигентни участници, макар да се стремят към победата, показват повече мотивация за самото преживяване, новте запознанства, да популяризират някаква кауза и най-вече за възможността да опознаеш по-добре самия себе си.
А пък тези, които са наети като звездите на шоуто и им се разчиства пътя към наградата с цената на това да се излагат по телевизията, тотално са безинтересни всъщност на зрителите.
Отпадне ли Гого - спирам да следя, то какво да му се гледа повече...

# 4 078
Снощи не трябваше ли да има лайф на Гената, нали се заканваше да говори? Някой гледа ли? Имаше ли нещо интересно?
Аз чаках ,ама нямаше никакъв лайф снощи.Гената пусна някакво стори от заведение ли беше или частно парти от неговия си град ,видях Мирела и Георги там .Гената щастлив ,дето е дал предимството на Георги ,а Мирела се скъса да бъзика Жоро как си гукали с Фейгин ,момчето срам го хвана .

# 4 079
  • Sunshine state
Лефтеров на мен освен скатавка, не ми е и нито силен, нито издръжлив наравно с другите мъже в момента. Сори, ама си е така.

Общи условия

Активация на акаунт