💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 942
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 050
Мале, Алекса само с 19 гласа, не само много след Фифо, Гого, Генчо и Георги, ами след Мани и Фейгин. Тъпарев ще се чуди как да му лъска имиджа!

# 4 051
  • София

Ще преглътна всеки друг, освен Виктория, Джафа и Алеко слипа.
Двама от тях влизат с привилегии. А точно тези трима не искам да слушам да говорят за спортсменство, морал, доблест, чест и останалите им синоними.

+1 дет' се вика.
При толкова добри играчи, тези хич не стават.
Е, ако кастът беше по-кофти можеше и да минат за приемливи.

# 4 052
Моят въпрос към Михаела би бил : От какво ви беше страх да се обърнете срещу Джаферович?
Значи дотук Джафа няма ни една елиминационна. То бива, бива будалък при жълтите, ама толкова вече не бива.
Само Фифо(2), Георги(3), Гената(2) и Виктория имат елиминционни.
Гената също е с 3. Веднъж с Куков, после с Касим и Звезди и трети път с Жорето и Цеци.

# 4 053
  • София
Относно въпросите към Илиян и Надкаста

Прегледах обстойно въпросите ви. След малко ще ги изпратя, но преди това ще напиша тук кои ще са те, а на някои ще отговоря аз, защото Илиян вече е отговарял в лайфовете (гледал съм над 90% от лайфовете) 😉
За съжаление има доста интересни въпроси, но няма как да се зададат всичките... 😐
Аз ще изпратя такива, които хем са интересни, хем има вероятност да не бъдат зададени от Туджаров и Неделчо, защото те си имат една добре позната система и понякога пропускат някои тънкости. Имайте предвид, че Илиян ще гостува и на Чакалов, а там при него се гледа всичко под лупа и ще се обхванат нещата на макс. Някои въпроси пък няма как да не бъдат зададени от Туджаров и Неделчо. Дали би участвал в друг Бг формат и т.н. разни общи/задължителни - Как се чувства, доволен ли е. Има интересен въпрос за това дали е доволен от монтажа и как са го изкарали - Илиян мечтае за Ол Старс и никога няма да каже лошо нещо за продукцията според мен. Въпросът е много хубав, но няма да чуем искрен отговор, а може и да не го зададат въпроса... Може и да е доволен ама за мен, той при всички случаи ще отговори положително, това имам предвид. Даже той си го е казвал, аз вътре бях себе си, не съм крил нищо и т.н. Няколко пъти го е казвал в свои лайфове.

Та така, отговарям Аз (криво-ляво повтарям думите на Илиян дефакто 😀😉 ):
1) Би ли се записал отново в друг ТВ формат:
Скрит текст:
Да, би се записал във всякакъв формат, но любимият му е Сървайвър и за него най-много мечтае.

2) Предвид развитието на ситуацията смяташ ли, че твоята идея за саботаж на играта, която беше реализирана от момичетата, е била всъщност добра идея? Не донесе ли тя повече негативи, отколкото позитиви на Фейгин и Мани?
Скрит текст:
Надълго и нашироко се коментира вече. Нямаше вариант жълтите да се разпаднат. При разпадане на червените, ситуацията за Мани и Фейгин даже щеше да е още по-тежка. Без имунитет и отстреляни на първия племенен съвет.
Ако е за отзвука навън, веднага ви казвам какво ще отговорят и тримата: лоша реклама няма и ала-бала.
Тези неща се забравят, но след време ще остане в историята - ей знаете ли тези момичета какъв ход направиха. Да бееее, разбиха цяло племе, малииййййй и т.н. В смисъл на 99.9% съм убеден какво ще кажат. Така че ще спестя и този въпрос.

3) Предприеха ли ход с който да привлекат Гого към тяхната коалиция и ако да, каква е причината според него,
поради която не постигнаха успех?
Скрит текст:
Отговарял е вече и не само той. И Мани също. Искали са Гого да играе с тях. По различен начин са подхождали. Даже Илиян се е намърдал да спи с него в една стая само и само да му влезе под кожата. Но не се е получило. Гого си е имал повече приказка с Цецо и Вики. А няма как да се налагаш над Гого... И така.

4) Ако беше в някое от другите племена, по какъв начин щеше да играе, с кого щеше да търси съюз?
Скрит текст:
Отговарял е на Лайф. В Безстрашните с Джаферович. В Непобедимите с Генчо. Щял е да играе по същия начин. С тази идея е влязъл, да е силно стратегически профил.

5) С кой участник съжалява, че не е успял да играе с него в коалиция?
Скрит текст:
Жени

Някои въпроси се припокриват, така че съм ги обединил така да се каже, което ме улеснява, а и има шанс повече от вас да са доволни. Много моля, не се сърдете, няма как да изпратя всичко... 🙂

Изпращам следните 3 основни въпроса + 2 резервни (по преценка на Туджаров и Неделчо, някое може да отпадне или да се смени, а и те също могат да искат да питат същото, хубаво е да имаме и резервни варианти)

Топ 3:

1. Смята ли, че трябва да се въведат ясни и точни правила относно кога кой може да бъде подпомогнат/сменен при забавяне, колко хора да участват от всяко племе, когато са неравен брой, какво за колко гроша можеш да си купиш и т.н.?
бтв: Задължителен въпрос към всички участници, защото продукцията ако не чуе тях, кой друг? Нас явно не иска да чува...

2. Има ли ход, който съжалява, че не е направил, и смята, че с него е щял да обърне хода на играта в негова и на своята коалиция полза?

3. Защо не подсигуриха отстраняването на Виктория като глава на противниковата коалиция още на ранен етап, като беше очевидно, че нито е силен играч, нито е добра компания? И защо на късен етап предпочитаха да стрелят по лесния Цецо, а не по нея?

п.п. Имам усещането, че като отговори на 2, може да обхване и 3, защото това е очевидния отговор, но все пак не се знае, а са топ въпроси и интересни, както и с доста лайкове.

-

2 резервни въпроса:

1. Какво не сме видeли от Илиян? Това което е останало зад кадър.
2. Любимец/Фаворит от тази четворка - Кралица Сандра, Парвати, Ръсел или Бостън Роб? Чия игра/стратегия от тази четворка е най-близо до неговите лични виждания за играта и до кой тип игра би искал да се доближава играта му в един Сървайвър?

# 4 054
Много интересни мисли ме гонят последните дни 😂 Та ще ми е интересно дали още някой си е мислел същите простотии като мен. Много ми е чудно, такива пикливи като мен, които не могат да стискат и час и половина, какво правят на тия битки по 3? 🤣 За мен щеше да трябва да ги спират тия битки по 3 пъти 🤣

# 4 055
Няма изненада и сред децата. Гого и Фифо. А това едно дете да те харесва и взема пример от теб....По-голямо признание от това няма. Няма нужда да печелят Игрите, те двамата са моралните победители. Браво!
Абсолютно! Не им трябват 100-те хиляди, с тях половин жилище не можеш да си купиш вече. Е, хубаво би било, ако някой иска да стартира някакъв бизнес, но другото е по-важно, още повече че то също е вид капитал, който биха могли да осребрят, ако са достатъчно находчиви Simple Smile

# 4 056
  • Sunshine state
И като стана дума за наградата - крайно време е да завишат вече парите, че то инфлацивта ги изяде и наистина 100 хил не са вече кой знае какво. А специално за ИВ е срамота след първи сезон да я намалят. Пълна простотия. Изобщо не знам как има хора да се навиват на подобна излагация за тия пари.

# 4 057
Diavolo, перфектно селектирани въпроси.
 Открих и отговор на два от моите  зададени въпроса. Благодаря!

# 4 058
  • София
Жорката 🙂

# 4 059
  • SF

За какви въпроси говориш?

# 4 060

Проблемът е въпреки всичко - пола. Това е и за Мани.
Просто не виждам как жена може да спечели на финал при тези игри, които дават. Ей богу не го виждам. А няма как да се върнат назад, защото надграждат с всяка година. Сезон 1 - тежка, хамалска игра. Сезон 2 - трагедия като цяло. Сезон 3 - отново тежка игра за жена, но Паулина не бе никак далеч от бореца Симеон. Обаче ако имаш мъж с добра издръжливост (тогава Андрей, а сега почти целия мъжки каст), как да стане??? Дори и пъзел да има, а то ще има, жената докато стигне до пъзела, ехееее, ще изостава с много, много, много минути.
За да успее жена трябва да е на нивото на Ива Пранджева и да не вкарват прекалено силни и комплексни мъже, обаче те ако не вкарат такива няма да им се гледа сезона, така че си се въртим в един омагьосан кръг...

Поли ако беше изпреварила Симеон, можеше после с едно бързо минаване на змията или там каквото беше играта с топчето, да изпревари Андрей и да направи сензацията. Trollface
Искам да попитам аз по тази тема, хора които са гледали колумбийския формат, в който и игрите са по-трудни, как от 14 сезона 6 са спечелени от жени? Пак повтарям, от 14 сезона 8 мъже победители и 6 жени. Thinking

# 4 061

За какви въпроси говориш?
Мнение 4056/няколко поста преди моето/ . До вчера писахме тук въпроси за Илиян. Днес и утре се събират въпросите за Мишето. Диаволо ги селектира по брой събрани харесвания и ги изпраща на Туджаров.

# 4 062
  • София
Аз очаквам победител да е Лефтеров. Хем е тих, не се вдига врява около него, хем положително впечатление създава най-вече (историята с Мирела и как страда по нея, и когато вися на кръста за баща си). Не е зле физически, макар и да не е най-добре.

Като казах Мирела, пак ще спомена, че за мен тя изобщо не е зле в игрите, даже много добре се представя - плува чудесно, на халки минава, не бави отбора, а на номинационната битка с държането на осемте дънера кой остана последен от жълтите? Тя и Ралица!
Това, че е глупавка и се води по акъла на Джаферова, е така, но не мисля, че е достатъчно да я пишем "слаб играч".

# 4 063
  • София
Мишето с каква рана на ръката излиза, уф
В скрист текст пускам поздравления към нея след отпадането и снощи. Това са от всички участници от ИВ, които са и изпратили нещо (интересно, доста имена ги няма, което ме разочарова, но разбира се може и тепърва да и изпращат) + Зори Джи от Ергенът

Скрит текст:

# 4 064
В интерес на истината за мен най-слабите играчи на арената са Вики и Джаферович от останалите. Обаче и двете със социалната игра ще успеят да стигнат далече. А Джаферович много добре обмисля ходовете и освен това и на пъзели се доказа. Вики повече на късмет.
И не мисля, че е нужно жената победител да е яка като Ива Пранджева. Трябва обаче да е топ стратег, за да стигне до финала без дуели или с минимално такива и да има достатъчно физически данни че да успее да вземе финала.
Ралица от този сезон е добър играч. Мани също е доста комплексна и само ако и дадат супер силова част ще изгърми. И двете на пъзели не знам как са, но социално Ралица никаква я няма, а Мани е твърде очевидна. Зорница е добра физически, може би най-добра от всички, но за мен е най-ненужното звено в голямата коалиция на Алекса. Това при положение, че Генчо и Георги си купят бонус гласове и гърмят по Зори. Алекса няма да извади томахавката за нея.
За мен топ стратегът от всички сезони е Радостина. И тя реално завърши 6та? Малко повече да я биваше в игрите щеше да е на финал, а пък ако беше с физическите данни на Зорница и победител би станала.
Просто засега нямаме стратегически ум и физически данни събрани в едно в образа на жена. А този формат не позволява на жена да играе ролята на Юлиян, Фифо, Генчо, Георги - да оцелява само с победи на арената.

Общи условия

Активация на акаунт