💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 490
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 125
На Филип ми идват малко в повече тия плейбойски изпълнения, смисъл топ играч
е, в топ форма, ама.. 😀 не е чак за там, за където се бута, имам предвид чисто визуално. Предпочитам Лефтеров или Валери.

# 4 126
  • София
Скрит текст:

Отиде човека
Веднга да признавайте коя е.

Гогчо изгоря. Grinning Ама пък е много сладък. Heart Eyes Да сме на мястото на мацката, а? Алиа къде си?
Е не виждаш ли къде е, на снимката...аз се чудя що цял ден мълчи таз скумрия, а то...нож в гърба 😁

Руса, със сини очи съм 🤣 Дишайте 🤣 Ще разбера коя е дамата и дейставаме 🤣
И аз, ама 10г по-дърта 🤣🤣🤣

Най-накрая се появи бе, жена. 😋

И аз, но точно 20 г. по- мъдра. Satisfied

# 4 127
Ма с теб още повече си приличаме, и аз съм руса със сини очи 🤣🤣
Отиде човека
Веднга да признавайте коя е.

Гогчо изгоря. Grinning Ама пък е много сладък. Heart Eyes Да сме на мястото на мацката, а? Алиа къде си?
Е не виждаш ли къде е, на снимката...аз се чудя що цял ден мълчи таз скумрия, а то...нож в гърба 😁
Руса, със сини очи съм 🤣 Дишайте 🤣 Ще разбера коя е дамата и дейставаме 🤣

# 4 128
Чакалче, рапортувай на Гого. Неговите фенки сме руси, със сини очи - има негови наборки, им 10+, има и 20+. Право на избор бол. Grinning 🤣🤣🤣

# 4 129
Гого като Ергенът няма да го преживея да се целува с всяка втора и да го пипат навсякъде ... Joy Joy Голяма болка за гледане ще е Joy

# 4 130
Предполагам, че не е тя, но жената с Гого много ми прилича на Елвира от Ергенът...

# 4 131
Чакалче, рапортувай на Гого. Неговите фенки сме руси, със сини очи - има негови наборки, им 10+, има и 20+. Право на избор бол. Grinning 🤣🤣🤣
Че и +30,+40
Всенародна любов!Това е положението!

# 4 132
Дъщеря ми току що изгледа вчерашната серия, стигна до анонса за понеделник и каза твърдо, че повече няма да гледа това предаване, в което има такива игри, в които хората могат да умрат.

# 4 133
Към моето CV отбележи естествено руса 😎 Всеки детайл е важен 🤣

# 4 134
Аз даже и наборка не съм му, съвсем не ставам 🤣🤣 само 1 година по-голяма от Фейгин 🤣

# 4 135
Някой спомена младините на Жени и голите й снимки, та отидох специално да ги потърся и пак да си пусна клипчетата 🤣. Ами много е била секси, няма спор😍. От този тип “секси”, че и хетеросексуално момиче (като мен🤣) си задава някои въпроси за биологичния път на мъжа и жената и рамките, в които ни поставят 🤣.
precious и mon day да отидат да се изповядат за злото, което направиха с мен 🤣 и дано Господ им прости прегрешенията 🤣🤣🤣.

# 4 136
Аз даже и наборка не съм му, съвсем не ставам 🤣🤣 само 1 година по-голяма от Фейгин 🤣
Баш си. Пак там. Около набора. Делете го с Алиа пък ние, по възрастните ще ви се радваме. Ако и качвате по някоя снимка-грешка няма да имате. 😋😁😆

# 4 137
Абе Фифо хич не си го представях в тази роля 😄
Той уж един такъв леко свит от към тази част/или поне така изглежда/ , праволинеен , краен за някои неща , а интересно с какво се е занимавал преди 😁

Алая , ти си ни надеждата да разгадаем дамата със сладкия Гогич 🤗🤭

# 4 138
Абе Фифо хич не си го представях в тази роля 😄
Той уж един такъв леко свит от към тази част/или поне така изглежда/ , изглежда праволинеен , краен за някои неща , а интересно с какво се е занимавал преди 😁

Алая , ти си ни надеждата да разгадаем дамата със сладкия Гогич 🤗🤭
Е, търся де 🤣 Търпение 🤣

# 4 139
Ако стигнем до там, даваме обещание с нея 🤣 ще ви радваме със снимки
Баш си. Пак там. Около набора. Делете го с Алиа пък ние, по възрастните ще ви се радваме. Ако и качвате по някоя снимка-грешка няма да имате. 😋😁😆

Общи условия

Активация на акаунт