💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 490
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 185
супер обикновена е Мирелка. такава детска хубост и аромат на глуписимо сигурно се нрави на мъжете. низнам но красива ньет

# 4 186
  • София
Бяха под пет секундите на АнаМария в тази игра.
Ана Мария е икона. Bowtie

# 4 187
Джафито Heart Eyes

Скрит текст:

# 4 188
За мен Мирела е хубавица, синеока с хубаво лице и тяло.
Мишето има нещо несъразмерно в чертите на лицето.

# 4 189

Много ясно.Trollface  Взе главата на Март и Радостина и перчема на Юлиян. Head Band

# 4 190
младата жени джалма джаферович. силен бриз на Красна поляна

# 4 191
Много ясно.Trollface  Взе главата на Март и Радостина и перчема на Юлиян. Head Band
Според мен взе и шансовете за победа на Веско. Цял сезон се държа той, но тя успя да го накара да изплиска легена.

# 4 192
Скрит текст:

Бяха под пет секундите на АнаМария в тази игра.
Ана Мария е икона. Bowtie

Намрих го бе. Ана-Мария и Панчев в ютия-гейт.

https://www.vbox7.com/play:3b8ad2fc05

# 4 193
  • Sunshine state
Ох, не мога с вас.. Какви моменти епични имаше, не е истина. Зеленото училище и автобуса на Ана Мария. 😂🤣 Ураган Гецово! 😜

# 4 194
https://fb.watch/gtloVHhQVX/
И друг любим момент  с нея 😂

# 4 195
Преди да го отворя знаех, че ще е това 🤣. Благодаря ти 🤣 Сега погледа на Добрин ще ме преследва в съня ми 🤣🤣🤣

# 4 196

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Хиля се като зелка. Ще събудя детето.

# 4 197
Оооо, неее, гледали сте голи мъже и сте мърсували без мен SobSobSob

precious и mon day да отидат да се изповядат за злото, което направиха с мен 🤣 и дано Господ им прости прегрешенията 🤣🤣🤣.

Ха! Какви прегрешения, аз съм толкова горда с теб, а и със себе си! Trollface Ти се радвай, че пак съм малко от малко обрана и се правя на възпитана. Joy

БелаДона и Mon Day явно бая си блея и не мога да ви позная кой сте в тея лайфове. Искрено се извинявам. HeartHug

Аз не им пиша по лайфовете, а съм и с друго име там, няма как да ме познаете. Hug

Охх, на Добрин физиономията докато Анка пее .... златен кадър! Дано продукцията го е обезщетила с кисели млека.

# 4 198
  • Брюксел / София
Епични моменти имаше Ана-Мария от първи сезон.
Чудя се Радостина и добата дали още са заедно?!
НО настоящия сезон е игра за напреднали откъм любови / раздели / свалки Simple Smile
За мен в този сезон Ана-Мария е Вики:  безполезна в игрите и не пее, но доволно вика и крещи Simple Smile

# 4 199
не знам кой е добата но ако го видиш нощем по тъмна доба ли се води

Общи условия

Активация на акаунт