💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 084
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 200
  • София
Според мен взе и шансовете за победа на Веско. Цял сезон се държа той, но тя успя да го накара да изплиска легена.
Истината е, че тя не очакваше подобна реакция, нито я целеше, на нея изборът ѝ беше предложен от продукцията, а тя избра най-доброто за своето оцеляване в играта, авно Веселин е очаквал всички да мислят само за неговото.

# 4 201
Нещо малко за настроение.😁

https://youtu.be/2c5nifjwvYA

https://youtu.be/dVmNw1Ri8mk

# 4 202
Joy, с глас се смях, ще събудя детето на комшиите Joy

Мисля, че тази нощ съставих своя дрийм тийм.
Катя и Ники майонезата. Ники е единственият, който ще врещи на Виктория повече от самата нея и би могъл да я накара да млъкне. Катя е единствената жена, пред която номерата на Алекса няма да минават. А, и да видим дали Алекса ще накара Ники да не тъпче с филии с майонеза точно преди състезание Smiling Imp Спойлер - няма да успее хаххахах
Виктория и Алекса - за да им видят Фърситата сметката.
Мани. Ама оригиналното нали, Мани миглопластика майсторката, Мани ханойските кули. За да им лази по нервите на всички Smiling Imp
Зори - трябва ни някой да се пули на картинката и да е неизчерпаем източник на гифчета.
Гого - защото тази нощ съм мила и добра. Обаче си мисля, че ако е в това племе, дори Гого ще реши да саботира, за да излезе от шоуто...

Пух и Рабухчиев резерви. Опасявам се, че я ще им прилошее, я ще крампират и няма да успеят да влязат в основния състав Joy

Това е. Не е физически кой знае какво, но рейтингът ще хвърчи в небесата!

# 4 203
Не съм ЗА двойките в такива формати, но Фейгин и Жорко са ужаассноо сладки! Жорко повече! 🥰

Много искам с грошовете Гената и Жорко да пратят Виктория на елиминация, но надали, целят се в ЗоритУ (била интелигентна 🤣🤣) и Мира.

Когато Куков отпадна от Генчо така ме беше яд, хич не харесвах Генчо. Сега много го харесвам.

От самото начало съм фенка на Фифо и Георги. Харесвам и Гого. От скоро мои фаворити са и Гената и Мани.

Жал ми стана за Ралица. И за Мани.. Те са следващите.

За разлика от много от вас, аз изключително харесах сървайвърския ход на Мани със саботажа и от тогава викам и за нея. Simple Smile

Кюфтерович не я номинират, че е контузена, а Жорката с чревен вирус ДА..

Какво е скастрила Джаф. Мирела, не чух??

Колкото да харесвах Ваня Дж., много, в Сървайвър играта му беше наслада да се гледа, толкова пък тя ми е анти.

Смятам, че е време да помислят да махат силни играчи за напред.
Няма смисъл да номинират Зори, която после биха победили на финал.

# 4 204
  • софия
Ихаааа, не съм  гледала първи сезон, но до това с ютията Алекса и Виктория изглеждат, като Телетъбис спуснати в Игри на волята в средата на сезона на елиминационна битка.
 Добрутро все пак.

# 4 205
  • SF
Добро утро.
Ще харесам Генчо, ако си пренасочи кинтите и купените гласове от Зори към Виктория. Глас от Георги и Фейгин и ще чуем крякането на недооценената Виктория.
Хитър ход би било от страна на Генчо, ако не стреля директно по мишената си Алекса, а в периферията му.

# 4 206
Добро утро.
Ще харесам Генчо, ако си пренасочи кинтите и купените гласове от Зори към Виктория. Глас от Георги и Фейгин и ще чуем крякането на недооценената Виктория.
Хитър ход би било от страна на Генчо, ако не стреля директно по мишената си Алекса, а в периферията му.
Според мен няма да стрелят по Виктория все още, мисля си, че Генчо я смята за по-силен играч от Зори и Мира. Но ще аплодирам, ако се насочат към Йори. Отделно  смятам, че Алекса би ползвал томахавката, за да я защити специално нея.
Целта им според мен ще е една от двете придворни дами на Елица, трябва да редуцират бройката на алианса на Алексио, ако искат да се докопат до капитанството след време.

Ихаааа, не съм  гледала първи сезон, но до това с ютията Алекса и Виктория изглеждат, като Телетъбис спуснати в Игри на волята в средата на сезона на елиминационна битка.
 Добрутро все пак.
Първи сезон с ютията на Веско и особено със запалването на знамето от Ямболския бек е сезона с най-много простотия.

# 4 207
От сутринта се смея  ,какви култови епизодчета сте пуснали  Smiley
Но..сезон 1 , господин Панчев с гладенето на  ризката и летвата му с надписа -незабравимо Sweat Smile ,номер 1 за всички сезони . Алекса е цвете пред Панчев Sweat Smile

# 4 208
Каква е тая простотия с ризата, нищо чудно, че не съм гледала

# 4 209
  • SF

Според мен няма да стрелят по Виктория все още, мисля си, че Генчо я смята за по-силен играч от Зори и Мира. Но ще аплодирам, ако се насочат към Йори. Отделно  смятам, че Алекса би ползвал томахавката, за да я защити специално нея.
Целта им според мен ще е една от двете придворни дами на Елица, трябва да редуцират бройката на алианса на Алексио, ако искат да се докопат до капитанството след време.

Зори също е в игра с Алекса и под неговото покровителство. Генчо би трябвало да е виждал как играе едната на терен и как другата. Дори само да трябва на гръб да ги носи, Зори ще му е по-лесна.
Ако малко й помогнат да помисли, че Алекса има афинитет към Виктория и тя би отишла на елиминации последна от трите, които пеят в хора на Алекса.
И не се налага Зори да гласува директно срещу любимия на приятелката си.
И да не привлекат Зори в коалицията си, поне да не им е цел в елиминациите, а Виктория.
Може да мине и без никаква обида и нападка, само с леко извинителното, Сори, но с нея са най-малко близки, най-малко се познават и от този род общи приказки.

# 4 210
  • софия
Според мен и Генчо и Жорката изобщо няма да си харчат парите за гласове. Те ги кътат с идеята да купуват имунитет, когато им опре яйцето до Д-то.

# 4 211
  • София
Гледам фенките на Гого синеоки блондинки... Аз съм синеока брюнетка, явно затова ми изхвърча от класацията JoyJoyJoy
Джафито Heart Eyes

Скрит текст:

И като млада не ми допада. Има нещо грубовато и момчешко във физиономията. Тя не, че сега е престаряла, просто изглежда на повече години, отколкото е Sweat Smile

# 4 212
  • софия
Гледам фенките на Гого синеоки блондинки... Аз съм синеока брюнетка, явно затова ми изхвърча от класацията JoyJoyJoy
Джафито Heart Eyes

Скрит текст:

И като млада не ми допада. Има нещо грубовато и момчешко във физиономията. Тя не, че сега е престаряла, просто изглежда на повече години, отколкото е Sweat Smile
Май не е от това. И аз съм твоята категория, но ей ме на. В сектата съм. 😁

# 4 213
  • SF
Според мен и Генчо и Жорката изобщо няма да си харчат парите за гласове. Те ги кътат с идеята да купуват имунитет, когато им опре яйцето до Д-то.

Ми то им опира, но те пак не вадят. Пример е последният съвет, когато Георги беше пратен на битка. Така може да им ги вземат непохарчени. Някой гарантирал ли им е, че отиват на финал, където ще им трябват грошовете?
Мисля, че Георги би ги дал единствено за Фейгин.
Но ето така едни хора се промушват до финалите, а разни Фифофци може да отпаднат от игра с топчета.

# 4 214
https://www.instagram.com/reel/CkU72Tpj3ws/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Любима Михаела.Невероятна жена,много красива и много силен играч.Беше ми един от любимите играчи и фаворит за финал.При такива некадърници вътре,е много гадно,че тя си тръгна.Момичето игра достойно и винаги се раздаваше за най-пропадналото племе,които не я оцениха.Буквално имаше битки,които Михаела дърпаше напред,а я номинираха,защото отказа да им играе играта.Жалки същества,прекрасна Мишето.Пожелавам и успех на Рали,тя остана сама сред вълци(изключвам Гого).Но тя ще се справи,играе страхотно.А и както каза и Михаела : "По-добре да си тръгнеш с гордо вдигната глава,отколкото при тях!"

Общи условия

Активация на акаунт