💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 133
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 230
Ох, сега ми напомнихте за Любо! Мисля, че си остава най-големият хубавец за мен от всички сезони, а и като характер беше голям симпатяга! Даже Фифо бледнее до него. Мен ми олеква Фифо с тези танци и излишно разголване. На арената ми е секси, там никак.
Същото като Илит мисля за Жени и фотосесиите и.
Мирела е много красива за мен. И като правилни черти и като излъчване и лесно може да и се простят глуповатите изцепки. Като цяло обаче не ми кифлее.
Мирослава също е красива жена, но има нещо превзето и кифленско в нея, което ме дразни.
Мани има много лукава и хитровата физиономия и не ми харесва.

# 4 231
Като си припомних какви участници имаше в предишните сезони, си мисля, че този сезон е най-добрият откъм кастинг Joy

# 4 232
  • София
Леле, някои участнички от толкова грим и филтри, не мога да ги позная Sad

# 4 233
  • София
Леле, някои участнички от толкова грим и филтри, не мога да ги позная Sad
Зори и Ралица не мисля, че имат филтри на тези снимки, просто са с професионален грим. Innocent Зори в деня, в който беше на гримьор, отговаря и на въпроси в Instagram и на видео изглеждаше по същия начин.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 10:26 от La Vikinga

# 4 234
При зори промяната с грим е много голяма. Ралица и Фейгин също имат нужда от малко грим,за да са по уау. Но примерно Мани и без грим ми е доста красива. Лично мнение.

# 4 235
Тя Зорница като цяло не прилича на себе си. Освен устните дето си е напомпала не знам дали и ринопластика няма.

# 4 236
  • Sofia
На мен Мани никак, ама никак не ми харесва. Дребно лице, хитра и лукава физиономия, тънки и стиснати устни, и големи уши на фона на останалото. Но това е моето мнение.

# 4 237
Преди няколко страници една потребителка зададе интересен въпрос, но никой не се включи. Някой гледал ли е всички сезони на оригиналния формат и ако да - наистина ли там битките са по-трудни и как има толкова много жени победители? Тук това ми се струва невъзможно да се случи 🤔

# 4 238
  • София
Беше отговорено на въпроса.
Победителят се избира с гласуване, а след определен брой сезони са започнали да избират по двама победители - мъж и жена.

Няма какво да се лъжем и да крещим безсмислен феминизъм - женската физика е по-слаба. Не е въпрос на мнение, физиологичен факт е.

Затова и шансът у нас да има жена-победител е нищожен.

# 4 239
Беше отговорено на въпроса.
Победителят се избира с гласуване, а след определен брой сезони са започнали да избират по двама победители - мъж и жена.
Аа, пропуснала съм отговора. Благодаря Simple Smile

# 4 240
  • София
Преди няколко страници една потребителка зададе интересен въпрос, но никой не се включи. Някой гледал ли е всички сезони на оригиналния формат и ако да - наистина ли там битките са по-трудни и как има толкова много жени победители? Тук това ми се струва невъзможно да се случи 🤔
Аз съм гледала няколко от по-новите сезони и битките са по-трудни и по-дълги, но жени победители има, защото продукцията е регламентирала двама победители всеки сезон - мъж и жена, нашата продукция вероятно няма финансовата възможност за това. Но победата на тези жени не е само по регламент, някои от тях според мен биха могли да победят и мъжете победители.

Победители през 2021 г.:

Победители през 2022 г.:

# 4 241
Да,битките в оригинала са много по-тежки, много по-комплексни, много, ама много по-професионално направени и в пъти по-добре обезопасени. Но оригинала се прави с много пари, предполагам парите с които се прави един цял наш сезон ще покрият две,максимум три битки в оригинала. И има много жени победители.
Сравнението между нашите игри и оригинала е като сравняване на нашето футболно първенство с АПЛ. Пак е футбол, пак са два отбора, пак има съдия ... но всичко останало е небе и земя.

Иначе до момента в нашето предаване единствената жена с реални шансове за победа си остава Ваня. Жалко, че ТЪпарев не мислеше така.

# 4 242
Назад прочетох за осакатен участник в немско предаване и не ми излиза от ума Sad наистина не ми допада момента с обезопасяване и тук Sad медицинската помощ също ми се вижда проформа. Това дава много много минуси на предаването от моя гледна точка. Игрите могат да са атрактивни и зрелищни и без излишен риск

# 4 243
  • София
Михаела след "Игри на волята": "До последно вярвах, че има женска коалиция!"

Скрит текст:

# 4 244
Играят си с огъня нашите относно безопасността. Наистина адреналинът на участниците трябва да е бил много силен, че да се навият да участват в някои от компонентите.

Общи условия

Активация на акаунт