💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 098
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 245
Моят син е любител на силни усещания и би се навил да участва...е аз как бих била спокойна, виждайки каквото виждам на екрана...
В момента знаем, че всичките са що годе живи и здрави, въпреки това лошото чувство остава. Видимо е с просто око колко нелепо е обезопасяването, д

# 4 246
  • Sofia
Да, за мен също Ваня беше жената достойна за победител. Социалната игра не беше силната й страна, но на арената беше блестяща. Решиха да са политкоректни и изпуснаха момента за жена победител, а втора Ваня трудно би се намерила.

# 4 247
Куков много ще му липсва на Генчо.

До тук в игрите си обърнах мнението към плюса за двама от участниците.
Генчо - когато стана леля Гена. Явно бързо се осъзна. Ще запомня култовото - Като цяло не искам да ви виждам Simple Smile

Георги - до преди няколко дни играеше в дисциплината - къс пас на дълга маса. Шматка в добрия смисъл.
След направената едновременно гастро- и колоноскопия и бързата разходка по арената - живна. Любовта дава криле.
За останалите мнението ми се затвърди. За сега.

# 4 248
Да, за мен също Ваня беше жената достойна за победител. Социалната игра не беше силната й страна, но на арената беше блестяща. Решиха да са политкоректни и изпуснаха момента за жена победител, а втора Ваня трудно би се намерила.
Това практически е вярно за всички топ атлети на арената в нашите формати.
Ваня, НМ, Занев, Финдо, Юли, Фифо, Гого са дървета в социалната игра.

# 4 249
  • София
Ваня поне прави много опити да намери "съмишленици", всички неуспешни. Повечето от останалите изброени изобщо не са влезли с идеята за съществуването на социална игра.

---

# 4 250
Това практически е вярно за всички топ атлети на арената в нашите формати.
Ваня, НМ, Занев, Финдо, Юли, Фифо, Гого са дървета в социалната игра.
Отборът на достойните. Любимци на публиката. 🙃

# 4 251
  • София
Ралчето като се нагласи е готина. Не знам дали снимките са пипнати, но в Игрите дори, когато е по-трасето в най-естествената среда, е адски симпатяга и сладка. Даже повече ми харесва.

За утре не прознозирам победа на някое племе. Само всичко да е наред с Георги и Фейгин.

# 4 252
  • Sofia
Бен, така е и това (за мен) е логично. Когато си слаб имаш нужда от "ракета носител", която да те добута напред. Когато си  комплексен, знаещ и можещ нямаш нужда от това, и разчиташ на собствените си умения. Лицемерието обича слабите, но то и в живота е така, за съжаление.

# 4 253
https://www.instagram.com/reel/CkU72Tpj3ws/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Любима Михаела.Невероятна жена,много красива и много силен играч.Беше ми един от любимите играчи и фаворит за финал.При такива некадърници вътре,е много гадно,че тя си тръгна.Момичето игра достойно и винаги се раздаваше за най-пропадналото племе,които не я оцениха.Буквално имаше битки,които Михаела дърпаше напред,а я номинираха,защото отказа да им играе играта.Жалки същества,прекрасна Мишето.Пожелавам и успех на Рали,тя остана сама сред вълци(изключвам Гого).Но тя ще се справи,играе страхотно.А и както каза и Михаела : "По-добре да си тръгнеш с гордо вдигната глава,отколкото при тях!"

Гого, за съжаление, има навика да си кръжи около вълците. Колкото и да го харесвам ( вече не толкова ентусиазирано).

# 4 254
  • София
Bengun според мен Ваня беше много слаба и в плуването. Огромен фен и бях и исках да спечели, но не мога да кажа, че само социалната игра и куцаше. И в плуването беше бавна, просто в нейния сезон като цяло нямаше топ плувци (с изключение на Йоана) и някак не се набиваше на очи този елемент. Така че от този сезон има жени, които в една битка с включен елемент плуване, имат всички шансове да я победят.

# 4 255
Bengun според мен Ваня беше много слаба и в плуването. Огромен фен и бях и исках да спечели, но не мога да кажа, че само социалната игра и куцаше. И в плуването беше бавна, просто в нейния сезон като цяло нямаше топ плувци (с изключение на Йоана) и някак не се набиваше на очи този елемент. Така че от този сезон има жени, които в една битка с включен елемент плуване, имат всички шансове да я победят.
Съгласен съм. Ваня определено не се чувства като риба във водата, факт.
А през този сезон женския каст е много силен. Почти всяка от жените в момента в играта би била сред основните фаворити през първи сезон и сред силните претенденти през втори и трети.

# 4 256
На мен Мани никак, ама никак не ми харесва. Дребно лице, хитра и лукава физиономия, тънки и стиснати устни, и големи уши на фона на останалото. Но това е моето мнение.

На мен и в лице много ми харесва Simple Smile Освен всякак. Хубава кожа, хубав тен, топли, големи, кафяви очи и доста гъста, здрава коса. Захапката, за която се споменава понякога в постове, не мисля, че е очеизвадна толкова, че да я загрозява, даже ако на човек му е симпатична, я намира за чаровна. Обратно ако не му е, първо нея виждат. Simple Smile

# 4 257

Победители през 2021 г.:

Победители през 2022 г.:

Че те тука жените са по-яки от мъжете, поне на външен вид Simple Smile

# 4 258
При зори промяната с грим е много голяма. Ралица и Фейгин също имат нужда от малко грим,за да са по уау. Но примерно Мани и без грим ми е доста красива. Лично мнение.
И на мен Мани без грим ми е хубава, но най-ме впечатлява Михаела, даже честно казано е по-красива без, отколкото със. Мирела ми е най-красива от всички, но атмосферните условия не ѝ се отразяват добре и много и се изрина кожата. Но от всички риалитита най-много ме е впечатлявала Елизабет - без грим си е направо кукличка, а със е... чалга кокона.

Мъжете в този сезон не ме кефят, може би Георги ми харесва най-много. Лефтеров също е симпатяга. Май в сезон 1 са били най-атрактивните - или е защото не съм го гледала Grinning. Там ми харесваше Томас.

# 4 259
  • София
Моят номер едно за всички сезони, визуално, е Март.

Жалко, че поведението му беше меко казано разочароващо.
Но ако си седи, мълчи и си хубавее, е топ.

Общи условия

Активация на акаунт