Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 893
  • 784
  •   1
Отговори
# 240
Положителен е, моят също беше блед в началото  Simple Smile

# 241
Успех на кръвния, чакаме те с хубава стойност!

# 242
  • София
Момичета, в петък, ден преди започването на утрогестана прогестерона беше 1.49 nmol/L , a днес 2 дни след това и 2 дни преди ЗЕТ е 33.97 nmol/L.  На 3х2 утрогестан вагинално съм, и 3 х половин естрофем орално.
Как е според Вас?

# 243
Здравей и от мен!
На 01.11 беше моя ЗЕТ на едно пет дневно ембрионче. От 3-4 дни имам леки придърпвания ниско долу, както при повечето от вас. Толкова ми е притеснено, от два дни съм кълбо от нерви и за съжаление го отнася мъжката част Smiley В болницата в която съм първия кръвен тест се прави 7 дни след трансфера, така, че утре е денят.. Не знам ако се е получило нещо толкова рано какви стойности да очаквам. Стискам палци на всички от вас и с нетърпение очаквам вашите резултати ! Hug

# 244
  • София
Здравейте, говорих с док, изписа ми инжекции prolutex , случайно някой да има останали?
Ако не ги намеря каза дуфастон, но за предпочитане било Prolutex...

# 245
  • София
Аз съм на утрогестан, дуфастон и пролутекс, купувам го от аптеката в Надежда, няма го в обикновените, 70 лв е кутията от 7 броя ампули. Ако питаш заради цената, знам, че има и турски заместител, но не съм взимала, карам си на пролутекса. При мен първо вкарахме дуфастон, но нямаше ефект, тогава включихме и Пролутекс и веднага се качи.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 15:41 от Niya-

# 246
Здравейте,
Относно инжекции Prolutex, пишете на Аптека Промахон по вайбър на +359892794245 на гръцки или английски. Говорят и български, но, ако подведете малко по-сложен разговор Simple Smile, се позатрудняват.
Веднага ще Ви отговорят, пращат линк за плащане, плащате и изпращат същия ден.
Последно цената за една кутия с доставката беше около 53€.
До Сф пристигат за 1 ден, а за останалите градове до 2-3 работни дни.

Здравейте, говорих с док, изписа ми инжекции prolutex , случайно някой да има останали?

# 247
Здравейте,
Относно инжекции Prolutex, пишете на Аптека Промахон по вайбър на +359892794245 на гръцки или английски. Говорят и български, но, ако подведете малко по-сложен разговор Simple Smile, се позатрудняват.

Лелее, цената е доста драстична с пролутекса в турция, който е 40лв за кутия. В Надежда го дават за 70лв., което също е доста под тази цена.

Потърсете в групите във facebook.

# 248
Успех ти желая! Аз бях на 30ти, но кръвния ще ми бъде на 11.11. Ти освен придърпвания имаш ли други симптоми? Някаква разлика в гърдите усещаш ли?
Здравей и от мен!
На 01.11 беше моя ЗЕТ на едно пет дневно ембрионче. От 3-4 дни имам леки придърпвания ниско долу, както при повечето от вас. Толкова ми е притеснено, от два дни съм кълбо от нерви и за съжаление го отнася мъжката част Smiley В болницата в която съм първия кръвен тест се прави 7 дни след трансфера, така, че утре е денят.. Не знам ако се е получило нещо толкова рано какви стойности да очаквам. Стискам палци на всички от вас и с нетърпение очаквам вашите резултати ! Hug

# 249
Е, говорим за гръцки (европейски) цени все пак Simple Smile.
А и важното е, че може да бъде свободно закупен от жени от цяла България и да си го получиш у дома на адреса без излишен стрес. Ако дадеш пари за път до София, за да си го купиш от "Надежда" дали няма да ти излезе по-скъпо:)? Не всички живеем в София и не всички се лекуваме в "Надежда" Simple Smile.

Здравейте,

Лелее, цената е доста драстична с пролутекса в турция, който е 40лв за кутия. В Надежда го дават за 70лв., което също е доста под тази цена.

Потърсете в групите във facebook.

# 250
В "Надежда" октомври месец беше 140 лв кутията

# 251
  • София
В "Надежда" октомври месец беше 140 лв кутията
Да не е станала някаква грешка или да е имало по-големи кутии. Аз купувах октомври и преди няколко дни отново и все си е около 70 лв за 7 ампули. Иначе е полезно, че се дават и алтернативи, защото и там може да свърши или да не е от София.

# 252
Здравей, ами в гърдите нямам никакви усещания, но при мен и преди цикъл ги няма. За сега са само симптоми на ПМС и всяко ходене до тоалетната е вглеждане по 1 мин на салфетката, дали случайно няма нещо Joy Стискам ти палци след няколко дни да се похвалиш с много високо ЧХГ Blush

Успех ти желая! Аз бях на 30ти, но кръвния ще ми бъде на 11.11. Ти освен придърпвания имаш ли други симптоми? Някаква разлика в гърдите усещаш ли?
Здравей и от мен!

# 253
  • София
Намерих в Щерев за 70лв кутията.
Тъпото е, че пращах майка ми в Истанбул, преди 2 седмици хем на екскурзия, хем да купи лекарства, но тези не знаех, че ще ми трябват и не и казах.
Както и да е, днес ще пия 3 х половин хапче Дуфастон и утре ще почна да си бия по 1 инжекция.
Много се надявам да се вдигне прогестерона... много се притесних като ме юрна така ... Имам чувството че този трансфер е обречен на неуспех... Cry

# 254
Аксения, колко ти беше прогестеронът последно? Сигурна съм, че бързо ще го вдигнеш с инжекциите.

Общи условия

Активация на акаунт