Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 879
  • 784
  •   1
Отговори
# 225
Съжалявам Disappointed

# 226
Здравейте. Имам въпрос относно овитрела след колко време се чисти от организма понеже ми е 12 ден от ЗЕТ и 8 ден от последната инжекция . На 9/10 ден от зет направих 2 пикливи със 2 бледа видима черта. Днес направих пак но не с първата унина и е само една бледа черта

# 227
Мими, още утре си пусни кръвен. Стискам палци за хубаво ЧХГ. Аз на предишния трансфер бях с Прегнил през ден и с отрицателни тестове, а кръвния беше 0. При мен, Овитрел не дава втора черта на тестовете(всеки организъм е различен). По принцип Овитрел няма да даде никакво отражението върху кръвен тест, на този ден от трансфера ти(утре ти е 13ти ден). При малко по-ранен кръвен(9ти-10ти ден), най-много 10-20 единици да ти даде разлика, поне толкова максимум дава Прегнил и то при положение, че са минали по-малко от 24часа от поставянето, при повече от 24 часа не дава никакво отражение на резултата. Не знам защо всички се заблуждава, че ЧХГ препаратите се отразяват в толкова голяма степен на кръвните тестове, особено пък 8-9 дни след Овитрел. Има някакви таблици в интернет, но те изобщо не отговарят на 100% на действителността. Аз съм пример за това. Успех! 🍀🍀🍀

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 13:43 от Kactus

# 228
Мими, аз също зададох този въпрос (някъде в предходните дни беше), Лютиче беше написала, че до 8-мия ден след Отривил-а е имало при нея бледа втора черта, след това не.

Аз бих направила един кръвен на 12-ти ден

Здравейте. Имам въпрос относно овитрела след колко време се чисти от организма понеже ми е 12 ден от ЗЕТ и 8 ден от последната инжекция . На 9/10 ден от зет направих 2 пикливи със 2 бледа видима черта. Днес направих пак но не с първата унина и е само една бледа черта

# 229
Пускам ви как беше при мен:

Трансферът беше на пети ден. В деня след него още има някаква остатъчна сянка и след това бяха отрицателни.

# 230
Благодаря ви за отговорите . Деня за кръвния тест е във вторник , ще  го изчакам защото тогава ми казаха да пусна и още изследвания. Това ни е 3 опит на ЗЕТ .  Много се притеснявам да ли този път ще е положителен края защото 3 годими се борим и все нищо не става . Този опит съм при друг доктор нещата в медикаментите са сходни и при двамата доктора. Но този път още от деня на трансфера  се чувствам като парцал. Стискам палци всички да завършим със положителен резултат . Wink

# 231
Здравейте дами! Нова съм в групата и пиша за първи път. Ако съм допуснала нещо да ме извините..
Денят на трансфер беше на 30.10.2022
Тази сутрин направих тест, беше отрицателен.
Денят за кръвен тест ми е на 11.11.2022
Дали съм подранила, може ли до другата седмица да има промяна.. Благодаря Ви!

# 232
Гюлер, прекалено рано си направила тест. Най-рано можеш да направиш 9ти ден след трансфер на бластоцист, без да броиш деня на трансфера. Най-добре кръвен.

# 233
Благодаря за отговора kactus!
Поне малко се успокоих,бях помислила че всичко се провали. Първи опит ни е, затова малко съм любопитна и подраних.
Сега спокойно ще си чакам деня за кръвния тест..

# 234
Няма за какво ☺️ Пожелавам ти след няколко дни да се похвалиш с хубав резултат!

# 235
Здравейте,и успех на всички чакащи до тест!
Не съм след трансфер,пробвахме по нормалния начин-ПМС са силни и няколко наведнъж (обикн имам само по 1 макс 2);дори след трансфер не съм била така: болезнени наедрели гърди,надут корем,киселини (понякога),запек -и с наближаване на денят всичко се засилва.Няма да пускам кръвен,ако няма закъснение Simple Smile очаквам денят след 3 дни по принцип. Тайничко се надявам да се е получило Simple Smile

# 236
Привет,мили момичета! Днес ми е 8ми ден след ЗЕТ на 5 дневно ескимосче.Датата за кръвния тест е чак на 12.11.Знам,че е рано,но имах един последен тест останал и реших да го използвам.Виждате ли бледа черта? Слагам и прегнил през ден,но направих теста в ден без инжекция.След малко отивам на кръвен,но много се вълнувам и знам,че ще ме разберете и подкрепите.

# 237
Fabienne, аз я виждам! Очаквам те с хубаво ЧХГ ☺️
MmeBovari, успех и на теб!

# 238
Има я втората черта Simple Smile.
Успех на кръвния, стискам палци.

# 239
Успех!! Очакваме те да се похвалиш с хубав резултат. И аз съм 8 ден след 5дневни 😅. Имаш ли някакви симптоми? Аз вчера имах болки като за менструация 😒
Привет,мили момичета! Днес ми е 8ми ден след ЗЕТ на 5 дневно ескимосче.Датата за кръвния тест е чак на 12.11.Знам,че е рано,но имах един последен тест останал и реших да го използвам.Виждате ли бледа черта? Слагам и прегнил през ден,но направих теста в ден без инжекция.След малко отивам на кръвен,но много се вълнувам и знам,че ще ме разберете и подкрепите.

Общи условия

Активация на акаунт