Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 851
  • 784
  •   1
Отговори
# 210
  • София
На мен ми ги правеха в болницата
Здравейте, тези от вас които правят вливки с интралипид от къде го вземата?
Пред ЗЕТ съм и ми е назначена вливка в победелник, а го няма .....

Аз съм в Афродита и ме пратиха да си го търся...
Ходих до Токуда, затворена е аптеката, ходих в Надежда-няма, ходих в Субра-няма. Сега се чудя на къде да хвана и да го търся

# 211
  • София/Севлиево
Точно за аптеката на Токуда щях да пиша...Щом сте от София ще ви пратя в моята аптека,поне ще ви кажат може ли изобщо да се намери.Намира се на ул.Жолио Кюри в ж.к.Изток, аптека Профарма.От там ми осигуряваха всичко,което ми трябваше за моята бременност.Имам и приятелка фармацевт,но сега е по майчинство,все пак ако там не откриете ще пиша и на нея...

# 212
Проверете в аптеката на Щерев. На мен мисля,че от там ми го бяха взели☺

# 213
  • София
Благодаря Ви, отивам към Щерев и ако няма, в тази в Изток, ако и тям няма в понеделник ще проверя за последно в Токуда.

# 214
  • София
Много от аптеките имат телефони, може човек да звънне и да пита и да не се разкарва. Звъняла съм на Фрамар, Надежда и Щерев.

# 215
Благодаря Ви, отивам към Щерев и ако няма, в тази в Изток, ако и тям няма в понеделник ще проверя за последно в Токуда.
Провери в Адела 🍀 Пожелавам ти успех от ❤️

# 216
Момичета, тези от вас, които слагат вагинални песари Циклогест- изтичат ли ви? Много ме притеснява, това че след 1-2 часа изтичат. Дали успява по този начин да се усвои прогестерона според вас?

# 217
Момичета, тези от вас, които слагат вагинални песари Циклогест- изтичат ли ви? Много ме притеснява, това че след 1-2 часа изтичат. Дали успява по този начин да се усвои прогестерона според вас?
Усвоява се добре, не е проблем. Аз го слагам само ректално, за да не ми цапа.

# 218
Всичко си изтича с песара.. на мен в по-късна седмица ми смениха утрогестана да го приемам през устата.. защото слагането на вагинални капсули само може да влоши вероятността от някоя инфекция. Може да попиташ АГто да смениш начина на приемане на твоя прогестеронов препарат.

# 219
И аз слагам ректално и няма драми.

# 220
  • София
Благодаря ви момичета, намерих в софармаси срещу 3та градска. Ако на някой му трябва там има Blush
В понеделник вливка, а в сряда ЗЕТ. Така че се записвам и аз в темата.

# 221
Успех и този път до термин! Heart

# 222
Здравейте момичета, нуждая се от Пролутекс* след трансфер ! Не ми останаха и съм много притеснена! Нямам път до Турция или познати пътуващи, няма и откъде да си го закупя! от София съм далече на 400 км. Молбата ми е ако някоя от вас разполага и й е в излишък да ми услужи или да ми каже място откъде да си го взема! Чувала съм за аптека Промахон..но при търсене на търсачката онлайн на това лекарство излиза, че и те не разполагат!

# 223
Пишете им на вайбър, преди две седмици имаха.

# 224
Не издържах и отидох до Надежда да си пусна кръвен. На 9-ти ден от трансфера резултата е 1.24 ами това беше...

Общи условия

Активация на акаунт