Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 002
  • 784
  •   1
Отговори
# 420
Масово чета, че жените нямат симптоми! Аз като забременях и по естествен път и инвитро ту имах, ти нямах симптоми. Даже и тук съм писала притеснена. В никакъв случай не унивайте! Няма правила в тази игра, няма бременност с бременност еднаква, дори при една и съща жена!

# 421
  • София
Благодаря Ви момичета, много Heart
С първата ми бременност, не помня много от тогава,отдавна беше... разбрах за нея в 7г.с. и това което си спомням, че имах страхотно обуняние.
С втората, имах болки в яйчниците и подути гърди, но го отдавах на стимулацията и пункцията, за това не им обръщах много внимание.
Обаче сега се вглеждам, усещам се как стоя , не мърдам и чакам нещо да ми стане... ама не... пипам си гърдите -меки, нормални...
Ще откача вече.

# 422
  • Бургас
Благодаря Ви момичета, много Heart
С първата ми бременност, не помня много от тогава,отдавна беше... разбрах за нея в 7г.с. и това което си спомням, че имах страхотно обуняние.
С втората, имах болки в яйчниците и подути гърди, но го отдавах на стимулацията и пункцията, за това не им обръщах много внимание.
Обаче сега се вглеждам, усещам се как стоя , не мърдам и чакам нещо да ми стане... ама не... пипам си гърдите -меки, нормални...
Ще откача вече.
Същата работа.... Няма за какво да се хвана... Скоро ще разберем дано е за добро да нямаме симптоми 🙂

# 423
Бройте ме в клуба на "чакащите нещо да им стане". Червата малко да ми се разбълбукат и вече се чудя какво става, болка ли е, трябва ли спазмалгон да пия. То заедно с кръвния тест и психо тест май ще трябва да ми правят

# 424
Полиии, разсмя ме.
Чакай да дойде ред за моят трансфер, да видиш аз как откачам. Joy
Аз при първия трансфер имах имплантация за кратко и ужасно ми се спеше тогава. Където легнех и заспивах. Ама един дълбок сладък сън беше...
И една камара леки неразположения, които отдавам на лекарствата.
При втория трансфер пак си имах неразположения разни, но беше абсолютно отрицателен резултата.
Вече на разни подувания и болежки хич не им се връзвам. Поне до трансфера. После сигурно и аз ще изтрещя тотално. Joy

# 425
  • Пловдив
Момичета, тези от вас, които си слагат утрогестан вагинално, искам да попитам - изтича ли ви освен пехтиесто вещество бяло и прозрачна течност като водичка? Странно ми е, защото точно такава ми изтича и не разбирам откъде идва

# 426
Момичета, тези от вас, които си слагат утрогестан вагинално, искам да попитам - изтича ли ви освен пехтиесто вещество бяло и прозрачна течност като водичка? Странно ми е, защото точно такава ми изтича и не разбирам откъде идва

Да. Предполагам, че просто е увеличен секрета и затова се получава така. Ежедневните превръзки са най-добрият ми приятел в момента.Joy

# 427
  • София
И при мен има малко прозрачно воднисто.
Аз бях писала по-горе, за разликата между турския и БГ утрогестан.  Турския не изтича така както българският.
Мен много ме е страх да не лепна някой гъба с тези вагинални глоболи.

# 428
Здравейте момичета! За пръв път пиша тук Hug В четвъртък 10/11 ми беше пункцията (първи опит правим). Много болки имах същия ден след като мина ефекта от упойката не можех да си намеря място. В всеки изминал ден се чувствам по-добре. Днес остана само леко неразположение в левия яйчник, когато ходя, сядам, пишкам и се чудя ако го усещам този яйчник така до вторник (когато ще ми е трансфера) дали ще направят трансфера или не. Не знам дали е нормално да я имам все още тази чувствителност в яйчника. Която е минала по този път може ли да ми даде мнение дали е нормално да усещам яйчника, сигурно се притеснявам прекалено много. Благодаря ви

# 429
Здравейте момичета! За пръв път пиша тук Hug В четвъртък 10/11 ми беше пункцията (първи опит правим). Много болки имах същия ден след като мина ефекта от упойката не можех да си намеря място. В всеки изминал ден се чувствам по-добре. Днес остана само леко неразположение в левия яйчник, когато ходя, сядам, пишкам и се чудя ако го усещам този яйчник така до вторник (когато ще ми е трансфера) дали ще направят трансфера или не. Не знам дали е нормално да я имам все още тази чувствителност в яйчника. Която е минала по този път може ли да ми даде мнение дали е нормално да усещам яйчника, сигурно се притеснявам прекалено много. Благодаря ви
И при мен във вторник ще е трансфера, на 10.11 ми беше пункция при Станулов, болките в яйчниците нямам,  но си ме болеше от време на време до вчера корема, все едно беше притиснат с тухла, казах на доктора в същия ден след пункцията, каза че е нормално понеже иглата е 25 см която навлиза и е след такава процедура напълно допустимо да имам болка все едно някои ми е притиснал стомаха. Днес сутринта се чувствам много добре. Стискам палци утре всичко да мине наред. И за мен тази пункция беше първа,  и трансфера ще ми е пръв утре. Дано всичко мине гладко.

# 430
Дано всичко мине наред при теб Мариа:hugs: аз не знам с тази чувствителност в яйчника дали доктора ще реши да направи трансфера или не :/

# 431

Точно така е и при мен, кремообразното и повече като вода. Така ми е с турския, а преди с българския нямаше воднистата част, те по-трудно ми се разтваряха.

# 432
Аз също имам такова воднисто течение. Пети ден след трансфер ми е, всъщност деня на трансфера не се брои нали? И аз нямам никакви симптоми засега. Стискам плаци за всички нас!

# 433
Дано всичко мине наред при теб Мариа:hugs: аз не знам с тази чувствителност в яйчника дали доктора ще реши да направи трансфера или не :/
Говори с лекарят си, но според мен ако е имало повечко фоликули е съвсем нормално. Яйчниците се уголемяват, боде се и повече за да се извадят всички яйцеклетки.
И при мене имаше такива болки. Постепенно отшумяха.
ПП: След пункцията защо си се мъчила така.? Не взе ли обезболяващо някакво?
Аз си носех таблетки волтарен, че не всичко ми действа и веднага щом казаха че може изпих една и приключих с мъките. Иначе не можех да ходя от болки. Идеше ми да лазя по земята. Joy

# 434
Говори с лекарят си, но според мен ако е имало повечко фоликули е съвсем нормално. Яйчниците се уголемяват, боде се и повече за да се извадят всички яйцеклетки.
И при мене имаше такива болки. Постепенно отшумяха.
ПП: След пункцията защо си се мъчила така.? Не взе ли обезболяващо някакво?
Аз си носех таблетки волтарен, че не всичко ми действа и веднага щом казаха че може изпих една и приключих с мъките. Иначе не можех да ходя от болки. Идеше ми да лазя по земята. Joy

Докито ми каза ако мога да изтърпя, да не пия нищо и да отида директно в болницата. Прегледаха ме, не видяха нищо опасно, но все пак ме оставиха да пренощувам в болницата, за да ме следят отблизо. Пуснаха ми една система парацетамол и но шпа мисля и болките драстично намаляха и на сутринта ме изписаха за щастие

Общи условия

Активация на акаунт