Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 020
  • 784
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, борбени момичета! Записвам се при вас с трансфер на 11.11 на две 5-дневни снежинки! Успех на всички!

# 406
Буук, на 11.11. всяка година ми се случват прекрасни неща. Успех и вярвам, че този ден ще ти донесе много щастие Simple Smile

Диляна, супер е резултатът!

# 407
Лютиче, благодаря ти от сърце!

# 408
  • Пловдив
Има ли сред Вас мацки с трансфер на 7-ми ноември 😇

Аз съм с трансфер на 7-ми ноември на 2 петдневни. За съжаление лигавицата ми бе тъничка, та не залагам много надежди. По-лошото е, че ме карат да правя тест чак на 22-ри, защото си бия Овотрил 250 през четири дни - последно бих на 10-ти и утре също трябва да си бия. Утре ще ми е 7-ми ден след трансфера и се чудя дали да не си направя кръвен тест все пак преди да бия Овотрила. Това чакане ще ме убие. Гърдите ме наболяват от трети ден след трансфера, коремът ми е подут, слагам утрогестан вагинално и отделно пия дуфастон и естрофем 3x1 и още една камара лекарства, дори не искам да чета за какво са.  Вие имате ли напрежение в гърдите и има ли вероятност да е от хормоните?

# 409
Има ли сред Вас мацки с трансфер на 7-ми ноември 😇

Аз съм с трансфер на 7-ми ноември на 2 петдневни. За съжаление лигавицата ми бе тъничка, та не залагам много надежди. По-лошото е, че ме карат да правя тест чак на 22-ри, защото си бия Овотрил 250 през четири дни - последно бих на 10-ти и утре също трябва да си бия. Утре ще ми е 7-ми ден след трансфера и се чудя дали да не си направя кръвен тест все пак преди да бия Овотрила. Това чакане ще ме убие. Гърдите ме наболяват от трети ден след трансфера, коремът ми е подут, слагам утрогестан вагинално и отделно пия дуфастон и естрофем 3x1 и още една камара лекарства, дори не искам да чета за какво са.  Вие имате ли напрежение в гърдите и има ли вероятност да е от хормоните?

Колко е била лигавицата ви и колко трябва да бъде при трансфер, имате ли идея?

# 410
  • Пловдив
Колко е била лигавицата ви и колко трябва да бъде при трансфер, имате ли идея?
[/quote]

Моята беше 5.7, по принцип знам, че минимума, който гонят е 7. Според докторката ми структурата е по-важна и щом е трислойна щансове имам, обаче нещо все в мене тегне ...

# 411
Вие имате ли напрежение в гърдите и има ли вероятност да е от хормоните?

Имам подуване на целия корем, отдавам го наистина на хормоните (аз съм на 3х1 Дуфастон и 2х3 Утрогестан от хормоналните, иначе още една шепа други). Също като вас съм с 2 5-дневни ембриона, кръвен тест ми е назначен на 21.11. Тъкмо си говорихме с мъжа ми да пусна още в петък, ако е абсолютна нула, поне да си спестя 3 дни медикаменти.

Сега съм с втори опит, при първия ми опит се вглеждах много в себе си и в симптомите и се надявах, че са индикация за бременност. Но всъщност теста беше "0". Поради тази причина, поне аз за себе си, отчитам симптомите сега единствено като резултат от лекарствата.

Стискам Ви палци, както и на всички очакващи дами. Пожелавам Ви спокойствие и търпение, най-вече успех 🤗

# 412
  • Пловдив
Вие имате ли напрежение в гърдите и има ли вероятност да е от хормоните?

Имам подуване на целия корем, отдавам го наистина на хормоните (аз съм на 3х1 Дуфастон и 2х3 Утрогестан от хормоналните, иначе още една шепа други). Също като вас съм с 2 5-дневни ембриона, кръвен тест ми е назначен на 21.11. Тъкмо си говорихме с мъжа ми да пусна още в петък, ако е абсолютна нула, поне да си спестя 3 дни медикаменти.

Май и аз така ще направя. Само този овитрел бърка работата. Според мен, ако не приемате някакви ЧХГ препарати, можете и по-рано

# 413
  • София
Някой да няма никакви симптоми/неразположения. Имам предвид, пробождания, по "тежки" гърди, предменструални усещания и т.н.
Аз имах пробождания само в деня на трансфера, след това до сега нищо... освен болката от поставянето на пролутекса.
За съжаление, мисля че ще се потвърди усещането ми, че този ми трансфер няма да е с положителен резултат Confused

# 414
  • Бургас
Някой да няма никакви симптоми/неразположения. Имам предвид, пробождания, по "тежки" гърди, предменструални усещания и т.н.
Аз имах пробождания само в деня на трансфера, след това до сега нищо... освен болката от поставянето на пролутекса.
За съжаление, мисля че ще се потвърди усещането ми, че този ми трансфер няма да е с положителен резултат Confused
Аз нямам никакви симптоми, освен леки пробождания от време на време. Гърдите  нито ме болят нито са пораснали. При забременяване март месец имах много големи болки в гърдите.

# 415
  • Пловдив
Axenia, не се притеснявай, че нямаш симптоми - много мои приятелки нямаха като забременяха, а сега си имат здрави дечица. То и моето не е ок - 1000 симптома. Симптомите в повечето случаи са от лекарствата, не от бременността или се проявяват на по-късен етап. Аз сега, като се замисля, когато имах спонтанна бременност, на 27-ми ден усетих, че ме болят гърдите и имах чуството, че ще ми дойде имах ПМС, спеше ми се и не ми беше добре, исках само да легна и да спя. Мислех си, че ще ми идва. И когато на следващия ден не ми дойде, реших на майтап да си направя тест. Демек, ако беше инвитро, чак на 7-ми ден все едно да съм имала симптоми и си ги имах до последно, преди да го пометна, за съжаление. Но преди това нико не съм усещала. Чувала съм, че всяка бременност е различна, всеки организъм също, не го мисли сега. Не че аз не го мисля и на мен днес ми е паднал гардът.

# 416
  • София
Усещането е ужасно, хем има някакъв проблясък на надежда, хем потъвам и почти съм убедена, че няма да успея сега.

# 417
  • Пловдив
Усещането е ужасно, хем има някакъв проблясък на надежда, хем потъвам и почти съм убедена, че няма да успея сега.

Разбирам те, миличка, напълно! Аз тази нощ даже сънувах кошмари и се събудих с лек задух. Много е чакано, много го искаме и е нормално психиката ни да не издържа. Обаче, историята познава всякакви случаи и не трябва да губим надежда...

# 418
За успокоение относно симптомите. Нямах никакви неразположения и болежки не само след трансфера, а и през цялата бременност. Ако не мърдаше и не растях нямаше да знам , че съм бременна. Резултата е на почти три месеца и не спира да напомня за себе си денонощно. Успех на всички.

# 419
Аксения, няма да униваш! Аз нямах никакви симптоми след трансфера. За сметка на това сега ми се разказва играта от всякакви повръщания, болки и т.н. Това, че нямаш симптоми сега, нищо не значи.

Общи условия

Активация на акаунт