Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 51 967
  • 784
  •   1
Отговори
# 450
Ами, симптоми нямам никакви.
Писах и защо направих тест по-рано и моите виждания по въпроса.
Дано защото ако онзи горе ме прецака за 3ти път ще се ядосам много Joy
Гера, доктора е топ, два трансфера при него и двата с положителен резултат. Без значение какво следва, това което зависи от него, го прави без грешка!

Аксения, тихичко честито и до успешен финал Simple Smile За 6-ти ден, ако е бластоцит, е много добър резултата. Моят на 8-ми ден беше 65. Задължително като си пускаш ЧХГ след 48 ч изследвай и прогестерон. Не познавам доктор, който да ти каже, че е важен, но е наистина важен.

# 451
Момичета здравейте отново. След неуспешен първи опит бяха ми казали да звънна на личния лекар втория ден от МЦ. Сега се чухме с него и ми каза да подам отново документи за заповед. Та въпроса ми е с 1 заповед 1 път ли се прави опит?

# 452
  • Пловдив
Axenia, много се радвам за теб, пу-пу. Вярвам, че този път всичко ще е наред. И аз като теб не обичам да се тъпча с лекарства излишно, но четири пъти си бих овотрил, от който имам безброй симптоми и за съжаление не мога да пусна тест все още - ще е фалшиво положителен. Иначе съм на 8 ден днес от трансфера. Ще се побъркам до 22-ри

Guler2022, да, за всеки опит нова заповед. Всеки опит отделно го плаща държавата, това е причината - трябва да имат основание, на което да усвоят парите.

# 453
  • София
Момичета, желая успех на всички ни.
Пред успех имам предвид , раждане на здрави бебета на термин. Защото за съжаление, положителният тест, не винаги води до така мечтания краен резултат.
Да, при доктор Станулов съм. Трансфера беше с 5 дневен бластоцит.
Ще пусна със сигурност и прогестерон. В момента съм на 3х2 утрогестан, по 1 пролутекс на ден, 3х половин естрофем и 1 клексан.

# 454
Axenia, ако не си пускала скоро витамин Д също препоръчвам. Преди трансфера си го самоназначих заедно с един прогестерон, който беше по желание на доктора и въпреки че сме началото на студения, безслънчев период и в Опти ова витамините, които пия присъства се оказа, че ми е значително под границата, а е важен при бременност. Показах резултата и веднага взехме мерки с допълнителен прием.

Момичета, желая успех на всички ни.
Пред успех имам предвид , раждане на здрави бебета на термин. Защото за съжаление, положителният тест, не винаги води до така мечтания краен резултат.
Да, при доктор Станулов съм. Трансфера беше с 5 дневен бластоцит.
Ще пусна със сигурност и прогестерон. В момента съм на 3х2 утрогестан, по 1 пролутекс на ден, 3х половин естрофем и 1 клексан.

# 455
Здравейте момичета. Някой има ли останали витамини Опти Ова ?

# 456
Здравейте, на пети ден след трансфера корема ми е подут и твърд.При някоя от вас има ли нещо подобно?

# 457
Лигавицата в деня на трансфера не мога да кажа, но около овуто беше 12мм,а прогестерона в деня на ЗЕТ-а ми беше 14ng/ml и резултата е положителен.
Момичета , колко ви беше прогестерона и лигавицата в деня на трансфера (ЗЕТ), и имахте ли успех ?

Axenia,честито и дано този път има успешен финал.Стискам палци!

# 458
Моят прогестерон при трансфера беше 7. Този път е успешен и се надявам този път всичко да е наред... Лигавицата беше 7,5 ММ.

# 459
  • Пловдив
Моят прогестерон при трансфера беше 7. Този път е успешен и се надявам този път всичко да е наред... Лигавицата беше 7,5 ММ.

Лигавицата кога ти я измериха? В деня на трансфера или в деня на евентуална овулация?

# 460
Моята лигавица в момента е 16 мм, а все още предстои пункцията. Дали не е прекалено дебела?

# 461
Здравейте, днес ми е 6 ти ден след ЗЕТ на един петдневен , но спрях да усещам нищо и започвам здраво да се тормозя и да нахлуват черни мисли. На четвъртия ден вечерта и вчера имах голямо напрежение ниско долу и много леки болки. Вече нищо не усещам, само си пипам гърдите през половин час дали случайно не са се уголемили двойно,ох Ами не са и не ме болят. Ще се побъркам вече. Ще правя тест на 10 ден. Така реших. Не съм луда нали?

# 462
Валя, в никакъв случай не си луда. Мисля, че при всички, които така жадуваме най-накрая на успеем в нашата мечта (независимо кой през какви и колко дългогодишни са били трудностите му) изпитваме подобни емоции, чудене, вглеждане във всеки "симптом". Заедно с всички трепети, когато се добавят и хормоните, които приемаме всичко се удвоява, утроява и т.н. Изобщо не харесвам така любимото на всички акълодаващи "Не го мисли"...ама кога да не го мисля, когато месеци наред си виждал отрицателните тестове, когато ходиш почти или всеки ден на прегледи при репродуктивния лекар, когато пиеш шепата лекарства, взимат ти кръв за безброй изследвания, правиш всякакви процедури или при слагането на ежедневните инжекции вкъщи...Желая ти успех и нека скоро всички се радваме на положителни резултати.

# 463
  • Пловдив
Poli_90, колко само си права. Аз съм убедена, че не се е получило при мен. Забременявала съм и знам как съм се чувствала. Въпреки, че имам симптоми - болезнени гърди и подут корем, знам, че е от инжекциите. Но искам, не искам ще чакам до 22-ри за тест. Тези от вас, които не приемат ЧХГ препарати, не виждам защо да не си правите тест на 9-10 ден. Наистина е безмислено да продължавате с приема на лекарства, ако резултатът тогава е 0.10. Даже си мисля, че и по- рано отчита. На мен лекарката ми каза, че ако има имплантация при 5-дневните, то тя е до два-три дни след трансфер

# 464
Всяка бременност си е различна и докато не се направи кръвен тест, винаги има надежда! Така, че горе главата!

Общи условия

Активация на акаунт