Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 51 968
  • 784
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета, чета ви отдавна очаквах днес да се включа с добър резултат но май първият ни опит е отрицателен поне по това което виждам, може ли мнение дали наистина е така. Днес ми е 11ти ден след ЗЕТ на едно 5дневен ембрион .

# 436
Здравейте момичета, чета ви отдавна очаквах днес да се включа с добър резултат но май първият ни опит е отрицателен поне по това което виждам, може ли мнение дали наистина е така. Днес ми е 11ти ден след ЗЕТ на едно 5дневен ембрион .

Отрицателен е, съжалявам ❤️

# 437
Здравейте Simple Smile честито на всички хубави положителни тестове! Моето чакане приключи с цикъл. Имам нужда от вашата помощ, може и на лично. Дойде ми,имах си кървене 2дни, 3ти ден -слаб, 4ти ден - лееко зацапваше. 5ти ден (днес) кафеникаво зацапване се засилва,корема ми е издут като "аха всеки момент ще ми дойде". На лекар ще успея чаак в петък да отида.
Някой нещо подобно да му се е случвало?

# 438
Здравейте, мили момичета. На 28 ми октомври беше моят  ЗЕТ трансфер на 2 бластоцисти на 19 ден от цикъла.За съжаление тестът ми е отрицателен.
Моля ви споделете на кой ден от цикъла ви е правен ЗЕТ трансфер.
На 11 ден от цикъла лигавица 8,5 мм
На 19 ден от цикъла 7,8мм , тогава ми беше ЗЕТ.
По- принцип съм с по- къс цикъл на 24-25 дни.
Може ли лигавицата да е била неподходяща , защото всъщност вместо да нарасне тя намали размери.
Благодаря за съветите.

# 439
Здравейте, мили момичета. На 28 ми октомври беше моят  ЗЕТ трансфер на 2 бластоцисти на 19 ден от цикъла.За съжаление тестът ми е отрицателен.
Моля ви споделете на кой ден от цикъла ви е правен ЗЕТ трансфер.
На 11 ден от цикъла лигавица 8,5 мм
На 19 ден от цикъла 7,8мм , тогава ми беше ЗЕТ.
По- принцип съм с по- къс цикъл на 24-25 дни.
Може ли лигавицата да е била неподходяща , защото всъщност вместо да нарасне тя намали размери.
Благодаря за съветите.
Ако с била с таймиращ ,,Зет на естрофем няма никакво значение, че си с къс цикъл. Аз също съм. Но и двата ми успешни трансфера са били на 21 и 19 ден от цикъла.
Доколкото знам лигавицата намаля малко след като започнеш утрогестана.
Твойта бих казала, че е добра за трансфер.
Успех!

# 440
  • Пловдив
Лигавицата намаля след приема на прогестерон, важното е да е трислойна. Размерът и е добър и към датата на трансфера

# 441
Момичета , колко ви беше прогестерона и лигавицата в деня на трансфера (ЗЕТ), и имахте ли успех ?

# 442
Здравей, в деня на трансфера на две 5-дневни снежинки, лигавицата ми беше 12 мм (без лекарства), а прогестеронът ми беше 50. Резултатът ще го напиша след 10 дни.

# 443
  • София
Момичета, нали ви казах, че съм привърженик на ранното тестване, защото : първо искам да разбера дали има биохимична бременност и второ защото не смятам, че е необходимо при отрицателен резултат да се блъскам с лекарства .
Та в тази връзка, днес на 6 ден след ЗЕТ на 1бр. Петдневен ембрион си пуснах тест и резултата е :

Ще го повторя и потретя и се моля да се задържи и да се увеличи.
Притеснението ми е по-голямата от радостта,  не мога да дишам направо.
Много ме е страх, направо не мога да повярвам, че е положителен и като знам какво следва... надявам се ,моля се този път да е до края, защото не знам как ще продължа иначе.

# 444
Axenia, тихичко честито!

За подробностите около трансфера не мога да кажа. Нищо не помня от този ден.

# 445
Axenia, честито и до финал Heart Exl
Браво и на доктора Heart

# 446
Axenia, стискам палци всичко да е наред от началото до самия край. Аз много се чудих кога да пусна тест, защото 23ти ми се вижда много далече, изчетох купища коментари кой кога е пускал и реших да изчакам до петък, но твоят резултат ми дава надежда.
Имаш ли вече някакви симптоми?

# 447
Axenia, тихичко честито и до финал! И на мен днес ми е шести ден от трансфер на 1 бр. 5дневен, и аз като Polly_90 цял ден се ровя и чета кой кога е пускал тестове и дали са показвали нещо.
Успех, момичета!

# 448
  • София
Ами, симптоми нямам никакви.
Писах и защо направих тест по-рано и моите виждания по въпроса.
Дано защото ако онзи горе ме прецака за 3ти път ще се ядосам много Joy
Гера, доктора е топ, два трансфера при него и двата с положителен резултат. Без значение какво следва, това което зависи от него, го прави без грешка!

# 449
Axenia, честито! Чудесна новина! Успешна и спокойна бременност ти желая!
При доктор Станулов ли си?

На мен пункцията вероятно ще ми е в петък, а ако е наред всичко - трансферът ще ми и в сряда. Първо и много чакано инвитро. Стискайте ми палци, момичета, моля ви!

Успех и прегръдки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт