Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 727
  • 784
  •   1
Отговори
# 75
Според мен ниския прогестерон може да предизвика кървене и настъпване на менструация. Но не мисля че има някакво отношение към развитието на ембриончето. Дано след седмица да се появи и всичко да е наред. Hands Pray

# 76
За съжаление трябва да се съглася с Lucie. В никакъв случай не искам да ви попарвам надждите, но имам идентичен случай. Тогава моят доктор каза, че колкото и прогестерон да ми даде, ако бременността е затихваща, то нищо няма да променим.. принципно с добра апаратура трябва да се видим ембрион или поне ембрионална сянка. Какво каза докторът? Вие сте направили всичко, не търсете причина в себе си или количеството прогестерон, което приемате. Освен това винаги има шанс да се види ембрион, кога пак ще ви гледат? Стискам палци!

# 77
Благодаря на всички за милите думи, в момента съм доста съкрушена, преди този преглед имах надежда, сега всичко изглежда различно. В понеделник ще ме погледнат пак, казаха, че тогава трябва да се вижда нещо, ако ще се появи. Също видях, че ако сакчето е над 10мм и още е празно, напрактика няма да има шанс. Междувременно ще повторя чхг, за да съм подготвена, ако пада.

# 78
mir, с цялото си сърце и душа пожелавам да се вдигне ЧХГ -то и да дръпне ембриончето 🤗🤗❣️
През деня от телефон не можах, но вечерта от лаптопа погледнах назад в постовете ти - и аз съм 40+, дано това ембрионче е твоето победителче ♥️

Благодаря на всички за милите думи, в момента съм доста съкрушена, преди този преглед имах надежда, сега всичко изглежда различно. В понеделник ще ме погледнат пак, казаха, че тогава трябва да се вижда нещо, ако ще се появи. Също видях, че ако сакчето е над 10мм и още е празно, напрактика няма да има шанс. Междувременно ще повторя чхг, за да съм подготвена, ако пада.

# 79
Mir, стискам палци на твоето ембрионче, историята познава всякакви случаи 🙏
Само искам да кажа, че вагиналния прогестерон се отчита в кръвта, само Дуфастона не се отчита.
При доста опити ЗЕТ с естрофем, след  предполагаема "овулация" съм била само на утрогестан и в деня на трансфера правим тест на прогестерона, който се отчита.  За съжаление имам доста повече от 8 трансфера, но пък към днешна дата вече съм майка, така, че никога не се отказвайте! Някъде там е и вашето детенце 🤗

# 80
Lucie, благодаря!

Ivanamar, радвам се, че е имало щастлив край.
Възможно ли е да не усвоявам утрогестан, чета из темите и за циклогест и се чудя дали е по-добър вариант.

# 81
Lucie, благодаря!

Ivanamar, радвам се, че е имало щастлив край.
Възможно ли е да не усвоявам утрогестан, чета из темите и за циклогест и се чудя дали е по-добър вариант.

Абсолютно е възможно, аз съм точно такъв случай и на успешните ми опити бях на инжекции Прогестан, като редува с Пролутекс, Кринон гел и Дуфастон

# 82
На мен и с Циклогест прогестерона ми беше паднал на 9.6 ng/mL  в деня на теста. Вероятно е до организъм, а сега вече изхождайки от развитието при мен, си мисля че наистина колкото и прогестерон да приемаме, ако не е писано нищо няма да спаси бременността.
Мир, стискам палчета. Когато четях из форума септември, за да се самоуспокоя, попаднах на информация за паднал на 7 прогестерон и родено живо и здраво детенце. Simple Smile

# 83
Mir, стискам палчета и вярвам ,че ще се върнеш с хубави новини след предстоящия преглед❤❤❤

# 84
Здравейте отново, момичета. Днес ми е осми ден след ЗЕТ и направих уринарен тест, който е отрицателен. Бях решила утре да ходя на кръвен, но май няма смисъл. Според вас ако отида на десети ден на кръвен тест има ли шанс да покаже прилично чхг? Според мен няма шанс, но тук има по-разбиращи момичета и моля за съвет. Благодаря ви!

# 85
Cherry*kiss, моето мнение е да си изчакаш датата и да си пуснеш кръвен тест. Чувала съм доста за това как понякога пикливите тестове не отчитат и това как отчитат още на 6 ден ,но най-сигурен си остава кръвният.
Първият ми опит беше неуспешен и пробата беше с един пиклив тест,след това отидох и пуснах кръвен и чак след него вече отчетох ,че опита е неуспешен......така че когато направиш кръвен тогава.
Чакам те с положителен кръвен след два дни 🥰🤗😍
Здравейте отново, момичета. Днес ми е осми ден след ЗЕТ и направих уринарен тест, който е отрицателен. Бях решила утре да ходя на кръвен, но май няма смисъл. Според вас ако отида на десети ден на кръвен тест има ли шанс да покаже прилично чхг? Според мен няма шанс, но тук има по-разбиращи момичета и моля за съвет. Благодаря ви!

# 86
Благодаря ти, D1d37o! Hug

Успех на всички момичета! 🍀

Cherry*kiss, моето мнение е да си изчакаш датата и да си пуснеш кръвен тест. Чувала съм доста за това как понякога пикливите тестове не отчитат и това как отчитат още на 6 ден ,но най-сигурен си остава кръвният.
Първият ми опит беше неуспешен и пробата беше с един пиклив тест,след това отидох и пуснах кръвен и чак след него вече отчетох ,че опита е неуспешен......така че когато направиш кръвен тогава.
Чакам те с положителен кръвен след два дни 🥰🤗😍

# 87
Cherry*kiss, чакаме те с положителни новини от кръвния тест 😘🥰😍
Hands PrayHands PrayHands Pray

# 88
Ако сте с петдневен ембрион и в момента ще покаже със сигурност. Ако можете психически да издържите, можете да изчакате и до десети ден.
Не разчитайте на пикливите тестове. При ЧХГ 670 имах доста бледа черта. Кръвните тестове, с проследяване развитието на ЧХГ, са най-показателни. Успех ви желая!

# 89
Здравейте, момичета. И аз съм от неиздържалите. Сутринта пуснах изследванията. Днес ми е 8ми ден след трансфер на 2 петдневни ембриона. Какво мислите за протестерона? Пия но-шпа 3х2 и цитрогест 2х1, а като витамини Огестан.

Общи условия

Активация на акаунт