Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 851
  • 784
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, някой знае ли, когато се ползва Ovitrelle 250 мкг - колко време след това може да даде фалшиво положителен резултат на теста?
(Предварително се извинявам ако ми е тъп въпроса и скоро е коментирано това)
При мен не дава положителен резултат, дори с Прегнил през ден, пак резултатът ми беше 0. Всеки организъм е различен.

# 181
Мисля, че при мен на 8мия ден след инжекцията вече нямаше и сянка. До преди това все имаше втора много бледа чертичка на теста.

# 182
Момичета, на кой ден след трансфер мога да пусна прогестерон, за да проверя дали е започнал да се покачва? Слагам кринон вечер.

# 183
Здравейте вчера ми беше втория ЗЕТ 🙃  Надявам се този път да се получи ☺️ Много е дълго чакането 😔☺️🙃
Искам да ви питам може ли да се пие безкофеиново кафе защото предния път не пих а в момента страшно много мо се пие ☺️☺️☺️

# 184
Здравейте вчера ми беше втория ЗЕТ 🙃  Надявам се този път да се получи ☺️ Много е дълго чакането 😔☺️🙃
Искам да ви питам може ли да се пие безкофеиново кафе защото предния път не пих а в момента страшно много мо се пие ☺️☺️☺️
Може да пиеш по едно разредено кофеиново кафе.
Реално безкофеиновото има кофеин на около 1/3 от стандартно кафе.

# 185
В интернет пише за бременни жени, че може да се пият 200 мг кофеин, това са 2 кафета дневно, може да пиеш както искаш - с мляко или без.

Ако пък си свикнала да пиеш по 4-5 кафета на ден, предполагам ще ти е трудно изведнъж от 400-500 мг кофеин на ден да минеш само на 200 мг, може да комбинираш примерно 1 нормално кафе сутрин, а на обяд и следобедите - безкофеинови кафета, те съдържат по-малко кофеин.

https://www.puls.bg/bremennost-i-razhdane-c-36/kafe-prez-bremenn … -da-se-pie-n-6236

Здравейте вчера ми беше втория ЗЕТ 🙃  Надявам се този път да се получи ☺️ Много е дълго чакането 😔☺️🙃

# 186
Благодаря по принцип пия по 1-2 на ден 🙃

# 187
Привет, момичета! Моят трансфер на 2 5дневни снежинки беше на 28.10. Чакам вече с нетърпение да минат дните до теста. Имам овитрел през няколко дни и затова не смятам да правя по-рано тест. Нямам никакви симптоми до сега, дори и гърдите не са ме боляли. Стискам палчета 🤞🙏🍀всички скоро да се похвалим!!!

# 188
Момичета, понеже деня на трансфера не се брои, като е бил в 18ч вечерта, това означава ли, че следващия ден не го броя?

# 189
Момичета, понеже деня на трансфера не се брои, като е бил в 18ч вечерта, това означава ли, че следващия ден не го броя?

Денят след трансфера си го брой като първи Simple Smile

# 190

Броиш си го

# 191
Ето го и моят развой:
28.10 (8ми ден трансфер на 2 петдневни ембриона) - Progesterone 14,700ng/ml; beta CHG 44
31.10 (11ми ден трансфер на 2 петдневни ембриона) - Progesterone 13,200ng/ml; beta CHG 77
02.11 (13ми ден трансфер на 2 петдневни ембриона) - Progesterone 6,200ng/ml; beta CHG 54.
Изписаха ми да пия но-шпа 3х2, ДУФАСТОН 2х1, утрогестан 3х2, витамин, инжекции Пролутекс по 1 на ден.
Док иска да пусна изследвания в понеделник.
Според вас има ли шанс?

# 192
По принцип винаги има шанс, макар и малък. Това, че и прогестеронът и ЧХГ са паднали не е на хубаво, но ако след два дни растат… съдба. Стискаме палци!

# 193
Момичета има една нова група за взаимопомощ във Фейсбук. Едни момичета я създадоха скоро и ще е хубаво,тези от нас които нямат притеснения да се показват да се включат в нея и да си бъдем в помощ. Групата се казва Зачеване,бременност,раждане и майчинство☺Мисля че трябва да има повече такива групи и да се говори за репродуктивните проблеми,да се дава гласност

# 194
Момичета има една нова група за взаимопомощ във Фейсбук. Едни момичета я създадоха скоро и ще е хубаво,тези от нас които нямат притеснения да се показват да се включат в нея и да си бъдем в помощ. Групата се казва Зачеване,бременност,раждане и майчинство☺Мисля че трябва да има повече такива групи и да се говори за репродуктивните проблеми,да се дава гласност
Аз съм единия админ ☺️ Всички са добре дошли! Групата е съвсем нова и ще отнеме време да се развие. Ще има голям обхват, като ще се засягат теми и извън репродуктивните проблеми. Както подсказва и заглавието, ще има полезна информация за периода на бременността, раждането и майчинството. Линкове към настоящи курсове, събития, медицинска информация и обменяне на личен опит. Всичко се прави с голямо желание и ще се радвам да сме си взаимно полезни ☺️

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 19:05 от Kactus

Общи условия

Активация на акаунт