Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 977
  • 784
  •   1
Отговори
# 285
Ужас, и аз бях вчера така цял ден. Почти до повръщане стигнах от болка. Пих парацетамол, но не ми помогна. Просто опитай да заспиш, може би.

# 286
Момичета, нормално ли е 11ти ден след трансфер да имам кафяво зацапване? Поставям кринон гел всяка вечер
 Описано е в упътването, че е нормално, но ако може и вие да споделите.

# 287
Здравейте, досега не съм писала в темата, но ви чета и тихичко се радвам за всеки положителен тест. На 28.10 правихме първи трансферът ми на две 5-дневни снежинки, като реално само едното беше достигнало до бластоцист. Днес е 10 ден и не издържах и си пуснах кръвен тест. Струва ми се доста нисък ЧХГ, какво ще кажете вие? Дали да пусна отново утре или няма смисъл?

За съжаление е много нисък резултат за 10-ти ден. Моят беше към 130 на един бластоцит. По-скоро тези стойности говорят за биохимична, но винаги има някакъв минимален шанс. Пуснете отново след 48 часа задължително с прогестерон.

# 288
Момичета, разрешиха снощи да пия парацетамол, уж поспах, въпреки че ставах два три пъти, но тая сутрин болката е пак в главата, как ще я карам така, неиздържащо е. Пия по принцип разни силни  като ми се случи така, щот от само себе си не минава, ама сега като не може 🤯🤕 Елиза, при теб отпусна ли на другия ден, кога мога пак да пия парацетамол? Ще пробвам с малко кафе в повече мляко, слабо капучино, дано ми светне малко.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 07:13 от Nina Nikol

# 289
Момичета, разрешиха снощи да пия парацетамол, уж поспах, въпреки че ставах два три пъти, но тая сутрин болката е пак в главата, как ще я карам така, неиздържащо е. Пия по принцип разни силни  като ми се случи така, щот от само себе си не минава, ама сега като не може 🤯🤕 Елиза, при теб отпусна ли на другия ден, кога мога пак да пия парацетамол? Ще пробвам с малко кафе в повече мляко, слабо капучино, дано ми светне малко.
Ако сте спряла кафето рязко, вероятно се е отразило.
Аз съм кафеман и липсата му я усещам сериозно.
Освен за кръвното налягане, се сещам да проверите и кръвната захар, понякога от ниска се получава и повече вода ви съветвам да пиете.
Отделно и големите количества естрофем водят до главоболие.
Консултирайте се с лекаря си какво и по колко на ден е разрешено да се пие, със сигурност има нещо по-силно което препоръчват при мигрена. 🤔

# 290
Момичета, резултата от вчера ми излезе. Седмица след трансфера е 108. Вчера бях със страшни болки и тотално се бях отчаяла. Другия петък съм на преглед, намам търпение и дано всичко е наред Hands Pray

# 291
Момичета, как се справяте с болките след инжекция Пролутекс?

# 292
  • София
Не знам да има начин, някои пишат, че с времето ги боли по-малко, мен също, но неприятната болка си я има и все пак не е като първите дни, когато тениската не можех да си сложа отгоре.

За главоболието само парацетамол ми е бил позволен.

# 293
Честитооо!!! Стискам палци всичко да е наред, не го мисли толкова, а се наслаждавай на резултата💋
Момичета, резултата от вчера ми излезе. Седмица след трансфера е 108. Вчера бях със страшни болки и тотално се бях отчаяла. Другия петък съм на преглед, намам търпение и дано всичко е наред Hands Pray

# 294
Benny94, честито! Лека и спокойна бременност ти пожелавам!

Nina Nikol, на мен ми мина главата на следващия ден, но не е от парацетамола - той не ми действа. Аз съм с много тежки мигрени цял живот и само специални лекарства ми помагат, на сега са ми категорично забранени. Просто е въпрос на късмет дали ще отпусне болката или не. Ако имаш начин да не работиш, а да си лежиш със затворени очи - направи го. Аз в понеделник направо берях душа на работа.

Момичета, спря ми кървенето, слава Богу! Надявам се, че ще стигнем до пункция.

Стискам палци на всички!

# 295
Честитооо! Лека и безпроблемна бременност 🍀🤰
Скоро се надявам и аз да се похваля с хубаво ЧХГ 🤞🙏🍀🍀🍀

# 296
Много благодаря !
Силно се надявам и стискам палци на всички от вас Flowers Four Leaf Clover Дори и да не съм много активна съм изчела всички теми и когато на някой трябва да излезе резултата влизам по 15 пъти на ден Grinning  Толкова голяма сила и подкрепа сте всички ! Heart

Честитооо! Лека и безпроблемна бременност 🍀🤰
Скоро се надявам и аз да се похваля с хубаво ЧХГ 🤞🙏🍀🍀🍀

# 297

Слагам си турския еквивалент Прогестан декс. За мен има много голяма разлика между двата. С Пролутекс коремът ми беше подут и на бабунки, които боляха. С Прогестан нямам такива проблеми /чак започнах да се притеснявам защо не ме боли Simple Smile/

# 298

Слагам си турския еквивалент Прогестан декс. За мен има много голяма разлика между двата. С Пролутекс коремът ми беше подут и на бабунки, които боляха. С Прогестан нямам такива проблеми /чак започнах да се притеснявам защо не ме боли Simple Smile/

Здравейте и от мен!

Бях в тема 100 дочаках едно хубаво ЧХГ, но за съжаление се оказа извънматочна в лявата тръба.

Сега с нови сили и надежди ЗЕТ беше на 3.11 на две 5 дневни бластоцистчета.

Предишните опити бях с Утрогестан от България, а сега за пръв път съм турския еквивалент Прогестан декс.

Много ме успокои поста ти, защото и при мен има огромна разлика. С Утрогестан прогестерона преди трансфер ми беше 16 , а сега 24, корем и гърди се подуваха много, а сега нищо, ама АБСОЛЮТНО НИЩО!

Чак запона да се появява притеснение, че "няма симптоми".

Всички сме чели, че със или без "симптоми" моментът на истината е кръвния тест, ама знаете как е, все го мисля, особено след предишния злополучен път, когато усещах всички симптоми на куп.

Следя темата и нека всички в нея имаме най-хубавия подарък след Дългото чакане

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 19:35 от Мая16

# 299
Здравейте, борбени момичета! Някоя от вас страдала ли е от безсъние след трансфер? Аз се събуждам межд 1:30ч и 3ч сутринта с позиви за малка нужда и като легна не мога да заспя около 1 час. Снощи ми отне 2 часа, за да заспя...Може да се каже, че съм като цяло спокойна, но това будуване малко ме притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт