Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 047
  • 784
  •   1
Отговори
# 330
Kiss, колко ембриончета ти върнаха и те на колко дни бяха?
И на мен ми се струват добре резултатите, но си ги повтори след 48 ч , за да ти е мирна главата.
Всичко ще бъде наред, успех! Simple Smile

# 331
Kiss, колко ембриончета ти върнаха и те на колко дни бяха?
И на мен ми се струват добре резултатите, но си ги повтори след 48 ч , за да ти е мирна главата.
Всичко ще бъде наред, успех! Simple Smile

Един, не знам на колко дни е бил. Прогестеронът как ви се струва?

# 332
Успех, kiss06! Добри са ти стойностите, според мен.

# 333
Marina Kosta 692258, стискам палци ЧХГ да се удвои и да имаш една прекрасна бременност! 🍀☺️
Нина, много благодаря за съвета ❤️ От сърце ти пожелавам да се похвалиш скоро 🥰
Кисс, на мен също ми се струват добри резултатите. Нека всичко да ти върви по вода до пухкав финал! ☺️
Много сте мили всички ❤️❤️❤️

# 334
И моят е утре, успех ти желая 🙏
Имаш ли някакви симптоми? Как се чувстваш🫶🏻
Момичета утре ми е кръвния тест, на гладно ли трябва да е?

# 335
Момичета, успех за утре!!! И аз ще си правя утре тестче 🤞🙏🍀Надявам  се да имаме хубави и тлъсти ЧХГ-та! 🤰🤰🤰💟🤞🙏🍀
И моят е утре, успех ти желая 🙏
Имаш ли някакви симптоми? Как се чувстваш🫶🏻
Момичета утре ми е кръвния тест, на гладно ли трябва да е?

# 336
Блягодаря ти Midi 24! И на теб ти пожелавам успех, дано имаме хубави резултати.

Чесно казано нямам никакви симптоми. От първия ден само болезнени гърди, нищо друго. 7. Ден след трансфера направих уринен тест вкъщи беше (-).Тази сутрин пак тествах с голяма надежда да видя поне бледа черта пак (-). МЦ трябвяше да ми дойде на 08.11 няма нищо, нямам и никакво зацапване. Незнам какво се случва много съм притеснена за утре, първи опит е.
Ти имаш ли някакви симптоми?

rosceto благодаря! Дано всичко е наред..

# 337
И аз съм много притеснена.. имам ПМС  от време на време. Тези дни гърдите ми бяха подути, но вече не са и това ме притеснява още повече 😪😪 не съм се пристрашила да направя тест.. страх ме е от разочарованието.
Блягодаря ти Midi 24! И на теб ти пожелавам успех, дано имаме хубави резултати.

Чесно казано нямам никакви симптоми. От първия ден само болезнени гърди, нищо друго. 7. Ден след трансфера направих уринен тест вкъщи беше (-).Тази сутрин пак тествах с голяма надежда да видя поне бледа черта пак (-). МЦ трябвяше да ми дойде на 08.11 няма нищо, нямам и никакво зацапване. Незнам какво се случва много съм притеснена за утре, първи опит е.
Ти имаш ли някакви симптоми?

rosceto благодаря! Дано всичко е наред..

# 338
Надявам се утре да имаме хубави резултати , че това чакане от две седмици е кошмар..
Колко мъничета имаш? Аз един на 2ри ден уж лекуващия лекар каза че било в добро състояние и така на 30.10 беше трансфера

# 339
То при всеки е различно, но на притеснените момичета с отрицателните "пикливи" тестове мога да кажа, че при кръвен 486 mUI/mL реших да си направя домашен, че да я видя и аз тая прословута черта в този живот и понеже още не беше ясно, че е извънматочна да си имам спомен.

Направих два различни теста.

Е, познайте, нямаше втора черта, дори и сянка!

Реших да не пипна повече домашен тест.

# 340
Аз имам две на 5ти ден. Уж са с хубаво качество, но това което ме притеснява е че трансфера не мина много добре и затова нямам много надежда.

# 341
Аз имам две на 5ти ден. Уж са с хубаво качество, но това което ме притеснява е че трансфера не мина много добре и затова нямам много надежда.

Защо мислиш така?

# 342
Момичета стискам ви силно палци за утре! Hands Fist

От толкова четене из форума разбрах, че симптомите изобщо не са задължителни за щастлив финал.

Успех! Heart

# 343
Имах кафяво зацапване вечерта след трансфера.. по време на трансфера имах и болка

Защо мислиш така?

# 344
Стискам ви и аз палци за утре!
Да, симптомите не са задължителни - била съм бременна пет пъти досега и беше различно.

Midi24, а лекарят ти каза ли нещо - че не е минало добре?

Общи условия

Активация на акаунт