Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 054
  • 784
  •   1
Отговори
# 375
Момичета за съжаление 1 опит 0.5 ЧХГ

# 376
Момичета, много съм щастлива ЧХГ 1744.
Много съжалявам за вас, които са видяли днес отрицателни тестове. Не се предавайте! Ще се моля за всички вас, защото го заслужавате. Не забравяйте, че сте много силни жени!

# 377
Ох, много съжалявам милички, ужасно чувство, изживейте и изплачете мъката, съберете се колкото и трудно да е и горе главите. Който се е отказал, той не е успял, нали така?
Миди, браво бе момиче, стабилна цифра 👶👶, сега стискаме ти палци за спокойна и безпроблемна бременност. Спокойствие до деня за пулс и да чуето две силни и здраво тупкащи човечета 🥰

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 15:27 от Nina Nikol

# 378
Roscheto, Guler, много съжалявам, прегръщам ви! 😔
Не се предавайте, борете се докрай!

Midi, страшно много се радвам за теб, чудесно ЧХГ! Колко ембриончета ти върнаха?

# 379
Благодаря ❤
2 ембриона на 5 ден. Когато съобщих резултата на доктора ми ми каза: бременна си и то с две 🙏
Roscheto, Guler, много съжалявам, прегръщам ви! 😔
Не се предавайте, борете се докрай!

Midi, страшно много се радвам за теб, чудесно ЧХГ! Колко ембриончета ти върнаха?

# 380
Чудесно! Много се радвам!
Дано всички ни сполети това щастие! 😍

# 381
  • София
Много съжалявам за отрицателните тестове момичета. Не се отчайвайте, съберете се и с нови сили напред.

Миди, резултата е УАУ, честито! Кой ден след трансфер си?

# 382
Много ви благодаря момичета, трудно е но никога няма да се предам. Казаха ми да спра всички лекарства и втория ден от цикъла да се обадя на личния ми лекар.
При вас каква е била процедурата в такъв резултат? Опитните може ли да споделите

# 383
  • София
Много ви благодаря момичета, трудно е но никога няма да се предам. Казаха ми да спра всички лекарства и втория ден от цикъла да се обадя на личния ми лекар.
При вас каква е била процедурата в такъв резултат? Опитните може ли да споделите
Спираш лекарствата, няколко дни след това очаквай цикъл. Ако имате замразени, е много възможно да се направи и ЗЕТ на следващия МЦ. Стига всичко да е наред на прегледа и хормони.
Редно е и да се изкоментира с лекуващия лекар,  ако е първи трансфер... едва ли някой ще може да каже нещо различно от "случва се"
Само няма да се отчайвате!
Казвам го аз, която въпреки трансфера ми в сряда, който вярвам, че няма да е успешен, вече виждам как януари ще съм с поредна 5 стимулация...

# 384
Midi24 прекрасна новина!

Guler2022, зная как е, аз имам две тотално неуспешни и една попарена радост с извънматочна
Дръж се! Няма начин да не се случи и на нас да се зарадваме!

Аз не издържах две седмици, днес си направих кръвен тест, защото от вчера имам леки ПМС. Ако смятам добре трябва да е осмият ден след трансфера на 3 ноември на 5 дневни. Резултат 8.88 дали имам някакъв шанс?

# 385
Нямаме замразени за съжаление

# 386
Благодаря❤ 12 ден след трансфер съм
Много съжалявам за отрицателните тестове момичета. Не се отчайвайте, съберете се и с нови сили напред.

Миди, резултата е УАУ, честито! Кой ден след трансфер си?

# 387
Момичета, извинете ме, че досаждам, но съм нова в тази сфера и все за нещо се чудя и притеснявам.
Днес ми е осми ден с мериоферт, а фоликулите ми са доста малки и растат бавно: по 11 мм са. От днес ми се появи цервикална слуз като преди овулация. Това нормално ли е при такива размери? Пункцията ми няма да е по-рано от сряда-четвъртък.
Благодаря предварително!

# 388
Нормално е. От хормоните е. Мен даже  и гърдите ме боляха ужасно. Не се тревожи за фоликулите. Докитата си знаят работата. И много бързо да растат не е хубаво.

# 389
Благодаря ти, Geizer, успокои ме. Да, аз му имам пълно доверие на моя лекар, чудесен е. Но вече ме е срам постоянно да му пиша и да го тормозя с въпроси, затова тормозя вас тук. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт