Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 042
  • 784
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Елиза при дълъг протокол растат по-бавно и това понякога е по-добрият вариант. При моя дълъг протокол имах пункция на ден 16.  И най-много читави Я.
Успех!

# 391
По дълъг протокол аз също имах пункция на 16 ден. Аз също се бях притеснила, че се бавим. Извадихме 15 отлични, зрели яйцеклетки (на 39г.). Също имах цервикален секрет като при овулация. По същия начин фоликулите нарастваха бавно, но всички бяха равномерни. Реално само от един фоликул не извадихме яйцеклетка. Отлична стимулация от Станулов 😊

# 392
  • София
Първата ми стимулация : къс протокол , пункция на 13ти ден, извадени 14 яйцеклетки = 0 оплодени
Втора стимулация: къс протокол, пункция на 11ти ден, извадени 9 яйцеклетки, = 0 оплодени
Трета стимулация : къс протокол, пункция на 12ти ден, извадени 6 яйцеклетки = 2 оплодени, върнати на 4ти ден - много лошо качество,  много, абсурден трансфер, следователно липса на бременност.
Четвърта стимулация(вече при Станулов) : дълъг протокол, пункция на 16 ден, извадени 5 яйцеклетки, оплодени 3 бр., свеж трансфер на 4 ден, бременост до 17.г.с., замразени на 5ти ден 2 бр. с много добро качество. Вече съм 3 дни след ЗЕТ на 1 от тези две.
За мен дългия протокол проработи, заедно с по-късната пункция. Само да отбележа, че сме с тубарен фактор, мъжа ми е с чудесна спермограма.

# 393
Здравейте,от вчера започна и моето чакане. Имам следното питане: Как се пазите, лежите ли много,ходите ли на работа?

# 394
Не съм спирала да работя (моята работа не включва физически труд) и не съм лежала. Не съм извършвала някакви тежки натоварвания, но определено не съм лежала като болна по препоръка на моя лекар.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 12:05 от Celeste_10

# 395
Досега все съм се пазила и ефект нулев. Днес съм 2 ти ден след ЗЕТ и даже се изморих от чистене. Вече съм на принципа да става каквото ще. Това ми е 5 ти трансфер на 40+ съм и е последният. Ако е писано ще стане, ако ли пък не, живота продължава, нали така!

# 396
Здравейте, момичета,
Записвам се в темата и аз с първи за мен трансфер преди 4 дни на един свеж, 5дневен ембрион.
Успех на всички!

# 397
Елиза123 И аз бях при първите ми два опита ин витро по къс протокол и ми вадеха от общо 10-12 фоликула, на пункция по 5 зрели и оставах само с 1 ембрион.
Сега третото  ми ин витро беше по дълъг и продължи 17 дни, растяха бавно, но от общо 25 извадени фоликула имах 19 зрели яйцеклетки. Това беше перфектно и подейства при мен.
От тези 19 имах подложени 9 ИКСИ и 10 нормално ин витро, от които 10 ембриона се оплодиха  и стигнаха до 5 ден, но годни за замразяване бяха само 5.
Вече ми останаха 3 от тях, които ме чакат. 🍀
Благодаря ти, Geizer, успокои ме. Да, аз му имам пълно доверие на моя лекар, чудесен е. Но вече ме е срам постоянно да му пиша и да го тормозя с въпроси, затова тормозя вас тук. Simple Smile

# 398
Здравейте момичета! Отдавна ви чета, но не се решавах до сега да пиша. Бих искала да Ви попитам, според вас имам ли някакъв шанс 🙏Правих ЗЕТ трансфер на 28.10 на три двудневни ембриона, като на 4.11 имам поставен овитрел. Първото ЧХГ е от 10.11- 37.80, а второ ЧХГ е от днес 12.11- 33.28.
Първи опит ми е това и все се надявах да се получило, но като гледам стойността пада.

# 399
Здравейте, момичета,
Записвам се в темата и аз с първи за мен трансфер преди 4 дни на един свеж, 5дневен ембрион.
Успех на всички!
Вървим почти заедно с теб 🤗 Успех

# 400
Досега все съм се пазила и ефект нулев. Днес съм 2 ти ден след ЗЕТ и даже се изморих от чистене. Вече съм на принципа да става каквото ще. Това ми е 5 ти трансфер на 40+ съм и е последният. Ако е писано ще стане, ако ли пък не, живота продължава, нали така!

И аз така, 40+, четвърти трансфер, преди работех от вкъщи, внимавах, 3-4 дни не си подавах носа навън. Този път ходя на работа, не си спестявам ходене пеша, изморих се днес от чистене и аз. Само много тежко не вдигам, не спортувам и без спа

# 401
Здравейте! За първи път пиша тук, исках да споделя с вас и моят случай ☺ Правим инвитро в Тирция
Имах един ЗЕТ с много високо чхг: на ден 9ти беше 258, след 2 дни беше 675 и така до 2300. Отидох на преглед в 5та г.с. и 4-5 дни и се виждаше само празно сакче, отговарящо на 4г.с, което ме накара да пусна ново чхг и беше паднало до 1900, което доведе до спиране на лекарствата 😒
Сега съм след втори опит със ЗЕТ на 5 дневно ембрионче, пуснах чхг на 8ми ден (от нетърпеливост 🙈) резултата беше 29, след 48 часа пуснах отново-резултат 96, което е х3..
Притеснявам се как ще продължи всичко, малко ме е страх от високите нива заради предния път

# 402
Здравей.
Няма защо да се тревожиш от високите нива. Всеки организъм е различен и всяка бременност е уникална.
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност този път. Hug

# 403
  • Бургас
Здравейте момичета. Записвам се с трансфер на 7.02 на 1 три дневно ембр. Успех на всички Flowers Four Leaf Clover

# 404
Сега пуснах нов, предния тест беше на 11.11 със стойност 96, днес - 2 дни по късно резултатът е 429.. това е удвояване на 22часа 😒 нормално ли е

Общи условия

Активация на акаунт