Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 51 926
  • 784
  •   1
Отговори
# 570
На мен Дуфастона ми го дадоха без рецепта. Няма да навреди, пий го 3х1, докато се свържеш с лекаря си.
Аз днес ходих пак за тест. 10ти ден е след трансфера и резултата е 265.9 , дали да направя и още един за всеки случай в понеделник?
Записах си час за 30.11.
Да видим дали ще го докарам този път до края

Аксения,  резултатът ти е прекрасен!

# 571
  • София
Акси, колко ембриончета ти върнаха?
quote author=Axenia link=topic=1493872.msg45603152#msg45603152 date=1668847187]
На мен Дуфастона ми го дадоха без рецепта. Няма да навреди, пий го 3х1, докато се свържеш с лекаря си.
Аз днес ходих пак за тест. 10ти ден е след трансфера и резултата е 265.9 , дали да направя и още един за всеки случай в понеделник?
Записах си час за 30.11.
Да видим дали ще го докарам този път до края
[/quote]

Един 5 дневен.
Аз от стимулацията имах само три ембриона.
1 го върнаха на свеж трансфер, забременях,  загубих го.
И сега пак 1 бр. Ми върна.
Другото ще стои и ще чака Heart

# 572
Момичета, колко време след неуспешен свеж трансфер може да се прави нов (имаме замразени ембриони)?

# 573
  • Пловдив
Поли, почини си един месец и действай. Моя приятелка така направи и вече е бременна.

Акси, имаш ли вече някакви симптоми?
Момичета, колко време след неуспешен свеж трансфер може да се прави нов (имаме замразени ембриони)?

# 574
С моя лекар бяхме коментирали, ако свежият е неуспешен, на следващия месец да направим замразен (ако няма някакви проблеми междувременно). Явно е възможно и без почивка, но най-добре да каже лекуващият предвид вашето състояние. Успех!

# 575
  • Пловдив
Момичета, за съжаление и моят опит е неуспешен. Без вас нямаше да мога да издържа психически, затова Ви благодаря от сърце! И, няма да се отказваме

# 576
Elsefi.
Трудно е знам, но няма да се отказваме.
Горе главата-ти си силна.
Знам, че ти е трудно, но погледни на хубавите неща в живота, на хората около теб, които те обичат. Те са голямо богатство.
А следващият път ще е успешен Heart

# 577
  • София
Elsefi, много съжалявам Heart
Бъдете силни,  горе главата и смело напред.

# 578
Много съжалявам, Elsefi… Не се отказвай и успех следващия път.

При мен май се е получила лека хиперстимулация и е вероятно да няма свеж трансфер. В сряда ще разбера.

# 579
Момичета, за съжаление и моят опит е неуспешен. Без вас нямаше да мога да издържа психически, затова Ви благодаря от сърце! И, няма да се отказваме

Много съжалявам! Бъди силна! Чудото ще се случи! ❤🙏
И моя първи опит май ще е неуспешен, утре ще пусна кръвен тест и ще ходя в Ню лайф да видим какво ще стане.
Но не мислия да отлагам, а колкото може по-скоро да действам със замразените снежинки! ❄❤

# 580
Моят лекар ми каза да почина един месец и на следващия цикъл да действаме. Аз избрах да изчакам три месеца, за да си почина психически... Мисля, че беше правилно решение. И аз тихичко да се похваля с двете чертички Simple Smile След пропуснат октомври, заради нисък прогестерон ноември ми беше късметлийски Simple Smile Надявам се всичко да е ок и напред.

# 581
The_bug_lady, чудесно новина! В коя седмица си? Видяхте ли вече ембриончето?

Аз се чудех, колко често се случва да се отложи трансфер, заради лека хиперстимулация?
Колко от вас са минали през това?

# 582

Аз се чудех, колко често се случва да се отложи трансфер, заради лека хиперстимулация?
Аз бях с лека хиперстимулация и нямах свеж трансфер. Тогава ми обясниха, че при хиперстимулация структурата на лигавицата се променя и става нерецептивна. Освен това знам, че ако настъпи бременност може да се задълбочат проблемите от хиперстимулацията. Забременях от първия ЗЕТ, един цикъл след пункцията. Успех!

# 583
Аз бях със свеж трансфер и лека хиперстимулация - успешен. Въобще не е ставало дума лигавицата да не е рецептивна, рискът беше с покачване на ЧХГ, че хиперстимулацията се засилва и могат да настъпят усложнения. Приемах доста протеини и премина, не съм била на системи или в болница.

Моя близка с близнаци беше на системи и под наблюдение за 1-2 дни, роди си 3 седмици преди термин живи и здрави бебета. При нея хиперстимулацията се засили заради разкото покачване на ЧХГ, но не се стигало до по-драматични проблеми.

# 584

Пета седмица се пада. Видяхме сакче в матката, още няма пулс. Надявам се другата седмица на прегледа при репродуктивния и то да се чуе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт