🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 60]

• 68 050
  • 837
  •   1
Отговори
# 255
  • Димитровград
В Турция плащам само с пластиката на Револют.

# 256
  • София
И аз влизам при вас с въпрос.
Не срещнах никъде на първа страница препоръка за изпробвана турска баня.
От 27 декември ще сме в Истанбул, квартал Фатих. Много ми се иска да посетим.
Преди години бяхме по нова година в Кушадасъ и много ми допадна.

# 257

Благодаря! Значи е хубаво да си я поръчам.

# 258

Благодаря! Значи е хубаво да си я поръчам.
И ние само пластика ползваме , иначе може,мисля. Но на приложението не му ли трябва интернет

# 259
Включвам се със съвет като препатила.
В малко магазинче в Лалели един келеш ни направи познатата схема, даваме му 200 лири, той връща до 100, твърди, че 100 са му дадени. А ние имахме само банкноти по 200 лири, току що ги бях взела от чейндж бюрото. Имаше камера, не можело сега, утре някога шефът му можел да погледне, че го няма. Такъв скандал направих, не и не, келеша нагъл. Обаче не знае с кой си има работа, викнах полиция, наблизо знам, че щъкат, а и полицейски участък има. Шефът дойде за 5 минути, разправяха се вътре в магазина, нас ни помолиха отвън да изчакаме, и ни върнаха 100 лири, не гледаха камерите. Не ми беше за парите, аз това го обясних на полицая, обаче айде сега тъпите схеми... Знаех за този номер, че се случва в таксита, бяха се оплаквали дами в темата за Клиниките в Истанбул. Та съветвам да си внимавате много с даването на едри банкноти.

# 260
  • София
Здравейте!
Плануваме да направим 3 дни в Истанбул след Коледа.
Бихте ли ми препоръчали бюджетно, прилично и чисто, и на комуникативно място локация за настаняване - 3 в. + 1 д.?
Благодаря ви!
Темата ще бъде много полезна за придобиване на инфо. Simple Smile

# 261
  • на земята
Здравейте,препоръчайте ми готино хотелче?
Две семейства сме с деца на 10 год.
Държа да е чисто ,да има закуска.
Може и по скъп вариант с гледка към морето.
Лутам се в Букинг и не мога да реша ,а време няма требва да тръгнем на 26 декември.
Много ви благодаря ❤

# 262
  • Варна и...духом на Босфора
Лаленце
Нов хотел,до този който нощувах,тоест реновиран,точно до Мармарай на Сиркеджи с гледка към Босфора -"Cetin port Hotel",погледни ако искаш.

# 263
  • на земята
Лаленце
Нов хотел,до този който нощувах,тоест реновиран,точно до Мармарай на Сиркеджи с гледка към Босфора -"Cetin port Hotel",погледни ако искаш.
Благодря ,веднага влизам да гледам .

# 264
  • Sofia
По въпроса на Ирина – в темата са препоръчвани и изпробвани хотелите Ханедан и Пенинсула. Доста е писано назад за тях, дамите бяха доволни.

# 265
  • София
По въпроса на Ирина – в темата са препоръчвани и изпробвани хотелите Ханедан и Пенинсула. Доста е писано назад за тях, дамите бяха доволни.
Благодаря! Simple Smile
Явно са хубави, заети са! Simple Smile
Намерила съм нещо прилично в същия район.
Само се притеснявам за паркирането - дали в района има обществени/ частни паркинги. Simple Smile

# 266
irina_a за хотел Пенинсула когато търсех свободни стаи в Букинг нямаше, но се свързахме с хотела (имат сайт) и направихме резервация чрез сайта. Опитайте .

# 267
  • Sofia
Горното е добра идея.
А паркинги има много. Детайлно търсене в района, в гугъл мапс примерно, ще ви покаже някои. Досадното е обикалянето им до откриване на свободно място, но не е невъзможно, въпрос и на късмет е.

# 268
Здравейте предстои ми пътуване до Истанбул и съм пред дилема кой хотел да избера (istanbul town hotel или akgun hotel beyazit)Двата са почти един до друг.Преди много години съм била в Акгюн,тогава беше супер,но сега чета отзиви,че е доста занемарен.Ако някой има отзив ще съм ви много благодарна.

# 269
  • София
И кво - налази ни студеното време и темичката позамря Sad При все, че гледам в Истанбул си е 12-18 градусчета. Аз пък загледах 'Опасно изкушение' заради гледките, а вече ми стана и интересен ама май е на края вече.
Та за друго влизам - щастлива съм, че оставят влака София-Халкали да си върви все така всеки ден и все с такова разписание. Сега настройвам цигулката на тънко свирене тире стържене леко по нервите да попрескочим между празниците. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт