Кюретаж и забременяване след това - тема 88

• 23 974
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Да, така е. То и да търча всеки път, няма особен смисъл в тия ранни седмици. То ако нещо ще става няма да мога да го предотвратя. В крайна сметка към момента правя всичко, което може да се направи - пия си витамините, слагам инжекции, хакам Циклогест.
Относно задържан фоликул, който се е превърнал в киста, аз също имах месец преди да забременея. Гинекологът каза просто да изчакаме 1 месец и да проследим накъде е и ако расте да я отстраним. Слава Богу сама се резорбира и след месец нямаше и следа. Единственото, което направих тогава е да спра сладкото и ядях само горски плодове за сладко. Четох, че поддържането на висока кръвна захар оказва негативно влияние над тия хормони, които отговарят фоликулът да се освобождава и реших поне това да направя като не мога друго. В резултат следващият ми цикъл беше точно на 28 ден без абсолютно никакъв дискомфорт. Още като ми дойде знаех, че я няма вече кистата.

# 301
  • На изток от Ада
Дали има общо но последната бременност като цяло бях мн изморена. Този път хапвах месо. Не ми се гадеше. Обаче 2 стъпки да направя и съм мн изморена. Ами малко преди аборта ден два това поотмина и аз се зарадвах.
Преелдната бременност пак имаше нещо такова.  Те са ми на 2г и мн не помня за нея .

# 302
  • Замък сред облаците
От прогестерона са тия усещания.

# 303
Момичета, няма ден с ден да си приличат от гаденето.. Единия ден си по-добре, на другия се молиш да не си изповръщаш червата. Satisfied
И да се тревожите и да не се тревожите, рядко зависи от нас крайния резултат. Аз с предишната си бременност бях най-най-стриктната откъм ядене, добавки и прочее, нищо че имах непоносимост към 90% от нещата. Резултатите ми бяха отлични и в крайна сметка се случи нещо абсолютно неочаквано.. Така че, каквото е писано, ще се случи. Със или без нерви.

# 304
Направиха ми кюретажа на 9.12 вечерта кръв тече по-малко но от снощи ме сърби леко и имам усещането че ми пари .Чудя се дали да сложа някакви вагинални глобули.

# 305
  • Замък сред облаците
Абсурд, шийката е отворена, лигавицата изранена. Лекарства само след одобрение от лекар в случая.

# 306
  • На изток от Ада
От прогестерона са тия усещания.
Аз последните 2 бременностти бях на утрогестан.

# 307
  • Варна
Според мен не е въпрос на дали ще ти е лошо или не, ами по-скоро ми се струва притеснително да си имал еди какви си симптоми и да изчезнат изведнъж преди там края на 11 седмица някъде. Просто доста истории съм чела за задържан мисед на жени, на които им изчезват симптомите и се психирах днеска. Ама пак си се появиха де... Това с лошото имам някакво усещане, че има при мен връзка с кръвната захар. Като съм яла сладко сякаш после ми е по-зле. От протеин се чувствам добре. Оня ден ми беше много лошо след едни сушени сливи.

# 308
  • София
Аз пък при моя мисед имах контракции като за световно, изобщо не ги усещах, само на ехограф се виждаха. И никакви симптоми не са ми изчезвали.

Диди, ето, организма ти сам показва от какво имаш нужда. Въглехидрати на бебето не му трябват, трябва му протеин 😘

# 309
Мон, това е скандално… в коя болница се случва това и при кои лекари?
   .

В Шейново ми направиха аборта при др. Вецев. Четох че е добър незнам защо не ми даде някакво лечение предполагам защото предишният лекар ме е свръхстимулирал и аз незнам вече каса да отида

# 310
  • София
Значи ако си веднага след къретаж, редно е да те оставят хормоните да се нормализират и да се зациклят наново. Ако ти дадат прогестерон, ще пречи на контракциите за изчистването на матката.
А стимулацията при кой доктор беше?

# 311
Значи ако си веднага след къретаж, редно е да те оставят хормоните да се нормализират и да се зациклят наново. Ако ти дадат прогестерон, ще пречи на контракциите за изчистването на матката.
А стимулацията при кой доктор беше?

При др Емил Дамянов ,тъпото е че ходя доста години при него и си мислех че е добър лекар и му имах доверие но явно съм сгрешила.

# 312
  • Замък сред облаците
+1 за Дели, но при свръхстимулация най-малкото препоръчват протеиново хранене за облекчаване на тялото, нали, дават някакви насоки и обяснения как ще се процедира, колко време да мине и кога пак да те прегледат, за какво да съблюдаваш…

# 313
Според мен не е въпрос на дали ще ти е лошо или не, ами по-скоро ми се струва притеснително да си имал еди какви си симптоми и да изчезнат изведнъж преди там края на 11 седмица някъде. Просто доста истории съм чела за задържан мисед на жени,

е да, така е, но специално пък за мисед, абсолютно нищо не може да се направи - затова не се психирай излишно Wink Пращам ти позитивна енергия, примесена с коледни песнички Christmas Tree

# 314
  • София
Диди мен с успешната всички симптоми ми изчезнаха в 10та. Отивам, док ме пита как съм, аз казвам нямам симптоми, пита ме гърдите болят ли те? Не. И хоп преглежда ме перфектно бебе. Та както каза Няма смисъл нищо не може да се направи, да го мислиш, не мислиш. Аз много завиждах на всички с много симптоми, мале едно такова ревеше ми се като някой напишеше в отчетната, че му се гади от миризми, че им се спи... После и с ритниците бях същия филм...

Общи условия

Активация на акаунт