Кюретаж и забременяване след това - тема 88

• 24 095
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Мацето, може ли да кажеш кои са тези добавки?

# 346
Зима съжалявам много, прегръдки! Задължително пусни за теб за тромбофилии пакета както и за двамата кариотип. Има още изследвания на първа страница. Предвид годините пуснете и СГ на тм и инвестирайте в добавки за двамата за подобряване на качеството на плувците и яйцеклетките.
Благодаря, Мацето

# 347
Zima много съжалявам, че и на теб ти се е случила такава загуба. Успех следващия път.

# 348
Благодаря Ви за топлите думи момичета. Успех на всички 🍀

# 349
zima123, съжалявам за загубата ти!
Аз също загубих първата си бременност (само че на 36) в 8гс при видян пулс. Също правих кюретажа в Щерев и ме посъветваха да не правя изследване на плода - много съжалявам сега, че не го направих. Но направих много други изследвания, почти всички от първа страница, съветвам и теб да ги направиш.
Това че си на 40 нищо не значи, щом си забременяла, вероятно няма да имаш проблем отново. Просто е добре да се подсигуриш и минимизираш риска от проблеми като се изследваш по-подробно.
Емоционално една нова бременност вероятно ще ти даде много нов смисъл и не че ще забравиш, но ще се почувстваш отново щастлива!
Аз вече си имам едно прекрасно момиче, пожелавам и на теб съвсем скоро!

# 350
zima123, съжалявам за загубата ти!
Аз също загубих първата си бременност (само че на 36) в 8гс при видян пулс. Също правих кюретажа в Щерев и ме посъветваха да не правя изследване на плода - много съжалявам сега, че не го направих. Но направих много други изследвания, почти всички от първа страница, съветвам и теб да ги направиш.
Това че си на 40 нищо не значи, щом си забременяла, вероятно няма да имаш проблем отново. Просто е добре да се подсигуриш и минимизираш риска от проблеми като се изследваш по-подробно.
Емоционално една нова бременност вероятно ще ти даде много нов смисъл и не че ще забравиш, но ще се почувстваш отново щастлива!
Аз вече си имам едно прекрасно момиче, пожелавам и на теб съвсем скоро!
Благодаря ти много за думите cherry🌺

# 351
  • На изток от Ада
Успех Зима !
Аз се надявам на почивка.  Ще пия противозачатъчни заради аденомиозата. Направих 34 на 17 12,  и пак си казох , че няма да имаме деца .....  Мъжа и той не е ок със сърцето

# 352
  • Замък сред облаците
Наси, млада си още, не се вкарвай във филми. Почини си сега от напрежението и си мисли как тялото ти си почива с хапчетата, за да се подготви 🤗 А мъжете около и над 30 за съжаление все по-често имат проблеми с кръвно и подобни. Надявам се да не е сериозно при твоя мъж.

Зима,  присъединявам се към съветите на Мацето и ти желая успех! Действайте, подготви тялото си и другата зима да сте трима.

# 353
  • На изток от Ада
АА .благодаря!  Ами има запушена артерия около сърцето и висок холестерол.
Ами ходя в Надежда и това е ...

# 354
Момичета, да ви попитам, нормално ли е да имам леки болки, усещат се като придърпване? При мен течение все още има, до вчера беше кафяво, днес забелязах прозрачно, с леко жълт нюанс. Не знам как да го обясня. Това е само като ходя до тоалетната, ползвам ежедневна превръзка и по нея не забелязвам нищо или е съвсем леко. Минаха две седмици от абразиото. Чудя се дали да си запазя час за преглед. Според мъжа ми трябва.

И да се самоцитирам, ако Мацето ми е пропуснала случайно поста Blush

# 355
  • На изток от Ада
Аз последната бременност и кюретажа 14 зни кървях . Даже се стреснах  .

# 356
  • София

Мини според мен са си нормални леки придърпвания и зацапване, прибира се матката и контрахира.

Аз приемам Овабуст, Вит Д на спрей, омега и Вит Б комплекс, сега съм си поръчала и колаген. Овабуст ми помогна цикъла да ми се възстанови, че беше много оскъден

# 357
Благодаря ти, Мацето! Hug

# 358
Момичета аз много голяма грешка направих.
Аз още съм в абортен цикъл. На 11.11 беше аборта в 14 г.с. На 2.12 си бих ваксина срещу варицела. На 6.12 правихме ❤. Последваха цистит и гъбички😭.
Аз меря базална температура. От аборта насам обаче само записвам данните в едно тевтерче. Днес ги качих в приложението. Вижда се ясна овулация на 10.12.
Не мога да се радвам че сме направили дефакто опит. Ясно ми казаха минимум 6 седмици да не правим бебе.
Тестовете за бременност са си още положителни още от преди аборта. Не очаквах овулация при положителен тест за бременност. Не мога да повярвам каква я забърках и то на моята възраст. Сега ще треперя до коледа.
MercelinessSquid, какво е развитието по твоя случай?

# 359
Здравейте. Отдавна не съм писала. С мъжа ми решихме да подновим опитите,и за беля хванах някакви гъбички или инфекция....пфу! Другиден съм на гинеколог за МБ.
Моля посъветвайте ме какви кръвни изследвания,които за по каса,да пусна,тъй като ще минавам и до Лл и поне да ми пусне.
Иска ми се за щитовидна , ПКК, црп , защото миналия път бях с 22 през бременността,та ако имам нещо инфекция да се види навреме този път ...отделно ще доплатя и В12 и вит Д.. подскажете още нещо.
Кюретаж ми беше март, искам изследвания просто за проверка всичко в норма ли е преди нова бременност, няма общо с тези изследвания след аборт,които се препоръчват.

Общи условия

Активация на акаунт