Кюретаж и забременяване след това - тема 88

• 23 552
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
НямаСмисъл, честито! Аз ти казах, само малко търпение Heart само какво е това зацапване, което споменаваш? Смяташ ли, че е имплантиране?

# 556
  • Sofia
НямаСмисъл, ако има зацапване, пусни си един прогестерон за всеки случай.

# 557
Много ви благодаря 😁 Пинитос, при Юрий Хранов в МД съм решила.
Брин и Диди, според мен е имплантационно. Не за първи път се срещаме, но определено ще го спомена на доктора.

# 558
  • София
Няма смисъл тихичко честито и до финал!

Вземи мерки за зацапването възможно най скоро. Почивай си повечко.

# 559
  • На изток от Ада
Нама смисъл кога очакваш цикъл

# 560
Вчера/днес

# 561
Честито на Няма Смисъл!
Аз все пак си пуснах тромбофилии и ми излязоха мутации. Доколкото разбирам не усвоявам обикновената фолиева, та залудо съм я пила и с първата бременност. Ще видя с гинеколог дали все пак при последваща бременност трябва да приемам нещо.
Скрит текст:

# 562
  • На изток от Ада
Пусни прогестерон . Не е имплатационно зацапване.

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 17:44 от nasito8988

# 563
Няма смисъл, честито и успешна бременност.
Само да спомена, че контракциите не винаги могат да се засекат. При сина ми така все повтарях, че имам контракции а такива не излизаха на уредите. Добре че ми повярваха. Лежах близо 4 месеца. В 36г.с. ми казаха че вече мога да ставам. Точно 24 часа след това ми изтекоха водите. А контракции и цялото раждане не засякоха. Идваха през час да ме питат имам ли контракции и колко са силни, колко на често.
Ако усетиш контракции настоявай че имаш такива, дори да те убеждават в противното.

# 564
  • Варна
Честито на Няма Смисъл!
Аз все пак си пуснах тромбофилии и ми излязоха мутации. Доколкото разбирам не усвоявам обикновената фолиева, та залудо съм я пила и с първата бременност. Ще видя с гинеколог дали все пак при последваща бременност трябва да приемам нещо.
Скрит текст:
Е ще приемаш метилирана фолиева. Иначе си и за инжекции.

# 565
  • София
И на мен ми се смееха като обяснявах,че имам контракции и имаше изказвания от рода на "Ти ако мислиш,че толкова лесно се ражда?" "Ти ако имаше контракции нямаше да си тук и да седиш така спокойно!" "Ти знаеш ли какво е контракция ?" и.т.н ...
При мен явно Бракстъна са си продуктивни ,но защо се появяват толкова рано и начесто си е мистерия 😣
Явно си върви със смотаната шийка.

# 566
Didi_Bidi, ясно за фолиевата. И аз сега чета за този PAI. То тези гени съм ги имала и през първата бременност, пък тогава нямах абсолютно никакви проблеми. Не знам дали сега са спомогнали и те за аборта.

# 567
  • Sofia
То тези гени съм ги имала и през първата бременност, пък тогава нямах абсолютно никакви проблеми. Не знам дали сега са спомогнали и те за аборта.
То и аз имам две успешни безпроблемни бременности без терапия, но после имах и мисед. Но и знам, че годините са от значение при тромбофилията. При положение, че нямаше как да знам на какво се дължи миседа, предпочетох следващата бременност да съм на терапия.

# 568
  • Варна
Просто не са пълни тия изследвания. С PAI трябва да се види и ACE и Фактор 13 и Протромбин. Аз съм с хетеро PAI и ACE и имам една безпроблемна бременност, но после имам и загуба в 18 седмица. Има тема отделна за тромбофилии.

# 569
Тромбофилията обикновено дава ядове след вече  една успешна бременност.

Общи условия

Активация на акаунт