Кюретаж и забременяване след това - тема 88

• 23 524
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Това няма общо с ЧХГ. Може да е вирус, инфекция…

Moже ако е висок още прогестерона да е държи лека температура.

# 691
  • Варна
Е аз баш с такава температура бях. Ту имам няква лека, ту нямам. Питах тогава акушерката дали може да е от хормони, тя пита гинеколога и ми каза да си пусна тест за ковид. Е излезе положителен, но аз си знам, че не беше от ковид. Много е вероятно някаква инфекцийка да става, ама те ще те видят днес, така че ще го изкоментирате.

# 692
Проблем. ЧХГ в Рамус - 1670, но лекарката не видя нищо в матката, яйчници, тръби..... Според лекарите е грешка на лабораторията и искат да го повторя пак в събота. НО съм СТРЕСИРАНА МНОГО. ПОМАГАЙТЕ

# 693
  • Замък сред облаците
Съжалявам, но потенциално се касае за извънматочна.
В събота повтаряш и ако е още толкова висок или повече директно в болница, за да установят има ли сак в матката или е другаде.

Едит: при остра болка в дясно рамо, плешка, корем, задух - незабавно в спешното на АГ болница!!!! Това са симптоми на вътрешен кръвоизлив.

# 694
Ми потенциално и аз затова се притеснявам!!! Лекарката твърди, че нищо не се виждало, а вече трябвало да се види, ако има нещо.

# 695
  • София
Рамус дава често грешки, отиди в друга лаборатория. Ако си от София, Токуда работи и уикенда и е добра. Излизат за два часа резултатите. Можеш да пуснеш още утре и да отидеш на второ мнение следобед. Тя може да не вижда, но друг да види.

П. П. Пропусни Шейново.

# 696
  • Замък сред облаците
Иди на второ мнение - Шейново, Майчин дом, Тина Коркова (Св. София) - в спешното винаги имат достатъчно кадърни специалисти за такива случаи. Вкл в Аг болница ще ти повторят адекватно кръвния тест.

# 697
Ако не се лъжа в Токуда лабораторията е денонощна,аз веднага бих отишла за второ изследване.

# 698
Не знам, докторката твърди, че коремът ми бил мек, нямало нищо никъде, нямало как да е, по скоро резултатът бил 1.700 отколкото 1700..аз съм пред удар вече....

# 699
  • София
Ако не се лъжа в Токуда лабораторията е денонощна,аз веднага бих отишла за второ изследване.
Аз също не бих чакала ,щади си психиката най-малко ...
Стискам палци да е грешка!

# 700
  • София
Няма смисъл температура, повишаване на ЧХГ, кървене. Съжалявам но не е никак розова ситуацията. Или отивай в някоя частна болница или в друга държавна. Надявам се да е права и да е грешка в лабораторията, но по-добре да е грешка отколкото инфекция и спукана тръба...

# 701
  • Варна
Мен тази температура ме притеснява.

# 702
Аз даже се обърках вече с този случаи ..какво ли не беше - близнаци,има,няма бременност, кървене, чгх а насам,а натам... Представям си какво ти е....ужас..бих ти препоръчала да идеш в Токуда, хем има спешен АГ кабинет,хем денонощна лаборатория ( поне така мисля).  Аз щях да полудея ...ходи на читав лекар с читава апаратура да установят най - сетне какво става..
Аз бих си пуснала и ПКК с црп ..

# 703
Няма Смисъл, ако си от София отиди още сега в някой спешен кабинет, НО с добра апаратура или най-късно утре. И ЧХГ в друга лаборатория. Може ли да пуснеш скрийншот на изследването от днес? Това че расте не е добре. И защо не са те взели за кюретаж, а ми чакат да се чистиш с високо ЧХГ. Имаш ли някакви болки?

# 704
  • На изток от Ада
Ох винаги настръхвам когато има нови коментари тук. НЯМА смисъл,  иди никъде послушай момичета,  2 мнения са две. И  пусни утре ново  ЧГХ на друго място. За спокойствие,  дано е грешка.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 19:52 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт