Кюретаж и забременяване след това - тема 88

• 23 603
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Бъбълс какво казва Христов за конуса? Еткото не е ли решението? При мен слава богу не пролабираше мехура
Говорили сме за ЕТСО,защото при мен това е решението.С обикновения серклаж с 300 зора издържах до 33 г.с ,ама той явно е забравил,за щастие детето ми е живо и здраво.
Шийката се отвори в 21 г.с ,ако беше инфекция,според мен нямаше да ме спаси серклажа.
На последния преглед преди около месец, Христов каза,че шийката изглежда абсолютно добре ,дълга и стегната(тя винаги в небременно състояние си изглежда добре и затворена) и че в движение ще решаваме какво точно,мен тръпки ме побиха малко ,като знам че все пак сме говорили за ЕТСО и то за ранен.

# 466
  • На изток от Ада
Виж ако са ниски тия витамини да приемаш задължително отсега, за да може стимулацията да е успешна и да са хубави яйцеклетките.

Вит Д да е над 30ng, вит Б12 над 300 до към 500, фолата към 40, но не по-висок от 45.
Не е стимулация , а за офис хистероскопия .... То чак след няколко месеца ще идем в Надежда. Сега пия Регулон и Летрозол 2 оп и 2 цикъла между тях чакам  . Регулона е 3×21 за 1 оп

# 467
  • София
Бъбълс какво казва Христов за конуса? Еткото не е ли решението? При мен слава богу не пролабираше мехура
Говорили сме за ЕТСО,защото при мен това е решението.С обикновения серклаж с 300 зора издържах до 33 г.с ,ама той явно е забравил,за щастие детето ми е живо и здраво.
Шийката се отвори в 21 г.с ,ако беше инфекция,според мен нямаше да ме спаси серклажа.
На последния преглед преди около месец, Христов каза,че шийката изглежда абсолютно добре ,дълга и стегната(тя винаги в небременно състояние си изглежда добре и затворена) и че в движение ще решаваме какво точно,мен тръпки ме побиха малко ,като знам че все пак сме говорили за ЕТСО и то за ранен.

То това е най-правилното, защото си знаят и те лекарите че и серклажите носят риск, даже по-голям. Лежане, колагенче и ще избуташ! Аз вече като минала го един път съм куражлия за второ лежане сега.

# 468
  • София

То това е най-правилното, защото си знаят и те лекарите че и серклажите носят риск, даже по-голям. Лежане, колагенче и ще избуташ! Аз вече като минала го един път съм куражлия за второ лежане сега.
Ти какъв Колаген пиеш?
На мен Христов ми беше казал един от предните пъти,че така и така ще ми слага серклаж ,нямало смисъл да пия ...

# 469
  • Замък сред облаците
Скрит текст:
Виж ако са ниски тия витамини да приемаш задължително отсега, за да може стимулацията да е успешна и да са хубави яйцеклетките.

Вит Д да е над 30ng, вит Б12 над 300 до към 500, фолата към 40, но не по-висок от 45.

Не е стимулация , а за офис хистероскопия .... То чак след няколко месеца ще идем в Надежда. Сега пия Регулон и Летрозол 2 оп и 2 цикъла между тях чакам  . Регулона е 3×21 за 1 оп

Аха, понеже нали летрозол и фемара стимулират яйчниците, затова се заблудих.

Честит имен ден Simple Smile

# 470
  • Варна
Е що да няма, той колагенът винаги е добра идея.
Като сте на темата, опасно ли е, че ми се втвърдява коремът като повървя? То реално се случва като съм се понаяла и ми се издуе коремът, но все пак... С първата ми бременност пак бях така, блъскаха ме с магнезий и ефект не виждах, даже на системи бях веднъж.

# 471
  • София
Е що да няма, той колагенът винаги е добра идея.
Като сте на темата, опасно ли е, че ми се втвърдява коремът като повървя? То реално се случва като съм се понаяла и ми се издуе коремът, но все пак... С първата ми бременност пак бях така, блъскаха ме с магнезий и ефект не виждах, даже на системи бях веднъж.
В коя седмица си?
Това са Бракстън Хикс контракции,следи ги да не са прекалено често и да не стават регулярни.Сподели и с лекаря си.

# 472
Да не те плаша ама аз имах много такива контракции преди случката и докторката не беше сметнала за нужно да ми каже, че е опасно или че трябва да пия магнезий..

# 473
Здравейте,

Преди седмица, получих лошата новина, че плода няма пулс и се налага да се премахне. Процедурата мина, няма да изпадам в подробности как го преживях емоционално, но следобяд вече си бях вкъщи. Първият ден имах силно кървене, след което взе да намаля. Сега в момента имам леко кафеникаво зацапване, но това което ме притесни е, че е слузесто, няма миризма. След манипулацията пих антибиотика, който ми изписаха. Лекаря ми каза, че мога да го пия 2-3 дни, аз го пих 4 дена. Някоя от вас имала ли е подобно, течение и дали е притеснително?

# 474
Контракции, Диди. Спираш, почиваш и продължаваш, когато те отпусне.
Направи консултация за магнезий (прощавай, ако съм пропуснала, не знам дали приемаш в момента)

# 475
  • Варна
Ми аз почти не излизам напоследък. Вкъщи като съм, шетам насам натам няма ми нищо. Ако тръгна до магазин, който е примерно на километър и ме хваща на 20тата крачка. Но това е само ако съм яла и ми е подут коремът, иначе не. Не са болезнени и не ми се гъне коремът, просто става твърд за малко и после ме отпуска. Магнезий приемам 400мг трансдермално и още около 75мг в добавката с калций, която пия. Но пак казвам, предния път и на системи бях щото повръщах цяла нощ от магнезий и пак си бях така до края. Като ям коремът ми става доста по-голям отколкото е по принцип и тогава тръгна ли и ме почва. 13+3 съм по моите си сметки, иначе не знам и аз в коя съм след като последния път излезе 3 дни назад от по-предния.

# 476
Как така може да го пиеш 2-3 дни?! На мен ми изписаха антибиотик за точно 5 дни и не ако искам. Плюс противогъбично на третия ден.
Ако те притеснява течението, отиди на преглед. Аз имах силно първия ден след кюретажа, след това едва-едва 4-5 дена, после мина на кафяво и накрая леко жълтеникаво.

# 477
  • На изток от Ада
АА благодаря ! Да и за стимулация се използват

# 478
Здравейте,
Вписвам се в тази тема като прекарала кюртаж преди два дни (понеделник) след като плода спря да се развива в 6гс. След като излязох от упойка, след няколко часа започнаха болки в корема, което доколкото разбирам е нормално заради матката и нейното прибиране. Имах малко кръв, на следващия ден ( вчера) нямах нищо, дори и на тоалетната хартия, но следобед започнаха пак болките. Днес са по- силни от вчера, започнах да имам кръв като при менструация, което ми казаха, че също е нормално да го имам до към седмица, но преди малко падна огромно парче съсирек и това много ме притесни. Дали е нормално, нали уж като са ме изчистили не трябва да има, а само кръв. Трябва ли да се притеснявам?

# 479
  • София
Бъбълс този колаген пия аз, винаги има смисъл, приятелка избегна серклаж само на колаген ( дали е помогнал не знаем, ама сега се сетих и друга съфорумка избута с колаген третата бременност)

https://www.zoya.bg/%D0%A7%D0%B8%D1%81%D1%82-%D1%85%D0%B8%D0%B4% … _B3_D0_B5_D0_BD-s

Диди можеш още да пиеш но шпа, обикновено магнезий след 15та включват

Анабел съжалявам че се записваш тук. Кървене е нормално стига да не е над превръзка на час. Ако нещо те притеснява винаги можеш да идеш на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт