Кюретаж и забременяване след това - тема 88

• 23 530
  • 729
  •   1
Отговори
# 705

Салсера, ЧХГ миналата седмица във вторник беше 550, а в четвъртък 330.. Но бяха правени в Пролабор, срещу Майчин дом.
Днес ще отида да се тествам нейде и се моля наистина да е грешка ама какъв е шанса?

# 706
Има шанс да са объркали, чела съм коментари на жени по групите. Може примерно да е 167.2, просто запетая на друго място.
Направи днес ново и им кажи, че е важно да внимават, защото имате съмнения за извънматочна. И предишния път, и този всеки път го повтарях, даже от лабораторията ми звъняха да кажат, че са повтаряли изследване, защото виждат, че се покачва след спад. Ако им обясниш, ще внимават. Даже понякога за 1 час са ми го изкарвали, влизат в положение.
Стискам палци да е лабораторна грешка, но за всеки случай си подготви вариант, ако пак е високо- преглед отново с лекар.

Салсера, ЧХГ миналата седмица във вторник беше 550, а в четвъртък 330.. Но бяха правени в Пролабор, срещу Майчин дом.
Днес ще отида да се тествам нейде и се моля наистина да е грешка ама какъв е шанса?

# 707
Отивай пак в пролабор. Изследванията са им много точни по ред причини. Рамус за хормони не са надежни.

# 708
Отивай пак в пролабор. Изследванията са им много точни по ред причини.
Поради какви причини са им много точни изследванията на пролабор?

# 709
  • София
Няма смисъл стискаме палци! Трудно ми е да повярвам с децимали че има лабораторна грешка. Дано днес се разреши вече. Ти как си днес? Болки? Кървене? Температура има ли?

# 710
И на мен не ми се вярва, иначе имам доста обилно кървене и това е.. Със съсиреци при това.

# 711
Изследванията се правят веднага, на място, без транспорт на кръвта - в рамките на макс 20 минути след вземането започва изследването (някои изследвания все пак си имат технологично време за обработка), лабораторията е специализирана в изследване на малък брой изследвания. Спазват се изискванията за вземане на специфични хормони (само тук са ме карали да лежа преди изследване на Пролактин).
В началото ми беше станно Начев като ме прати специално там (викам си пак връзкарската схема с препращането). Но по-късно говорих с близък, занимаващ се с медицински одит и ми я препоръча за такива изследвания.

Отивай пак в пролабор. Изследванията са им много точни по ред причини.
Поради какви причини са им много точни изследванията на пролабор?

# 712
В началото ми беше станно Начев като ме прати специално там (викам си пак връзкарската схема с препращането).

Начев все пак е един от собствениците.

# 713
Възможно е, не знам и не съм се интересувала, кои са собствениците.
За мен е важно, че съм доволна от лабораторията. Въпреки, че не работи с НЗОК и са по-високи цените винаги я избирам за определени изследвания поради изброените причини в горния пост. В допълнение мисля, че персоналът е адекватен и в случай като на Няма Смисъл след като се обясни за какво става въпрос ще ѝ изкарат резултата приоритетно.

[/quote]
Начев все пак е един от собствениците.
[/quote]

# 714
Влизам набързо: отидох в Токуда и там видяха бременност в лявата тръба, чхг е 2600... И ми предложиха да ми я отстранят, но благодарение на Мира се свързах с доцент Вецев и той се съгласи да ме види и да се опитаме да я спасим.
Сега чакам пред кабинета му. Стискайте палци.
Е*аси и късмета, е*аси и шибаните доктори. 2 седмици ме мотаят и никой нищо! Шикова ми се изсмя вчера, били грешни резултатите ама май смешната е тя.. Изгубих всякакво доверие в лекари и всичко, дано поне този път се развият по-добре нещата.

# 715
  • Sofia
НямаСмисъл, стискам палци всичко да се нареди по най-щадящия и безболезнен начин.
Точно това исках да ти напиша като видях ЧХГ над 1600. Щом вече е над 1000, би трябвало да се види на ехограф къде се намира.

# 716
То реално още вчера трябваше да се види ама... Шикова беше убедена, че нищо ми няма и си въобразявам 😂

# 717
  • Варна
Оффф кошмар... Е като има извънматочна трябва да се маха тръбата ли? Няма ли как да се размине? Не ги знам какви са тия лекари, ама всичките са да хванеш единия, да удариш другия... то близнаци ли не бяха, после нищо нямало, после лабораторията им виновна....а че си със силно кървене и температура не им прави впечатление...Стискам силно палци да те поеме някой свестен и да направи най-доброто, което може да се направи!

# 718
Ох, дано всичко завърши добре Няма Смисъл.

# 719
Вецев имаш предвид от Шейново ли?
Що не си се върнеш в Токуда, мисля, че има по- големи специалисти..

Общи условия

Активация на акаунт