Дванайсетокласници - тема 2

• 61 377
  • 790
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Скиорче, най-вероятно имаш интеркостална невралгия. Често се получава при такива падания. И аз бях с такава при моето падане и наистина боли при всяко вдишване и издишване. Бая. Но все пак направи още една консултация и снимка, да не си пукнала някое ребро.

# 106
  • София
Скиорче, дано това да са ни страховете с децата!
И аз като малка съм летяла с велосипед от пропаст. Паднах в кално дере, слава Богу! Почти успях да си прережа вените, тичайки и падайки по очи, с буркан с рибки в ръцете. Чупила съм си крак на кофти място, а съм била и с комоцио след падане от батут (тренирала съм акробатика).
С детето бяхме редовни посетители в Пирогов, като най-страшното ми преживяваване беше в 4.клас. Падна по глава от едни халки в парка, със загуба на съзнание и частична загуба на паметта. Чупи ръка, няколко пъти се търкаля по дерета, та няколко пъти ходим до Пирогов със съмнения за счупен крак. Офффф... Да са живи и здрави!
Дано да няма нищо при теб, а да е само болка от натъртванията, но по-добре отивай на лекар! Не е шега!

# 107
  • столицата
Скиорче, малкото да не се предава. В НЕГ е трудно докъм декември. После свикват и нещата потръгват.
Синът ти води организиран и групи за преход или ходи с приятели.? Ако е първото, пусни, моля, на лично някакъв фейс или инфо за преходите.

# 108
Скиорче, жал ми е да те чета. Все пак си пострадала в екстремен спорт! Аз съм такъв карък, че счупих 4 зъба както си вървях по улицата. Това дори е тъпо да се обсъжда...

Честито пълнолетие на набора на ицо!
Моят "набор" от 4 дни е на 17😆
Не са резервирали нещо за бала. Имам ужасното усещане, че това ще ни излезе златно - кога и къде не е ясно.
Скрит текст:
Известна автобусна фирма онзи ден пропуснала да го остави на автогарата в Русе и шофьорът го свалил някъде между Русе и Кубрат...уж на спирка, ама наборът не знае къде е това, а и в събота следобед колко автобуси минават...аз на работа....прибра се на стоп, а аз имам още един бял кичур и съм подала оплакване.
Бия ви всички по каръшки травми
Скрит текст:
на най-най равното място в града се спънах в предната част на сандала си, паднах в цял ръст и си счупих 4 предни зъба....
10 дни по-късно на 20 метра височина пропаднах в единствената дупка между две метални скелета и се заклещих до коляно...извадиха ме, лежах и се оправих с физиотерапия, 2 месеца общо 🙄

# 109
  • София
Тити, направо ме разби с тоя пост.
Добре си подала жалба, това е престъпление, което е направил шофьора. Дете на 17г, оставено самО по пътищата. Ужас.
А за каръщината ти.... Нямам думи.
 Да е честит наборът! Много здрав и щастлив!

Скиорче, и според мен иди пак на лекар.

Аз се сетих да питам и тук. Трябва ни препоръчана добра шивачка, за да скъси балната рокля. Ще съм благодарна, ако някой има такава. Роклята не е нищо особено, вероятно всяка шивачка ще се справи, но все пак.

# 110
  • София
Леле, тити…Ужас! Наистина голяма каръщина. И аз съм чупила преден зъб, ама четири наведнъж😱. Защо толкова рано го натири твоето момче на училище? 😉
Санака, ще се консултирам с приятел невролог дали не е това, което казваш.
Слънце, и ти не си си седяла на д-то.🤗
Galimar, наборът има тазни приятели и познати от няколко гимназии (СМГ, НЕГ, НПМГ и той от 1АЕГ). Имат някаква група, канят и нови попълнения. Правят еднодневни преходи из Витоша. Доста добре се ориентират вече.
Иначе той най-много обича да се скитосва из Пирин. За сега не е ходил без баща си, защото той го наблюдава и обучава преди да го пусне сам.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 23:00 от Skiorche

# 111
  • В светлината на слънцето
Скиорче, и аз бих посъветвала да се консултираш за второ мнение. И бързо да минава! Heart
То моят по улици и равно не кара, а се пуска по едни екстремни трасета между дърветата и по камънак, не е работа - състезател по планинско колоездене DH е. Силно се надявам да се откаже от тоя спорт вече и да си продължи само с баскета. Той ми излиза с номера, че и там има риск топка да го удари по главата, ама не на мен тия.

# 112
  • София
Ох, депресирахте ме с тия балове! Аз съм на вълна кандидатстване и завършването направо съм го изключила Scream Костюми, ресторанти, направо все едно на китайски ми говорите Sob
Ще трябва да се стягам!

# 113
  • тук-там
И аз съм така с баловете, ама и това щв се стовари на главата.
Скиорче, според мен нямаш нищо сериозно! И аз мисля като Санака. Задълже обаче още един консулт. Не бих се оповавала на болницата в Петрич!

# 114
  • В светлината на слънцето
И при нас балът изобщо не е на дневен ред. Та не сте сами.

# 115
Оххх, балове!!!!! Аз питах набора иска ли голяма сбирка с рода  и приятели.Каза не. Не, ама ние сме си рода 20 човека и още 10тина близки приятели, минимум.Предложих му вместо събиране екскурзия в чужбина.Каза , че много иска и се спазарихме. Сестра ми му подариха за РД самолетни билети и престой в Италия. Аз му казах да си избира дестинация и има от нас билети, хотел и джобни.
   Родата ще почерпим,няма начин.Имам предвид баби,дядовци, чичи и леля/на ММ брат и моята сестра и семейство/
   Аз си представям  денят на бала като градинско парти . Имаме приятели, които ще искат да дойдат, да го поздравят, да се снимат - ние ходим на техните деца , като едно фемили сме и определено си съпреживяваме радостите и несгодите. Ще украсим двора, ще направим снимки, даже вече е замислил фотосесия с Кати на АТВ-то.Ще поръчам кетърниг, някакъв вид коктейл ще бъде. При нас, ние сме в квартал с къщи, винаги на балове и сватби съседките идват и поздравяват празнуващия. Така ще почерпим и комшиите.

# 116
Питах и аз, отговорът бе има време.

# 117
  • София
Не смятам да правим сбирки. Не съм по тези изпълнения.
Снощи питах наборката за рокля, каза че й е рано. Миналата година даваше зор да купуваме, сега й било рано. Иди ги разбери. Аз мисля да започна да се оглеждам за моя рокля, няма да се излгаме я! После може да заведа роклята и на бар, ако въобще по това време пускат други хора в баровете, освен хабитуриентити.

# 118
Сбирка при нас ще има, но няма да е в деня на бала , защото е работен ден и няма да е удобно. Все още нямам идея за ресторант, ама трябва да се забързам. Рокля имаме вече, ама трябват обувки и аз трябва да си измисля тоалет Simple Smile

# 119
Нашия бал ще е чак на 27 май.  На 25ти имат изпит, та няма да и е до празнуване. Тъй като ще държи и допълнителни матури се моля да не са на 27ми или 28ми май.  Децата ще празнуват в Бургас, та и едно притеснение по-малко ще имам да не я мисля в Слънчака. Организирали са си седмица  в Турция след бала там ще си купонясват на воля.  Бала ми се вижда доста далеч, но с това кандидатстване в чужбина ще ме побърка. Всяко уни си иска всякави справки.  В Бг е решила Софийски, но аз взех да се заглеждам и по Нов Български. Харесва ми това, че можеш да учиш две специалности едновременно. А тя така или иначе първи и втори курс освен математики няма да има какво друго да учи, да вземе и една допълнителна специализация да запише.  Питам ви , за да си сверя часовника. От провинцията трудно имам наблюдение върху кадрите , които излизат от този университет.

Общи условия

Активация на акаунт