Дванайсетокласници - тема 2

• 61 375
  • 790
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ицо, да е жив и здрав наборът!

Нашата фотосесия мина. Още не сме стартирали с роклята, но има запазен час за фризьор за бала. За грим още не е запазила и най-много накрая да се гримира сама. Тя добре го прави и без това.

# 91
Часовете за грим и фризьор , за които аз писах , са за фотосесията.
    Аз изобщо нямам идея към какъв костюм , или каквото и да е , ще се насочи наборът.
   А пък къде ще търси такъв, съвсем.Ясно е ,че ще се ходи или до Плевен, или до София, при нас няма читав магазин.

# 92
  • София
Честит ти Ицо пълнолетник, да е и столетник, здрав щастлив и успешен!
Биби, две шофьорки да те карат, кой като тебе, леко и безаварийно да им е с новото умение!
Нашата фото сесия мина също тия дни, от днес почна шофьорския курс.
Взех похваленото помагало, добавих и на същото издателство Клет и по БЕЛ двенки. Пак се отприщих с тия помагала, имам шопинг мания, ама  не с обувки, а с помагала за НВО и матури Smile После си стоят новинки за малката наборка.
Май е време за костюми вече, не Хелоин обаче, хе хе като си спомня, че за такива сме говорили, а сега баш си мъжки костюми!

# 93
  • София
Ицо, да е жив и здрав младежът!

Плашите ме с тия фотосесии. Ще питам моето, имало ли е такава екстра. Не съм чула, а ако е имало, сигурно и той не е разбрал кога е била. 😂
Решава задачи НЯКАКВИ от ПП от същото помагало, от учебника, и не знам от къде още. Струва ми се хаотичен, но поне прави нещо по мат. По БЕЛ... няма да споменавам, но истински се притеснявам ще се дипломира ли, няма ли, заради ДЗИ по БЕЛ.
Много служебна работа имам в последно време, а и много лични задачи се налага да гоня тези дни. Прибирам се, сдърпваме се като куче и котка, спираме да си говорим. Спирам аз, щото ми се прищява да вадя точилката направо, а той не спира да ме сръчква по цяла вечер, да пита, да подмята... Като ми мине на другата сутрин, подхващам го по телефона или другите канали за комуникация...  И така всеки ден, по цял ден! Вече свикнах с мисълта, че е самостоятелен човек и гледам да му прехвърлям неговите си неща, да си ги върши сам. Каквото си надроби....
Така, де! 12 години го дърпам сама, вече ми се ще и аз да се отпусна и поживея. 😂

# 94
  • София
Наборката ще имат фотосесия пролетта. Не помня колко пари, но ми се върти 70лв.
Ще извините факта, че лесно забравям, та може и да се повтарям, но детето ходи на дерматолог, препоръчан от съфорумка❤️. За акнето. Ако някой има нужда от координати на такъв лекар, да ми пише, с удоволствие ще пратя. Много е доволна наборката, изключително адекватно според мен лечение и силно изразен ефект две седмици след започването.

Помагала не сме купували. Учителката, частната, по БЕЛ, я подготвя доста добре
Втората матура ще е английски. Вярвам, че с тая интензивна подготовка за Ielts и чудесния резултат, ще се справи добре. А и не ѝ е важен тоя резултат.
Тая вечер е на парти с две приятелки, с интерес чакам снимки. 😁
Аз и без специален грим се чувствам страшна. Карам някакво вирусче и така ме боли глава, че имам чувството, че не глава, а тухла четворка ми е на раменете.

Ицо, честито да е детето! 🌹
Честито и на новите шофьори! Да са внимателни и все на хубави места да ходят.

# 95
  • Sofiа
Ицо, честито пълнолетие на младежа!
Биби, безаварийно на шофьорките!
Младежа в събота до 16.30 беше откарал на курса в ТУ, който трябва да е до 13.30, но много била обширна темата, която започнали. И за другия уикенд ги предупредили, че ще е дълга Grinning
От два дни седи вкъщи и мъчи някакво домашно по програмиране. Толкова дълго не съм го виждала да седи у нас не помня от кога Flushed
В събота беше на хелуин парти в НДК. Като си тръгнал по някое време през нощта, пак го спрели полицаи, сигурно за трети път само тази седмица и по 1 час му проверяват какво носи. А той по принцип ходи с огромна раница пълна с инструменти, платки, контролери и Бог знае какво. Преди няколко дно води някакъв открит урок на деца за Ардуино и цялата рабица била пълна с различни ардуино чаркове. Лелеее, колко време им е обяснявал какво са всичките тези Joy
Вашите деца проверявят ли ги постоянно полицаите? Моето наистина поне по 3 пъти на седмицс го спират и го проверяват.

# 96
  • София
Не е проверявана никога. Май момчетата основно проверяват.

# 97
  • София
Аз съм шофьор от 17 години и досега имам  ЕДНО спиране от пътна полиция Joy

# 98
  • тук-там
Честито пълнолетие на набора на Ицо и безаварийно на близначките!
Пак не съм разбрала нещо явно - нищо не знам за фотосесия. Повдигнах въпроса за тържеството за бала - тя ме гледа тъпо и ме пита какво е това тържество. Така е, като на нито един бал не сме били с нея. Та сега чуденката е: на деня или в друг ден? При вас как е? Давайте идеи, че ние сме назад.
Наборката се е сбъркала с найсе дини под мишниците. Аз все повртарям да се приоритизира, ама не съм ги разбирала нещата - всичко било сега и всичко е важно. Не ми се изброява, че ме заболява главата и ми се връща освен комоциото, и постковида Wink

# 99
  • Sofiа
Ааа, набора и като пешеходец си го спират, освен с борда и с колата.
Сега нали си няма кола, последните 2 седмици все като пешеходец го проверяват

# 100
  • София
mtz, то правило няма. Както на детето и на вас ви харесва.
Ние у дома не сме любители, и това много меко казано, на големи тържества за бала, вкл и наборката. Вероятно през юни, като мине тупурдията с кандидатстване и подобни, ще идем с бабите и дядо ѝ в някой ресторант в града, където живеят те.
Даже детето иска да направим тая почерпка когато и ако я приемат в желания университет, тоест април, защото за нея това би бил големият повод за празнуване. Но не сме го решили.
В самия ден на бала не планираме да каним никого у дома. Един познат с добра техника и опит ще я снима в парка, след като се приготви. Сама, с нас и сестра ѝ. После ще я откараме където се събират. С личната ни, никак не нова кола😁. Без балони.
За някои хора това е неприемливо.
За нас е чудесно.
Само здраве да е!

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 21:30 от Валенцето

# 101
  • София
Аз, обратно на Валенцето, съм любител на големите купони по всеки повод /че и без повод може Joy /. Ресторантът е резервиран отдавна и ще е в деня на бала. Кавалерът ще я вземе от ресторанта.
Иначе всичко, което ти харесва, е приемливо.

# 102
  • София
Ами да, на който както му харесва.
Но ако събирането ще е в ресторант, е добре рано да се запази.
В София не знам как е, но във Враца например, откъдето съм родом, знам че март месец е вече късно и всичко е заето.
Миналата година по тая причина на племенника ми бала го правиха средата на юни, защото като тръгнаха да търсят, всичко беше ангажирано много рано. А във Враца не е като да няма места за веселби. 😁

# 103
  • София
И в София е така за доста ресторанти. Аз запазих още лятото, защото същият ресторант януари вече беше зает и не можах да го запазя за голямата щерка. Но все пак изборът в София е голям и все ще се намери нещо и по-късно.

# 104
  • София
Ицо, честито ви пълнолетно дете! Да е здраво, щастливо и много успешно!
Честито и на близначките -шофьорки! Да му мислите как ще си поделят колата:).
Ох, момичета…Аз никак не се чувствам добре.😥 и вече започвам да се отчайвам. На всяко вдишване и издишване ме прорязва отвътре. Не мога да правя елементарни движения без да ме боли целия гръден кош, най-вече откъм гърба. Уж нямаше счупено, белият дроб беше без особености, а от къде идват тези ужасни болки вече осми ден:(?  Май пак ще се ходи на лекар. Разчитах на диагнозата на травматолога в Петрич, но сега започва да ме гложди съмнение. Имах и една рана на гърба, която беше възпалена и ММ не смееше да я пипа. Е, сутринта от нея излезе един почти 1 см. дълъг бодил. 😩
Не знам кога пак ще се кача на колело, Lulu, било то и с протектори, защото както ви споменах, у нас колело в парка или по равно не се кара.(това било за бабите). Всяка нощ сънувам кошмари с това пребиване…Оплаках се😳
MTZ, Санака, вдъхнахте ми кураж с вашите истории, поне да знам, че има надежда да се оправя, макар и да почакам по-дълго.
Мандаринке, аз пък като дете израснах по дърветата. Щура си бях и винаги мерех сили с момчетата. Такива са и децата, но умножено по 10, и сега на този акъл вече, бих се радвала да са по-кротки и страхливи, за да не ги мисля постоянно с всичките им екстремни увлечения.
Наборът днес поведе поредната група на паланинска разходка. Вчера до нощите писа и бриса съчинение на тема: “Деградацията на индивида в социума и деформацията на словото.” 🤯
Малкото скиорче в НЕГ сериозно е изпушило за този един месец и малко. Тази вечер плетеше език с всички известни и безисвестни ястия, видове месо и обработката му, риби и морски дарове (пъстърва, скумрия, херинга, сьомга, миди, скариди, раци, октоподи и още 7-8 вида, които не знае и на български:))

Общи условия

Активация на акаунт