Дванайсетокласници - тема 2

• 61 859
  • 790
  •   1
Отговори
# 345
  • Хасково
На сайта на ФМИ в секция прием за бакалавър може да се види следната информация.

Приемът в тази степен за обучение се извършва въз основа на Правилник, който се приема всяка година от Академичния Съвет на СУ и се публикува на Уеб портала на СУ (около месец Март). В този Правилник се уточняват стъпките, сроковете, необходимите документи и такси и всякакви други детайли.
Доколко е актуална, нямам идея.
Тогава ли излизат и датите за кандидатстване (подаване на документи, изпити, записване ),  . както и датите за предварителни изпити.

# 346
Привет , момичета и момчета!
  Успех на явяващите с днес на изпит ДСД !Стискайте палци!
   Наборът тръгна привидно спокоен,но каза ,че леко се спича.

# 347
  • София
Успех на децата! 🍀
Аз се отчитам с подадени вече докименти. В крайна сметка реши, че ще кандидатства само това, което наистина иска. Има право само на две кандидатури нумерус фиксус. На мен леко ми стана спечено, че остава без резервен вариант, но пък за него ученето навън не било на всяка цена. Ако не стане, ще се бори за ФМИ.
Направи ми впечатление бързината, с която отговарят и реагират от унитата. В момента, в който качи всичко, започна да получава мейли. В единия са проверявали сертификата от КеймбриЧ.

# 348
Успех на децата!
Слънце, наистина са много бързи.

# 349
  • София
В единия са проверявали сертификата от КеймбриЧ.
Даже искаха креденшълите на дъщеря ми да влизат лично да се уверят за резултатите по отделните части ! Confounded
Стиснати палци за децата, които са на изпит днес - успех, късмет и спокойствие !

# 350
  • София
Успех на явяващите се на изпит! Да се похвалите после.

# 351
Дано има за какво, поне аз.  Засега сме в Мълчанието на агнетата/аз съм агнето-чакам и не знам какво чакам/. Още нямам инфо, не знам до колко е изпитът.

# 352
Слънчева, разбира се , че трябва да учат само това, което искат. И ние сме за две нумерос фиксус и една изкуствен интелект в Холандия. Писахме и един приложен, колкото да запълним бройката и там я приеха на следващия ден.  Сега е спокойна, че ако не я приемат никъде ще има къде да  учи.

# 353
  • София
Марулета,  мисля, че изпитът е до 14.00.  Поне моите ученици вчера така ми казаха. Успех на момчето ти! Simple Smile

# 354

Докато чакаме да ви почерпя за първия рожден ден на Катрин.
  Сутринта  чета какво е постнал вуйчо ѝ и виждам друг човек в негово лице.И знам, че е искрен, защото виждам колко много се обичат двамата. Та, в този ред на мисли, защото за мен много важно е да имат фамилна и семейна принадлежност и здрава връзка помежду си, доволна съм от свършеното досега от мен. И е много емоционално и умиляващо.И съм спокойна, че разчитат един на друг- моите двама и племенникът, т.е. моите трима.
   Това няма нищо общо с темата, но има общо с живота.
    От три дни не спя да го мисля този изпит.Знам,че не е нужно и и никой не ми е виновен, но е по-силно от мен.

# 355
  • София
Успех на явяващите се!

Марулета, да ви е жива и здрава порасналата Кати!

А какво толкова го мислиш този изпит - давай го по-спокойно Simple Smile  Чух  за тази година неофициално да се спрягат  около 16 точки от макс 24 на четенето и слушането за С1. А СК-то може и да е по-трудният елемент в писмения, но пък винаги е  с по-малко точки като долна граница за С1. Така че всичко ще е ОК, ще се хвалиш през февруари/март Simple Smile. А и се предполага, че ще се падне тема, свързана с туризма, която като цяло в какъвто и аспект да я зададат ми се струва много по-благодатна за писане в сравнение  с други Oberthemen.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 13:25 от пенсионирана русалка

# 356
  • София
Честита да е Кати! Здрава, щастлива и обичана!
Стискам палци аз от сутринта за наборчетата, които днес изливат знания и тенират изпитен стрес. Да се справят на макс!

# 357
Марулята, честита да ти е малката Кати! Да расте щастлива и с късмет!

# 358
Марулета, да е жива и здрава малката рожденичка! Успех на всички немскоговорящи. Да са сивзели изпита с най-високо ниво

# 359
Блаходаря ви, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт