Дванайсетокласници - тема 2

• 61 737
  • 790
  •   1
Отговори
# 630
Юхуууууууу, Санчоооо, супер новина!!! Честито, сестро! Това е страхотно, ще видиш! Да споделиш и отпразнуваш любовта на детето си ! Аз като се сетя за сватбата на щерката, винаги се ухилвам, беше супер! И подготовка и емоцията и самия купон!!! Когато идват на гости  сестра ми и зет ми , той винаги иска да  я гледаме. И всеки път си я съпреживяваме и изиграваме отново.
   Много се радвам!
   Писе, и аз мисля като теб,че трябва да има срок, в който да шофират с придружител. Макар че нашият си подкара колата веднага сам, с което хич не бях съгласна. Но баща му прецени ,че може.
    Господ да ги пази!!!
  Белинда, ще видиш, че наборът ще е пушка! Ще те изненада,сигурна съм!

# 631
Честито и от мен, да са много щастливи! По този повод онзи ден си говорим с щерката, бъдеща лекарка, работи в детско, правя и аз намеци, а тя вика: Мамо, забрави, най- рано след 7 години сватба и дете:joy:. Та наистина това е щастливо събитие.А с набора трябва да ходим за костюм, но всичко е Споко, има време.

# 632
  • Варна
Честито Санака, много любов и разбирателство на младите!
Ники, много неприятно това с Кати, дано лесно преодолее стреса от случката!
Набора още не е подал документи към университетите, които си е харесал в Холандия, но поне вчера ги изпрати към агенцията за последна проверка и се надявам, че тази седмица и това ще се случи.

# 633
Сега влязох в сайта на МУ- София и има дати за подаване на документи за Медицина, Стоматология и т.н и за изпитите.Ние си чакаме за ФОЗ, но още ги няма.

# 634
  • София
И аз ги видях. Тази година редовните са с една седмица по-късно и съответно първо класиране се измества за 20 юли, което означава, че записването ще е някъде в периода 21-25 юли, а тя точно тогава е планирала пътуване до Ница за концерт /платени билети, самолетни билети.../. Това си избра за подарък за завършването. Ръководехме се от миналогодишните дати. Твърде вероятно е пътуването да отпадне, освен ако не дадат по-дълъг срок за записване.

# 635
И ние тръпнем за датите, че ще се ходело на море, добре,че не са резервирали още.Чакаме, дано скоро ги публикуват.

# 636
  • София
Санака, радвам се за годежа! Да са много щастливи!
И моят голям син подари годежен пръстен. Ще се стягама за сватба тази година, ама след бала Wink Вече си купих рокля, което за мен си е голямо изпитание!

# 637
  • София
Честито и на теб! Да се обичат и разбират младите!

# 638
Честито , Теди!!! Какви хубави новини!
 Санчо , не може ли с пълномощно и вие да я запишете?Сега пък да отпада пътуването......Едно време аз така записвах систъра,ама преди сто години.
    И нашият си пожела подарък за завършването пътуване в чужбина или България. Той е голям фен на родните красоти , а на 25.01 заминава с племеника в Рим.Това му е подарък от сестра ми за пълнолетието. 4 дни .Блазе им, само да е добро време и да са здрави!

# 639
  • София
Честито на бъдещите тъща и свекърва, любов и щастие за младите!
Марулета, Рим е прекрасен, да си изкара хубаво наборчето! Ние ходихме семейно септември и сме фенове на Вечния град, само си припомняме за там и ни топлят спомените зимата (образно казано за тази топла зима).

# 640
  • София
Честито на бъдещите тъща и свекърва! Нека да са много щастливи децата ви и да са направили правилния избор!
Санака, представям си го догодина твоят седмокласник как ще обяснява на съучениците: “Със зет ми отиваме да поритаме малко футбол”:)”

# 641
  • София
Санчо , не може ли с пълномощно и вие да я запишете?
Може, разбира се. Това не са лични незаместими действия, човек може къщата си да продаде чрез пълномощник, а какво остава за едно записване. Само че в правилника си МУ дебело подчертано са посочили, че записването е лично, което ме води към предположението, че ще трябва да се разправяме. Smirk

# 642
За МУ не може с пълномощно, независимо че по закон с пълномощно всичко може.
Правят скандали, отказват обслужване.
От административен служител какво да очаквате...

# 643
  • София
Подозирах, че ще има нещо такова, предвид формулировката. Не всичко може с пълномощно /напр. да встъпиш в брак не може Joy /, но повечето неща може и записването със сигурност е сред тях. Ще се опитам все пак, въпреки че опитът показва, че правният спор с правно неграмотна администрация е обречен на провал, а да ги съдя няма да ми реши въпроса, поне не и навреме. Laughing

# 644
Sanaka и Super Tedi, честито! С пожелание на децата ви, за дълги и щастливи бракове и много внуци, за да държат в кондиция... бабите и дядовците!❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт