Дванайсетокласници - тема 2

• 61 725
  • 790
  •   1
Отговори
# 645
Честито и от мен, Sanaka и Super Tedi!  Желая на децата щастлив семеен живот! Да се обичат, уважават и допълват един друг! А лично на вас пожелавам да съумеете да съхраните хармонията между децата и новите им семейства/т.е. и другите деца да се разбират с новите членове/!

# 646
Ей, обърнахте го на бг тъща и  свекърва blush: Живи, здрави и щастливи всички да сте. Както му дойде времето и БГ Баба да станем

# 647
  • София
Е, то това се очакваше, естествено развитие на нещата...Бременна съм, кърмене и захранване, откога на гърне, градинският сопол, първи клас, нво, бал,  свекърва съм, клуб на готините баби...Животът вкратце!

# 648
  • София
Хаха, и аз така…Направо изтръпнах, че си се решила на 4-то😂, Belinda, докато “вдена”:)). Моля ви, не бързайте толкова момичета. Ако трябва да се връщаме от време на време на темата за “първия сопол”, че иначе съвсем дърти ще се почувстваме с тези матури, балове, университети, че и сватби…Ох.
Голямото 18-годишно бебе се мотае този уикенд покрай нас. Утре ще ходи на олимпиада по БЕЛ (строила ги е г-жата) и тази сутрин беше на инструктаж в училище. Следобедно направихме разходка на Витоша към Черни връх (ние с баща му “към”, а той “до”). После се спусна със ските до Алеко и беше мноого доволен, докато майка му затъваше до коленете в преспите.Simple Smile Литъл систър е на Банско с отбора (големи молби бяха да я пусна и много внимателно и бавно да покара отстрани до тренировъчното трасе, за да погледа и да се почувства пак част от нейното си общество). Взе и учебниците де -за заблуда на противника. В понеделник има РД. Поканила е 16 дзвера у дома, а нас + набора ни е изгонила без час за прибиране. Ще ходим “немили-недраги” на 1-2 кина най-вероятно. 😂

# 649
  • Варна
Хаххаха и аз се “опулих” докато прочета целия пост на Белинда, че го и препрочетох за да съм сигурна какво иска да каже, явно ми куца четенето с разбиране 😜
Днес чакам набора да се прибере от София, където бяха на Състезание  по лингвистика, цял микробус от училище. Каза, че ще разказва като се прибере, да видим колко ще е словоохотлив . С организацията на бала сме наникъде, можело да празнуваме, ама да не било в деня на бала, а бабите искат да го видят нагласен. Дрехи също не е избрал още, но пък аз имам вече два тоалета…. Повече се вълнувам какво ще се случва след бала.

# 650
  • София
Белинда, майтапа настрана и аз в първия момент реших, че си бременна Mr. Green
Ще ми е интересно да видя децата абитуренти, помня някой бебешки снимки Simple Smile

# 651
  • тук-там
Ще е хубаво да се покажем за малко. И аз помня бебешки снимки Simple Smile
Моята сама ходи на проба. Сложи си го в графика и го отметна. Тя подхожда към тоалета като към задача, с която трябва да се справи. Има и емоционален момент, но не е определящ за решението какво и кога ще си избере. Приоритизира най-накрая подготовката за матурата по БЕЛ. Написа най-сетне и първото си интерпретативно (до сега взе есета бичи). За щастие даскалката и е писала на него 29 точки и май ще и дойде акълът, че е по-добре да прави интерпретация на матурата.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 14:40 от mtz

# 652
Тъй де, от писане на дипломна плюс срочни, през НВО уроци до вирус с температура и разстройство. 1,2,3 брой. Това бе днес. А аз загубих татко си и всичко ми е ...

# 653
Блести и танцувай Звездичке.

# 654
  • София
Да си спомним и тук за нашето наборче и съученичка, мило дете Александра, не се забравя доброто и красивото, то продължава на друго по горно място! Яна прегръдка! Споделиха снимката във ФБ на СМГ, споделям я и тук! https://www.facebook.com/photo/?fbid=5793965940680190&set=gm … anity=52560553858

# 655
  • 1st floor
Светъл път на милото дете!

# 656
  • София
Трудно се осъзнава такава загуба, трудно се приема! Яна, прегръщам те!
Вчера, след втората фотосесия на наборът, вкъщи гледахме албумчето от 7.клас и си спомняхме отново за Али.
Светло дете, което караше хората да се усмихват, да се чувстват добре в нейната компания. И все още се усмихваме, когато си спомняме за нея.
Да й е леко на душата!

# 657
Аз не знам какви думи да подбера, не я познавах , нито Яна познавам. Но това слънчево дете остави такава следа след себе си и съм убедена, че такива хора живеят в сърцата на други хора. Те никога не си отиват!
  Яна, прегръщам те!

# 658
  • София
Здравейте момичета,

Благодаря за милите думи!

Сега ще напиша за уникалните деца, с които Али е споделяла живота си. Обадиха ми се вчера (даже непозната за мен девойка се обади). Подготвили кавър на Ледено момиче " в памет на Али, нарекли песента " Слънчево момиче" и ме поканиха на представянето вечерта в училище. Сами се организирали. Отидох, даже още на входа се събрахме с деца от " стария клас". Получи се толкова топла атмосфера, децата толкова мили, невероятни деца (като да си ги вземеш в комплект и да си ги отнесеш във ФМИ).
Гледахме клипа, плакахме, прегръщахме се и така...
Аз съм безкрайно благодарна за точно това отбелязване на датата и за възможността да съм част от него.
На децата пожелавам да са здрави, щастливи, все така невероятни във всяко отношение. Те ще пазят Али в сърцата си, тя е една от тях!

# 659
  • София
Янче, прегръщам те! Много силен човек си ти.

Общи условия

Активация на акаунт