Дванайсетокласници - тема 2

• 61 406
  • 790
  •   2
Отговори
# 120
Е, чак на 27.05! Те и нашите са тогава.
   За Нов български - мненията са разнопосочни, няма единодушие. Може би зависи от специалността.

# 121
  • София
За бала- Марулета ми е взела идеята. И ние така- градинско парти с кетъринг и да идва, който ще и може Simple Smile.
Ако я вземат (сега условно) в нидерландско щерката, ще ми е много интересво ще искат ли някакви допълнителни напъни. Ако няма, ще почнела да учи езика, каза. А майка й да й търси къде да живее..хаха. Всяко по реда си де, ще видим.

# 122
  • София
Всяка катедра е различна в НБУ. Има такива, които грам нищо не правят и такива, които се скъсват от учене. Няма как да се обобщи. Казвам го като кадър на НБУ, имах пряко наблюдение върху различните колеги.

# 123
Peruanka, посъветвай детето да изчака с изучаването на Dutch (стискам палци да я приемат където иска). В доста от унитата или към общините има безплатни курсове, като е необходимо само да се закупи учебник, който обикновено е за две нива. Като се изясни ситуацията, пиши в "холандската" тема и ще ти дадем подробно инфо. Hands Plus1

# 124
Да. Трябваше да напиша-интересувам се от факултета по информатика. А майнър програмата и ще бъде микробиология и нещо клетъчно беше.

# 125
  • София
Градинското парти и аз го обмислях, но в края на май обикновено вали, понякога доста. Не че и вътре не мога да посрещна хората /на Никулден събираме по 25+ човека/, но колкото и да е кетъринг, пак си има слугинаж, а аз искам само да хубавея покрай абитуриентката. Sunglasses

# 126
  • тук-там
И моята като не бърза за рокля, аз ще си мисля за моята Wink
Градинско парти и при нас може да стане, ако ме отреже ресторанта, ще го спретна.
Моята хвана някакъв вирус, а след няколко дни има 2 изпита Sad
Скиорче, как си?

# 127
Аз ще мина метър,жена ми има двама братя които също имат дъщери абитуриентки така че сбирка май няма да има 😀

# 128
  • София
Аз ще мина метър,жена ми има двама братя които също имат дъщери абитуриентки така че сбирка май няма да има 😀
Ха ха, при нас е подобно.
На моя брат и на мъжа ми на брат му момичетата също са абитуриентки.
И са се подредили трите госпожици на 23, 24, 25 май. ❤️

# 129
  • София
Днес, в 8 вечерта се звъни на външната врата. От 12 години, откакто живеем в тази къща, май никой не е звънял на вратата, освен децата на Хелоуин. Отварям аз и едно момче, което не познавам, пита за наборката. Излезе тя, връща се след малко с букет, бонбони и вино. Оказа се съученик от класа, който днес, обръщайки се и без да я види, я ударил. Нищо й няма и е ясно, че е без да иска, но той се чувствал толкова зле, че хванал такси и се появи с армагани да се извинява. Joy Тя първо отказвала да ги вземе, но той бил непреклонен. Абе друго си е да си в среда на свестни и възпитани деца.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 22:33 от sanaka

# 130
  • София
Санака, те че са възпитани и готини деца- верно е, ама това ми е малко като шита с бели конци история от тийнове. Сигурна ли си, че е само заради удар по невнимание? Нали пеша това, не с колата? Има нещо гнило тука! 😆 Аз малко Шерлок ...ама нека си раздават армагани младите, сега им е паднало!❤

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 23:06 от Peruanka

# 131
  • София
Благодаря, че ме мислите. 🤗
Ох, натиснах бутона преди да си довърша.
С две думи - вчера бях направо на умирачка от болка. Чак ми се доповръща. Отидох при близък лекар, който се усъмни за десето пукнато ребро и ме изпрати на втора снимка, защото тази била неясна. Добре, че си носех и петричката, че в клиниката по образна диагностика изявиха желание да я видят и ми казаха, че си е съвсем хубава. Потвърдиха, че няма счупено или пукнато, но е мноого натъртено. Вечерта заспах с аулин. Днес съм малко по-добре като че ли..Мажа с каквото ми попадне пред очите - охлаждащо, загряващо…Важното е да действа. Очевидно ще е на приливи и отливи положението. Подготвила съм се да се мъча до 2 месеца. No Mouth така пише из нета.🤷♀

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 23:05 от Skiorche

# 132
  • София
Санака, те че са възпитани и готини деца- верно е, ама това ми е малко като шита с бели конци история от тийнове. Сигурна ли си, че е само заради удар по невнимание? Нали пеша това, не с колата? Има нещо гнило тука! 😆 Аз малко Шерлок ...ама нека си раздават армагани младите, сега им е паднало!❤
Eми, това беше официалният повод, за друго не знам.

Скиорче, мажи с разни диклофенаци и подобни, ще мине. Ама ще се поизмъчиш.

# 133
  • София
Скиорче, щом е все пак само натъртено, пробвай с арника гел! Звучи афиф, нали, хомеопатия само уж, обаче покрай мене майки на често пребиващи се дечица се кълнат в ефекта! Ох, много ми е жал за тебе Cry Натъртени ребра болят нечовешки и болката напомня за себе си на всяко вдишване...Ни е да легнеш, ни е да седнеш, направо ти иде да има как, да бръкнеш и да ги махнеш, че да се свършва!
Ще мине Hug Дръж се!!!

# 134
   Е ти сега що така? Дай да му дадем дължимото на момчето - чувства се неудобно, извинило се!  Ако има некви други мисли , нека има - то средното Санче си ни е Хубавица-умница , нека да си ни я ухажват! А майката да си хубавее!

Тъй , в нашия клас простотиите продължават . Един отворко се ежи на директорката, че е викан в дирекцията.Ама тя нямала право в междучасието да го вика, щото му било свободното време тогава. Директорката му казала, че може да му уреди доста свободно време до края на уч. година, той нещо заплашвал. Аз продължавам да съм без думи и да се чудя,  от къде тоя келеш вади протекции, че да го търпят. Остават 20 дни до изпита по немски и колкото и да не харесваме учителката, в момента яко се работи по темите за говорене.И тия невъзможни келеши по всякакъв начин  пречат/те няма да се явяват/ . Защо не ги отстранят от час????Ако и днес наборът сподели за такова нещо, утре ще търся контакт с класната. Усещам се толкова безсилна и гневна .
    За бала - няма как да се измъкнем от почерпка на родата/ а ние сме си много близки , с много здрави фамилни връзки/ - нашият е последен Хабитуриент. Деверът няма деца, а систъра едно,ама той завърши.

Общи условия

Активация на акаунт