Търсене и размяна на кодове/ отстъпки/ ваучери - Тема 4

• 67 628
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Здравейте, някой да има код за HM, който няма да ползва?
от де код? Не съм разбрала да разпращат...баш сега.

# 646
Здравейте,
Някой да има код за книги от Озон?

DK19  дава 10% отстъпка на ненамалени книги

# 647
Някой код за Хеликон? Много ще съм благодарна... 💜

# 648
# 649

Да, но аз търся определена книга на Ан Рул. Видях, че е намалена на 10%, но се чудех дали някой има код допълнително. Към 30 лева е книгата

# 650
За съжаление май чернопетъшките промоции приключиха сякаш. Но дали пък няма да пуснат коледни. Виж в големите онлайн магазини като ozone.bg, store.bg, emag или orange center. Също на 6-11 декември в НДК ще има коледен панаир на книгата, ако си в София, някои издателства правят промоции

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 20:01 от Анонимен

# 651

Makup.bg след 03.12

# 652
Аз давах такъв код на съфорумка и май се оказа, че не може да се ползва от друг профил..

# 653
Озон също намалят книги по време на Коледния панаир на книгата, а в Orange e с 15%намаление и безплатна доставка до техен обект.

Код  "Коледа" за Orange до 3ти, без вече намалени и изключени от промоционални кампании продукти.

# 654
Озон също намалят книги по време на Коледния панаир на книгата, а в Orange e с 15%намаление и безплатна доставка до техен обект.

Код  "Коледа" за Orange до 3ти, без вече намалени и изключени от промоционални кампании продукти.

Сега погледнах е Orange за книгата която търся, оказа се че е по-евтина там. Благодаря 💚

# 655
Здравейте, търся код за отстъпка за хиполенд?

# 656
Някой с код за Дормео или Топшоп? Предварително благодаря.

# 657
Харесах една намалена настолна игра в озон. Дали някой има код за намалени в тази категория?

# 658
Харесах една намалена настолна игра в озон. Дали някой има код за намалени в тази категория?
За намалени в Озон няма кодове, освен глобалния за 1%

# 659
  • Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт