Търсене и размяна на кодове/ отстъпки/ ваучери - Тема 4

• 68 865
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте търся код за техмарт ако някой има ще съм му много благодарен да ми изпрати на лично съобщение. Благодаря

# 226
Здравейте, моля за код на about you за ненамалени, над 20%. На лично ако може, че съм харесала едно яке.

# 227
Здравейте!
Индлуенсърски About You код за поръчки над 100лв - POLLY15

# 228
Здравейте.
Имам въпрос за Best secret. В момента на началната страница ми пише, че има 25% намаление с код DEAL... но реално не го виждам явно целия, защото пробвам само с deal и нищо не става. Аз явно не го правя както трябва. Черен петък за там има ли?
А за Емаг кога ще е?

# 229
Здравейте.
Имам въпрос за Best secret. В момента на началната страница ми пише, че има 25% намаление с код DEAL... но реално не го виждам явно целия, защото пробвам само с deal и нищо не става. Аз явно не го правя както трябва. Черен петък за там има ли?
А за Емаг кога ще е?
Кода е DEALS25 ,но не е за всичко от категорията.

# 230
Предлагам код за 10% отстъпка за магазини "Мания" - mania.bg, валиден до 15.11.

# 231
Здравейте.
А за Емаг кога ще е?
Кода е DEALS25 ,но не е за всичко от категорията.
Кодът си излиза сам в полето за кодове, и да, не важи за всичко, а само на категорията, на която пише, че има 25% Simple Smile
Тоест като влезеш в някое от прозорчетата с 25% ти излизат само нещата, които ги лови кодът

# 232
Здравейте, моля за код за booking? 🙏🙏 Ще съм много благодарна!

# 233
Здравейте! Ще съм много благодарна за код за намалени 5% от обувки.бг Hands PrayHands Pray

# 234
  • БГ
Здравейте, търся код за не намаление за Модиво или Обувки бг. Изтеглих си приложението на Модиво, но не ми приема кода за първа поръчка :/

# 235
Някой за има код за отстъпка в HM (с безплатна доставка)?

# 236
  • София
Здравейте, търся код за не намаление за Модиво или Обувки бг. Изтеглих си приложението на Модиво, но не ми приема кода за първа поръчка :/
Поръчката трябва да е над 100 лева, за да приеме намалението.

# 237
Здравейте, някой има ли код за отстъпка  в обувки.бг?
Благодаря Simple Smile

# 238
Има ли код за shein?

# 239
Здравейте, някой да има код за Практис, който  няма да използва?

Общи условия

Активация на акаунт