Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 45

• 29 750
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Ще повърна,не може ли да не търсят известни?Че кво му е на каста сега,супер са си всички.Зендая ми е неприятна нещо,от сериала и как се казваше наркоманка ли,пияница ли беше,сефте я гледах и изтраях 10 минути.Да знам че има фенове,но мен ме дразни не знам и аз защо.

# 526
  • Somewhere far away
И Мат Смит си е известен, поне според мен!

# 527
  • София
И на мен Зендая ми е доста неприятна, без конкретна причина. Преиграва и ми стои нелепо. Но знам, че има много фенове, особено сред тийнейджърите.

Дано не е тя. 🙄

# 528
Аз нито Пади,нито Мат знаех,абе всички са ми нови лица и за сефте ги виждам,предоволна съм от каста.Дано не напълнят втори сезон с партенки,като имат бюджет да го дават за ефекти,рейтинга им е в кърпа вързан дори и без "звезди".

# 529
Посредствена актриса ми е Зендая.Не е точно слаба, но такива като нея има поне хиляда. Но разбирам тъпата политкоректност, както  и желанието да привлекат по-голяма аудитория чрез известни лица. Срещу визията й няма нищо против. Дано обаче да ме опроверагае да представи по -сериозна игра

# 530
  • Somewhere far away
Хубава е, но има едно много високомерно излъчване почти винаги, а това ми е голям turn off.

# 531
Много харесвам Зендая, но не искам да е Коприви.

# 532
  • Варна
14 доктор е един актьор от Секс Еджукейшън. Нямам идея защо са го писали и 14-тия.

Не знам, но в IMDB дават Тенант. И Роуз. Може би искат да си оправят рейтингите след Фостър.

# 533
Фенкаст е едно, реалността съвсем различно нещо. Зендая е доста търсена актриса. В момента снима Дюн 2, сигурно ще участва и в третия сезон на Еуфория, не се знае, кога пак ще снимат Спайдърмен, така че не би имала време и за този сериал.

# 534
И аз така разбрах, че става дума за фенкаст. Никой не е тръгнал в действителност да каства Зендая.

# 535
Да е търсена актриса и да е добра актриса са две различни неща. Малко спам, но  то и Тейлър Суифт не е чак толкоз добра певица, не може да се сравнява да речем с Алиша Кийс, Киара или да речем баба Уитни и баба Тина като гласови данни. Основно пищи и показва голотии . Но понеже е скандална печели награди, след награди, любимка е на новото поколение.  
Скрит текст:
И ние си имаме Ивана, не съм кой знае колко впечатлен. Сестра ми е народна певица и може да пее доста по-добре, но не я промотират непрестанно. Всъщност в Сандански (Пирин пее) да речем преди няколко години имаше класиране където съвсем очевидно бутаха някои хора напред, защото  имаха правилните връзки

Да не говорим че голяма част от новите "певици" ги промотират във филмчета по Дисни, където зомбират малките Специално на Т.С. звездата й изгря, след едно филмче с братята Джонас по Дисни, което вървеше успоредно с "Магьосниците...." където пък рекламираха Селена Гомес.
.
При актрисите не е по-различно.  Има доста актриси, които са много по-талантливи от Зендая (че и певици има), но понеже непрестанно и се прави реклама я тикат напред. В "Дюн" чак толкова не бях впечатлен от Зендая. Да, не бе точно слаба, но чак пък някаква страхотна игра да е показала.   .За сравнение Ребека Фъргюсън например направи уникална роля..в "Раздвижи се" ми стоеше повече от бездарно, но малчуганите се побъркваха по Зендая.
Както и да е, това вече встрани от темата.
За мен е ясно, че искат да разширят аудиторията и да привлекат повече дечица, но е тъпо да става по този начин.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 09:20 от Лорд Сняг

# 536
И аз не мисля, че е страхотна актриса. Средна работа. Вярвам обаче, че с подходящата роля може да си разкрие потенциала. Аз и Хенри Кавил не намирам за много добър актьор, но във Вещерът се справи чудесно.

# 537
  • Варна
Интересно ми е кого ще кастнат за Алис Реките.
Някъде предполагат , че може да е Карис ван Хютън.. но аз бих заложила, че Алис Реките е по-скоро Елиса Фарман, отколкото някоя Мелани.

П.П.
Май по-скоро съм за книжната тема.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 10:25 от Хексе

# 538
Изобщо не вярвам да вкарат звезда като Зендая. И тук, и в троновете няма супер известни актьори. Иначе щяхме да гледаме Крис Хемсуърт за Джайм. Нямаше да откажа де Joy
И това му е хубавото на сериала. Аз освен Емилия Кларк никой не знаех от троновете.

# 539
Изобщо не вярвам да вкарат звезда като Зендая. И тук, и в троновете няма супер известни актьори. Иначе щяхме да гледаме Крис Хемсуърт за Джайм. Нямаше да откажа де Joy И това му е хубавото на сериала. Аз освен Емилия Кларк никой не знаех от троновете.
Дори и ходещия спойлер Шон Бийн? 😅

Общи условия

Активация на акаунт