Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 45

• 29 739
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Вестерос
14 доктор е един актьор от Секс Еджукейшън. Нямам идея защо са го писали и 14-тия.

Не знам, но в IMDB дават Тенант. И Роуз. Може би искат да си оправят рейтингите след Фостър.
Да, сега видях, че новият го водят 15. Аз докторката не съм я гледала, зарязах на първия ѝ сезон и само свалям...

# 541
  • Варна
Изобщо не вярвам да вкарат звезда като Зендая. И тук, и в троновете няма супер известни актьори. Иначе щяхме да гледаме Крис Хемсуърт за Джайм. Нямаше да откажа де Joy
И това му е хубавото на сериала. Аз освен Емилия Кларк никой не знаех от троновете.
На мен тя не ми беше позната, но, Шон Бийн и Чарлз Денс, да. И куп актьори от Хари Потър, които не ги знаех поименно, но знаех че съм ги гледала.

За Зендая, наистина е фенкаст. Мисля, че няма да я поканят - хонорара ще и е космически.. а ролята не е кой знае какво.

# 542
Аз пък само Питър знаех.Вярно и в дюн съм я гледала,бездарна актриса е според мен.
Крис се бил отказвал,тъкмо четох изавление че е с начален Алцхаймер.Не е много по темата де,но го споменахте.

# 543
Ааа, Шон и Чарлз ми бяха познати, но не ги възприемам за звезди. А при Емилия може би стана така, понеже изгледах сериала 2019г, а тя тогава и покрай славата от троновете се беше снимала в доста филми.

# 544
  • Вестерос
Изобщо не вярвам да вкарат звезда като Зендая. И тук, и в троновете няма супер известни актьори. Иначе щяхме да гледаме Крис Хемсуърт за Джайм. Нямаше да откажа де Joy
И това му е хубавото на сериала. Аз освен Емилия Кларк никой не знаех от троновете.
Е как бе, Шон Бийн, той как да не беше звезда ехееее ! Аз заради него реших да видя първа серия Grinning
Актьорът, който играе Тивин, Лена Хийди... Тонкс от Хари Потър, Мистър Филч от Хари Потър и т.н. Grinning

Aми ето ти си гледала късно, затова Simple Smile Емилия никаква известност нямаше 2011

# 545
Ами Шон освен от Властелинът, не ми е познат от другаде. Не говорим все пак за Мат Деймън и Брад Пит.

# 546
  • Вестерос
Шон Бийн играе в много известни филми, просто често е злодей Grinning Играе и в Троя като каза Брат Пит, там е Одисей

# 547
  • Някъде в Матрицата
Не помня в кой филм съм гледала за първи път Шон Бийн, ама където и да го видя, знам че в някакъв момент ще го застигне някаква смърт. Е в Марсианецът, тази съдба му се размина, за разлика от Властелина, Игра на тронове, Златното око (там беше агент 006 или 008)

Малко встрани от актьорите, ама някой тук учи ли Валериански? В Дуо Линго има курс. Аз от време на време разпускам така. Мъж ми ме пита, защо ми е. Ами ей така, за кеф. Blush

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 11:51 от Ph0enix

# 548
  • Вестерос
Така ли? Аз италиански учех от там.

# 549
  • Варна
Малко встрани от актьорите, ама някой тук учи ли Валериански? В Дуо Линго има курс. Аз от време на време разпускам така. Мъж ми ме пита, защо ми е. Ами ей така, за кеф. Blush
ВалИриански е .   Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 550
Валириански все още не, но клингон - да. 😂

# 551
Изчетох ви, но не видях да сте коментирали това.
В последният епизод Люк и Джейс тръгват като пратеници към Орлово гнездо, Зимен хребет и Бурен край. Обаче на кадрите от тръгването им се виждат три дракона.
На кой е третият дракон?

# 552
на мен ми се стори, че ренира с дракона си ги наглежда, когато тръгват

# 553
  • Варна
Може да са Джофри и Рена, отиващи в Долината.

Или пък  Бела и Рена.

# 554

Шон Бийн (Властелинът - Задругата, Джеймс БондЗлатното око, Патриотични игри, Пърси Джаксън), Лина Хеди (300 и 300-Възходът на една империя), Чарлс Данс (Джеймс Бонд - само за твоите очи, Пришълецът 3, Последният екшън герой, Приключенията на Мерлин, Дракула- неразказан ), Натали Дормър (династията на Тюдорите), Стивън Дилейн (Шпионски игри, Часовете).......
иначе за Джайм аз предпочитах Джош Холоуей, ама не ме огря.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 15:02 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт