Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 45

• 29 796
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
George R. R. Martin and Elio M. Garcia Jr. & Linda Antonsson - The Rise of the Dragon: An Illustrated History of the Targaryen Dynasty, Volume One (2022)

Налична в Замунда. Трейлъра е приятен.

# 256
George R. R. Martin and Elio M. Garcia Jr. & Linda Antonsson - The Rise of the Dragon: An Illustrated History of the Targaryen Dynasty, Volume One (2022)

Налична в Замунда. Трейлъра е приятен.

И българин има участие в нея:

https://www.ploshtadslaveikov.com/ilyustratsii-na-balgarin-v-nov … -za-targarienite/

# 257
  • Вестерос
Коментира се назад в темата мисля.

# 258
Извинявам се, че малко се отклонявам от темата, но ми попадна интервю на актьорът изиграл Бран, където той споделя, че Мартин е казал на ДиД, че Бран ще стане крал. Това по повод очакванията за различен финал в книгите и изказвания на Мартин, че нямало Бран да е крал. Доста се озадачих.
И нещо друго - песента, която беше официална за сезон 8 "Power is power" - A knife in my heart couldn't slow me down, cause power is power, my fire never goes out. Мисля, че текстът е показателен за бъдещето на Денерис след като Джон я "уби", а Дрогон я отнесе към Волантис.

# 259
Основните положения -
Скрит текст:
че Денерис ще бъде убита от Джон и Бран ще стане крал
- вероятно са същите. Но до тях вероятно ще се стигне по коренно различен начин. В сериала линиите на КнН, Виктарион, Станис, Санса, Баристан, Юрон и пр.  са пренаписани или изтрити. Линии са обединявани с други линии - например Санса с Джейн Пули и пр.

# 260
  • Варна
Скрит текст:
Извинявам се, че малко се отклонявам от темата, но ми попадна интервю на актьорът изиграл Бран, където той споделя, че Мартин е казал на ДиД, че Бран ще стане крал. Това по повод очакванията за различен финал в книгите и изказвания на Мартин, че нямало Бран да е крал. Доста се озадачих.
И нещо друго - песента, която беше официална за сезон 8 "Power is power" - A knife in my heart couldn't slow me down, cause power is power, my fire never goes out. Мисля, че текстът е показателен за бъдещето на Денерис след като Джон я "уби", а Дрогон я отнесе към Волантис.
Tекстът може да се отнася за Джон и него го наръгаха, но беше съживен /не разбрахме как точно, защото според Мелисандра тя не е успяла/.
Съжалявам, но не мисля че Дани е жива, още повече, че няма смисъл да е жива, тъй като характерът и не може повече да се надгражда - луда е.

# 261
Напълно е възможно и да не е, но си оставят вратичка. Действително и аз не знам какво може да се очаква ако я съживят-да тръгне пак на поход към трона и да отмъщава?
Просто частта с огъня не ми подхожда на Джон, иначе и той е Тарг.

# 262
  • Варна
Напълно е възможно и да не е, но си оставят вратичка. Действително и аз не знам какво може да се очаква ако я съживят-да тръгне пак на поход към трона и да отмъщава?
Просто частта с огъня не ми подхожда на Джон, иначе и той е Тарг.
Tочно в 8 сезон се разбра  че е Тарг и яхна дракон т.е. ако е за Денерис, трявба да е в 9 сезон.

# 263
Макар във сериала да пропуснахме обяснението  как Мел съживи Джон (самата тя не е наясно), според мен има нещо общо с това че пожертваха Шарийн. На няколко пъти в книгите е обяснено, че кралската кръв има сила.  В книгите Мелисандра искаше да вдига каменен дракон, като пожертва  Едрик Буря,  Скъгс - да променя времето като пожертва Аша. Ако наистина има такава сила, може би Мел се е "заредила с енергия" и я е използвала не за спасяването на Станис, (който в сериала вече не може да бъде спасен) а на Джон.

# 264
  • Варна
Лорде, както си го написал, нищо от нищо не следва.
Станис изгори Шарийн в  пети сезон / и времето се промени/, Джон го съживиха в шести.

Това че някой искал да прави някаква магия  - Мелисандра искала да вдига дракони, Скъгс искал да променя времето, не значи че тази магия работи или ще проработи.

# 265
  • Някъде в Матрицата
А в издадените книги до момента, май Шарийн си е жива (взеха да ми се преплитат книги и филми Scream Scream) но е възможно съдбата ѝ нататък - в книгите да е същата, като във филма. Та може в книгите да стане ясно как Мелисандра съживи Джон.

btw, попадало ли ви е това? Общо взето доста неща се задават за в бъдеще. Stuck Out Tongue

# 266
  • Варна
А в издадените книги до момента, май Шарийн си е жива (взеха да ми се преплитат книги и филми Scream Scream) но е възможно съдбата ѝ нататък - в книгите да е същата, като във филма. Та може в книгите да стане ясно как Мелисандра съживи Джон.
По-важният въпрос е ДАЛИ Мелисандра съживи Джон. Simple Smile

# 267
btw, попадало ли ви е това? Общо взето доста неща се задават за в бъдеще. Stuck Out Tongue
Струва ми се, че това няма да е интересно. Малко прекаляват със спинофите за някои герои.

За почнах да гледам пак Игра на твонове. Във втори сезон, когато Тирион разбира за адския огън, този, който го прави за Церсей, казва, че
Скрит текст:
когато драконите измрели, Таргариените са започнали с това да се занимават.

# 268
  • Някъде в Матрицата
mi6eto_
в някои от сериите на GOT има препратки към времето на драконите и съответно спойлери как ще се резвият нещата. Wink Но това и аз го разбрах, след като ги разкриват из различни YouTube канали, свързани с поредиците, когато детайлно нищят разни епизоди.

Хексе
да, това също. Пак някъде там (YouTube, блогове, уикита) мернах, че и Джон Сноу е варг, осъзнат или не, и е успял да се прехвърли в Дух и после хоп-обратно. Та затова чакам, ако дочакам, да видя какво е мнението на автора по въпроса и има ли Мелисандра намеса в съживяването. Smile

По отношение на всичко, което се очаква да се появи: Ами Мартин е взаимствал Марвелската идея за вселена и затова ще има предистории, и поредици след края на GOT. Някакви анимирани сериали и изобщо всичко, което носи пари. Simple Smile)

# 269
  • Варна
Мейси е казала някъде в интервю, че би изграла Аря отново и е ентусиазирана от новината за сериала Сноу.
Този проект е май най-напреднал. Иначе не смятам, че сериал за Корлис или идването Нимерия би предизвикал кой знае какъв интерес, напротив..
Има хляб в продължение на ГОТ /Сноу или друго/ и филмиране на цялата история на Таргите /по Огън и кръв/. Според мен. Innocent

Иначе: JoyJoyJoy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт