Есен златолиста вън настава, ЯНУАРЧЕ в мама неуморно шава (2023) - 4

• 44 485
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Bubuy, Боратино - скоро ще имаме бебчета в групата. Дано всичко мине по вода и скоро да се похвалите!
Stefy39, аз си се просълзявам от най-малкото вече и съм станала доста лабилна, чак не се понасям. Как пък цяла бременност си бях супер чисто емоционално , ама сега като наближава раждането и съм много ревлива. Преди малко ходих да си гледам покупките за бебка и се разчувствах. Днес пък бях изпаднала в някакви размисли и страсти за миналото ,детството... Хаха, намирисва ми на предродилна депресия, пък какво ли ме чака после Weary.

# 631
Благодаря момичета❤Стискам палци и на всички Вас да мине всичко благополучно.В болницата нищо не казаха само казаха ден преди операцията че ме искат там в 9 сутринта за да ме подготвят.На така ще направя няма
да ям нищо.

# 632
Успех, момичета! Да видим коя първа ще се похвали с бебче.
Аз също се оглеждам всеки път за тапа, с баткото или съм я проспала или не е паднала, та не знам от опит какво да очаквам точно, само някаква представа.
Аз откъм емоции съм само изнервена и то доста. Такива разчувствания няма при мен, е освен че ми става супер мило като каже някоя нова глупост малкия, ама няма сълзи и сополи 🤣
Настроила съм се и аз за раждане януари, рано ми е още, да минат празниците първо.

# 633
Одеве за малко да се разплача, защото реших, че още с първото пране съм изгубила едно чорапче и една ръкавичка... Хем си знам, че трябва да ги слагам в плик за пране, ама не - от първото пране нищо няма да се затрие. За щастие просто бяха останали в маншона на пералнята. Но ми стана много мъчно, защото баш тези ръкавички много си ги харесах Simple Smile и ММ се опитваше да обясни, че можем да си купим други Simple Smile
Хепи енд, де Grinning

# 634
Аз много се разчувствам от някои филми. Мъжът ми наскоро много ми се смя като се разплаках докато гледахме Кунг Фу Панда 3.

# 635
На Кинг фу панда 2 рева и без да съм бременна Joy доста е неприятно като си с очила за 3д

# 636
При мен няма емоционалност, рев и сополи, както преди съм си.
По-скоро малко започва да ми изпушва бушонът, защото каката от месец си е вкъщи и ще прекара още няколко вкъщи и бърборенето и непрестанно с 1000 въпроса и плюс две болнави кучета в някои дни ми идва леко нанагорно

# 637
Литъл мис, все едно мен описваш, без кучетата. Вчера чух мамо последвано от въпрос 167484847 пъти и в края на деня ми идваше да се скрия.
Успех на раждащите момичета.
Аз малко се постреснах от тези новини, та набързо си събрах багажа 🙂

# 638
Мами вчера бяхме на преглед с бебка вървим едрички каза доктора 2.700,45 см околоплодните води са повече но още не сее обърнала и е седалищно но ако до две седмици не се обърне трябва на трети или четвърти януари да отидем при него и ако до тогава е така ще се планира дата за секцио вашите бебоци кога се обърнаха

# 639
При мен се обърна някъде 31-32 седмица и последно беше така, надявам се още да си седи надолу с главата, ще разбера в сряда, както и колко е порастнал.

# 640
При мен се обърна някъде 31-32 седмица и последно беше така, надявам се още да си седи надолу с главата, ще разбера в сряда, както и колко е порастнал.
много ми е угрижено и притеснено за това дали тя ще се обърне а има още пространство в корема ми каза доктора вчера

# 641
Много рано се завъртя. На втората фетална си беше наопаки. Не е мърдала повече, но няма и къде.
Иначе време има Вяра, въпрос на шанс до един момент.

Още малко остана и при мен. С моя термин 01.01 ще появи до няколко дни ако всичко върви по план. Вече ми е много досадно да съм бременна. С първата имаше едно нетърпение с втората на моменти е досада и да се свършва по- бързо. От няколко дни ме е налегнала една летаргия. Дори не ми се става от леглото 😂

# 642
При мен от втората фетална си е с главата надолу, но няма значение, защото ще съм секцио.

Нана, същата работа и при мен, но от днес съм 33г.с. и имам още доста време. Хич да не бърза поне още 3 седмици и половина...

# 643
Здравейте, аз покрай тези болести изпаднах в някаква дупка, не съм излизала от 3 дни, хваща ме някаква паника като изляза навън и се връщам. Днес искам, не искам ще водя малкия до училище и ще го взема после. Преди 2 дни бях и с температура, появиха ми се киселини за пръв път, не спах цяла нощ, нямах нищо подходящо, сега продължавам да кашлям, суха, суха кашлица. Не съм активна, това ме депресира много. Бебето си е високо, допълнително ми подпира, нямам въздух.. В понеделник съм на тонове, да видим как е положението, не знам кога ще ме преглежда, засега имам определена дата за 04.01,дано устискам. От днес съм в 36та седмица, дано поне още 2 седмици се задържи, че върви фино момиченце. Иначе и тя е с главата надолу от месец поне.

# 644
Много рано се завъртя. На втората фетална си беше наопаки. Не е мърдала повече, но няма и къде.
Иначе време има Вяра, въпрос на шанс до един момент.

Още малко остана и при мен. С моя термин 01.01 ще появи до няколко дни ако всичко върви по план. Вече ми е много досадно да съм бременна. С първата имаше едно нетърпение с втората на моменти е досада и да се свършва по- бързо. От няколко дни ме е налегнала една летаргия. Дори не ми се става от леглото 😂
мен мее налегнало напрежение омислена съм как ще мине раждането дали ще се обърне.но не искам да не оперират

Общи условия

Активация на акаунт