Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви проблеми и често срещани здравословни проблеми обсъждат бременните жени във форумите?
Какви са някои от социалните предизвикателства, пред които са изправени бременните жени във форума?
Какви са някои от проблемите, с които се сблъскват бременните жени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви проблеми и често срещани здравословни проблеми обсъждат бременните жени във форумите?
Темите, обсъждани във форумите за бременност, включват трудности при контролиране на нивата на кръвната захар при диабет, жлъчни проблеми (холестаза), стрес и психични проблеми както за майката, така и за партньора. Освен това се споделят преживявания от живот в чужбина и социални предизвикателства.
-
Какви са някои от социалните предизвикателства, пред които са изправени бременните жени във форума?
-
Какви са някои от проблемите, с които се сблъскват бременните жени във форума?
-
Какво представлява изследването на глюкозата и каква е целта му?
-
Какво представлява натоварването с глюкоза и каква е разликата между него и профила на кръвната захар?
. От типа как сега със съпруга ми ще започнем много да се караме за възпитанието, как приятелките ми вече няма да сме си приятелки и други такива. Доста ме дразнят, ако трябва да съм честна, но гледам да не реагирам.

Също не мога да пропусна практичното удобство да имаш вече пораснало дете, дето ще може да си свари едни макарони, ако ти нямаш време да сготвиш покрай бебето. Шапка свалям на родителите с породени дечица или близнаци!
Моят корем също ме сърби, отдавам го на разтягането на кожата
Някой да е започнал да се подготвя за вагинално раждане? Аз гледам семинари, започнах да упражнявам дишане, опитвам да запомням пози и т.н. Една приятелка ме пита защо се подготвям толкова при условие, че ще ми е второ раждане, отговорих й, че именно защото знам какво ме чака
Освен ако не се наложи секцио, но каквото такова, само живи и здрави да сме на края