Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви проблеми и често срещани здравословни проблеми обсъждат бременните жени във форумите?
Какви са някои от социалните предизвикателства, пред които са изправени бременните жени във форума?
Какви са някои от проблемите, с които се сблъскват бременните жени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви проблеми и често срещани здравословни проблеми обсъждат бременните жени във форумите?
Темите, обсъждани във форумите за бременност, включват трудности при контролиране на нивата на кръвната захар при диабет, жлъчни проблеми (холестаза), стрес и психични проблеми както за майката, така и за партньора. Освен това се споделят преживявания от живот в чужбина и социални предизвикателства.
-
Какви са някои от социалните предизвикателства, пред които са изправени бременните жени във форума?
-
Какви са някои от проблемите, с които се сблъскват бременните жени във форума?
-
Какво представлява изследването на глюкозата и каква е целта му?
-
Какво представлява натоварването с глюкоза и каква е разликата между него и профила на кръвната захар?
Водите са екстра, бебе е поспаливо, предупредиха ме да съм на щрек след Коледните празници, че има вероятност да тръгне да излиза без да си дочака термина на 11.01.2023год. Омръзна ми да съм бременна, корема ми е много паднал, едвам се тътря с баткото по площадките
много смешна гледка сме. Искам вече да се ражда, че да ми олекне, баба и дядо са в пълна бойна готовност да помагат, като им звънна да ги чуя и всеки път вдигат с един такъв развълнуван дъх.... и те милите са много смешни.
се появи днес в 12:30 - естествено с епидурална и окситоцин, почти 3,300 кг и 47 см. До 6см не изпитвах никаква болка, само леки контракции и шаване, но след упойката и окситоцина ме удари в кръста и всяка контракция беше приключение. Както и да е, добре сме, аз още се съвземам и чакам да видя малкия. Не е чааак толкова страшно, веднъж почнат ли напъните, финалът е близо!