Есен златолиста вън настава, ЯНУАРЧЕ в мама неуморно шава (2023) - 4

• 44 470
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Мами, нашето бебче с термин 2-ри януари Blue Heart се появи днес в 12:30 - естествено с епидурална и окситоцин, почти 3,300 кг и 47 см. До 6см не изпитвах никаква болка, само леки контракции и шаване, но след упойката и окситоцина ме удари в кръста и всяка контракция беше приключение. Както и да е, добре сме, аз още се съвземам и чакам да видя малкия. Не е чааак толкова страшно, веднъж почнат ли напъните, финалът е близо!

Честито bubuy3333 Blue Heart Да е много здрав и щастлив! Бързо възстановяване на теб. Hug

# 661
Честито бебче, да е живо и здраво 😍

# 662
Мами, нашето бебче с термин 2-ри януари Blue Heart се появи днес в 12:30 - естествено с епидурална и окситоцин, почти 3,300 кг и 47 см. До 6см не изпитвах никаква болка, само леки контракции и шаване, но след упойката и окситоцина ме удари в кръста и всяка контракция беше приключение. Както и да е, добре сме, аз още се съвземам и чакам да видя малкия. Не е чааак толкова страшно, веднъж почнат ли напъните, финалът е близо!
честита рожба желая ви безкрайно щастие и да го отгледате с много любов разплакаме от щастие и ние я чакаме нашата принцеса за 16 януари но докторката каза че може и да не дочака до тогава вече съм в деветия месец

# 663
Честито, живи и здрави 🙂

# 664
Честито бебче! Тъкмо видях 24 нови отговора и си помислих, че има някое бебенце вече!  Да е живо и здраво и бързо възстановяване на мама. 💚
 Колкото до обръщането, има още време, не винаги е повод за притеснение, че все още са седалищно. Баткото ми се обърна доста късно и направо ми разчекна корема, понеже си беше голям вече. Помня че правих и някакви упражения да седя с краката на спалнята и ръцете на пода.

# 665
Честито бебче! Да е живо, здраво и да ви радва.

# 666
Боратино, извини ме, че ще бъда по-директна, но това не ти се налага зорлем от лекарите, а от несвоевременно обръщане на внимание на проблема. Ти от рано качи много килограми, което още тогава говореше за евентуално наличие на ИР или гестационен диабет. Имам спомен и, че много от момичетата тук ти намекнаха за това и, че е нужен изключително стриктен режим на хранене, без изключение. От там нататък случващото е плод на личен избор и решение. Ако лекарят ти също не е обърнал внимание на това е добре да се замислиш про кого се следиш и колко отговорно подхожда към теб и здравето на детето ти. И да, абсолютно адекватно е да бързат да го извадят, бе защото не може да дочака до термин, а защото при лоши показатели на изтърван
и неконтролиран гестационен диабет последиците за бебето могат да бъдат фатални. Съжалявам, но явно понякога има нужда да казваме някои неща директно. Пожелавам ти успех!

Вяра, честито, надявам се сега да си по-спокойна.

Сия, напълно те разбирам и аз нямам търпение бременността да приключи с щастлив финал, защото вече искам да сме две отделни единици. Само да търпи вътре още 3-4 седмици поне.
.   

Няма за какво да те извинявам тук смятам че няма място за подбор на думите и това качество го ценя страшно много у хората да са директни което в днешно време е рядкост Simple Smile Благодаря ти и си права може би всъщност аз не се изразих правилно защото просто няколко различни специалисти твърдят различни неща един дерзае за секцио другия казва спазвай просто диета както и да е вече е насрочена датата.В никакъв случай не умаловажавам гестационния диабет и последиците от него….но още от по-рано нямаше никакви индикации за това и от изследвания и от резултати….Важното е завършека да е добър Simple Smile

Честита рожбичка bubuy3333.Нека расте здраво и щастливо 🥰❤

# 667
Честито бебче. Да ви и жив и здрав и много да ви радва💙🩵💙🩵

# 668
Ех ааа bubuy! Честита рожба! Да ви радва страшно много и само хубави неща да ви се случват!

# 669
Bubuy, еха честито! Да сте живи и здрави! Олее, почна да ме хваща леко страх въпреки, че съм за края на януари.
Little Miss, с теб нали вървим с 1 термин, но и аз ми писна вече да съм бременна и някак нямам търпение да минава всичко благополучно. Някак си накрая доста омръзва понеже почват гадните болежки, то не, че после ще е весело де ама Laughing. Нека си стои поне до средата на януари, после вече ако иска да излиза.
За гестационния диабет - аз бях под въпрос и за това ме караха да меря захарта всеки ден по 6 пъти и вчера ми се обади диетоложката и ендокриноложката и след всички замервания на кръвната захар и видеозона, който показа съвсем нормални кг на бебка ми казаха, че всичко е наред, захарта ми е изцяло в норми. Искат контрола след 3 седмици и да меря захарта всеки 2 дни. Позволяват ми и да си хапвам сладичко когато ми се прияде и е голям кеф, понеже бях спряла всякакви сладки и тестени неща.

# 670
Момичета, не се карайте на Боратино. Ето, аз и с диагноза за ГД, и със строга диета и на много инсулин, пак съм с огромно бебе Frowning1 Понякога, колкото и да се стараеш, не се получават нещата както трябва.

Честито на първото попълнение в групата на bubuy3333! Blue Heart

Звучи като леко раждане, дано всичките са такива!

# 671
bubuy3333, честито бебоче! Да е здравичко и да расте щастлив човек! Дано на всички да им вървят леко ражданията!

# 672
Момичета, не се карайте на Боратино. Ето, аз и с диагноза за ГД, и със строга диета и на много инсулин, пак съм с огромно бебе Frowning1 Понякога, колкото и да се стараеш, не се получават нещата както трябва.

Честито на първото попълнение в групата на bubuy3333! Blue Heart

Звучи като леко раждане, дано всичките са такива!

Никой не се кара прави са момичетата…то аз от самото начало като почнах “леко”да качвам се обърнах за съвет към всички и това което ми казахте беше същото което и лекарката.В крайна сметка в действителност видях при
резултатите от глюкомера че
като пазя диета захарта е в норма а като си позволя да “пирувам” я вдигам и не може тялото ми да преработи захарта.В действителност не трябва да се пренебрегват тези неща защото влияе и на бебо.Ще пиша отново момичета при първа възможност.Искам да благодаря на всички вас определено когато човек е компетентен е в помощ другиму Simple Smile Пожелавам на всички всичко да мине благополучно ❤

# 673
Аз искам да питам ако захарта си стои на 4, има ли смисъл от обременяване? Бебето върви по-едричко, качила съм много килограми /които наистина не ми личат, според мен и други хора, 10 -15 кг мога да си ги наместя в корем, гърди, ръце… но другите ми са непонятни къде са отишли/. Леко подпухнала съм бих казала. Аг ми каза, че няма смисъл щом захарта е 4. Иначе ядох доста сладко последните месеци, това ми е порока. Сега почвам да свалям кг от тотална липса на апетит…

# 674

Честито! Simple Smile Да расте здраво и щастливо!

Общи условия

Активация на акаунт