Бързи здравословни въпроси и отговори – 37

• 32 547
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Проблем с кръвното е за кардиолог, не за невролог. Въпреки, че тези стойности не са високи и може да са моментни.

# 166
Тя е записала за невролог заради болките в главата и изтръпването, но според мен може да се окажат от кръвното. За човек бил с ниско кръвно цял живот, това си е високо майка беше така и при такива горни стойности 135-140 я почнаха с лекарства.
Аз също съм така цял живот с ниско кръвно и като вдигна над 120 и долу над 85-90 и ми е зле.

# 167
Да, точно така е. Имам главоболие, което започна около седмица след прекаран вирус. ЛЛ виждайки досието ми направо ме метна с диагноза, но ми направи впечатление, че неглежира кръвното ми налягане с възрастта ми и  така. Обаче лечението преди време даде резултат след невралгия от тежък отит, а сега няма такъв. Благодаря ви, утре съм при кардиолог, да видя той какво ще каже.

# 168
Дано е нещо временно, може от боледуване, стрес, промяна на време...но да, мини през лекар да ти е спокойно.

# 169
Знаете ли някой дали кардиолог професор Иво Петров има в кабинета си ехокардиограф? Или той не гледа, а консултира само по документи? Благодаря ви за отговор предварително.

# 170
Здравейте , имам питане отн крем с Прогестерон - има ли опасност от употребата му за жени в менопауза

# 171
Здравейте , имам питане отн крем с Прогестерон - има ли опасност от употребата му за жени в менопауза
За мен той е безполезен, не помага за нищо. Бях в менопауза, ползвах го за гърдите.... Нямаше никакво подобрение. Вреда също нямаше.

# 172
Аз имах подобрение в гърдите след крема.

# 173
  • Варна
Вчера ходих на медицински педикюр и днес ме боли от едната страна на палеца.. защо така се получи? Ще ѝ звънна по-късно да ѝ кажа, но все пак и вас да попитам

# 174
Вчера ходих на медицински педикюр и днес ме боли от едната страна на палеца.. защо така се получи? Ще ѝ звънна по-късно да ѝ кажа, но все пак и вас да попитам
Ако ви се забиват ноктите и за това сте ходили на мед. педикюр, когато се отстрани нокътя, който е бил забит в кожата после боли малко.. Simple Smile

# 175
  • Варна
Ако ви се забиват ноктите и за това сте ходили на мед. педикюр, когато се отстрани нокътя, който е бил забит в кожата после боли малко.. Simple Smile
Да, за това ходих, сега се чух с педикюристката и ми каза да сложа памук с риванол и спирт

# 176
  • Пловдив
Препоръчайте спрей за гърло...писна ми през месец АБ за ангина Neutral Face Знам, че не винаги може да се избегне, ама ...

# 177
През последните месеци почнах да страдам от ангини, имам стафилококово носителство в носоглъката и въпросният стафилокок беше отишъл и в гърлото.
Мой съвет е при първи симптоми да пуснеш носен и гърлен секрет, за да не те лекуват насляпо.
Иначе - това, което ме облекчи последно и не се стигна до АБ през устата е Трахизан. Иначе без резултат съм ползвал Тантум верде и Гранофурин.

# 178
  • Карлово
Препоръчайте спрей за гърло...писна ми през месец АБ за ангина Neutral Face Знам, че не винаги може да се избегне, ама ...
Moeто семейство предотвратява задълбочаването на инфекция в гърлото с гаргра със солен разтвор.
На 1 чаена чаша вода, се слага 1 чаена лъжичка сол, половин ч л. сода бикарбонат и 2 капки йодова тинктура.
Същото използвам и за промивки на носа. За ден два болестните симптоми отшумяват.
Това работи, само ако възпалението е на сливиците иначе за ларингит не помага.

# 179
  • Пловдив
Moeто семейство предотвратява задълбочаването на инфекция в гърлото с гаргра със солен разтвор.
На 1 чаена чаша вода, се слага 1 чаена лъжичка сол, половин ч л. сода бикарбонат и 2 капки йодова тинктура.
Същото използвам и за промивки на носа. За ден два болестните симптоми отшумяват.
Това работи, само ако възпалението е на сливиците иначе за ларингит не помага.
Колко пъти така с гаргарата?

Общи условия

Активация на акаунт