Бързи здравословни въпроси и отговори – 37

• 32 692
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Да, много е тъпо, от няколко глътки газирана вода Expressionless
На мен като малка ми извадиха сливиците, точно защото много съм боледувала, но всъщност дали са извадили 2 или 3, как ги вадят Thinking Бе доколкото знам нямам сливици, ама на!

DeVa от газираното стана. А защо ми е толкова слабо гърлото не знам Confused
Аз преди месец от газирана вода, която пих заради киселини, си докарах такива неприятности с гърлото.... ☹️☹️ При мен проблема идва от вродено уголемена дясна сливица, цял живот най-слабото ми място е това и за жалост винаги се стига до АБ при мен... 🤷‍♀️🤷‍♀️
[/quote]

# 301
Аз преди месец от газирана вода, която пих заради киселини, си докарах такива неприятности с гърлото.... ☹️☹️ При мен проблема идва от вродено уголемена дясна сливица, цял живот най-слабото ми място е това и за жалост винаги се стига до АБ при мен... 🤷‍♀️🤷‍♀️

А тази сливица, щом прави такива поразии, защо не я махнеш?

# 302

А тази сливица, щом прави такива поразии, защо не я махнеш?
Като малка искаха да ми правят операция и да ги отстранят, но тогавашния ми личен лекар каза да изчакаме до 13 годишна възраст. Точно тогава ми правиха операцията от апандисит и стана така, че лекарят ни си тръгна от нашето градче и се преместих е при друг. Той обаче отложи тази операция на сливиците и то пък какво стана като влязох в пубертета взех малко по-рядко да буледувам от гърлото и така останаха нещата.
Честно казано, сега не съм се интересувала как стоят нещата с тези премахвания 🤷‍♀️

# 303
Здравейте.
При нисък хемоглобин какво трябва да се направи.
Какви изследвания се правят .
Много благодаря.
Хубав ден

# 304
ПКК с ДКК, желязо, вит.В12, феритин, фолиева к-на.
Колко е нисък?

# 305
ПКК с ДКК, желязо, вит.В12, феритин, фолиева к-на.
Колко е нисък?
116

# 306
Освен това и ЖСК.
И с резултатите - на лекар, хематолозите се занимават с тези неща.
Това си е стойност като при анемия.

# 307
Освен това и ЖСК.
И с резултатите - на лекар, хематолозите се занимават с тези неща.
Това си е стойност като при анемия.
Днес си записах час за другата седмица във Люлин

# 308
116 е малко под нормата. Ако е за жена, почти в нормата. Не е толкова притеснително.

# 309
116 е малко под нормата. Ако е за жена, почти в нормата. Не е толкова притеснително.
Аз от край време ми е нисък хемоглобина.
Но никой не ме е насочвал на какъв лекар трябва да отида.

# 310
На хематолог. Водих майка ми, но тя беше с много нисък, под 80.

# 311
  • София
Здравейте!

Преди 7 месеца родих, като си свалих почти всички кг от бременността за месец, алед което към 4тия месец започнах прогресивно да наддавам и към момента съм 10кг нагоре.
Бях на ендокринолог, който установи увеличаване на жлезата и пусна изследвния.
На 16.12 съм пак на преглед, но ще помоля по-запознатите да кажат как им се струват резултатите, че за още 10 дни ще се побърквм да го мисля.
Благодаря!

# 312
Най-вероятно Следродов (постпартален) тиреоидит / или Хашимото. Лекарят ще види жлезата и ще прецени. Само спокойствие и не се филмирайте.

# 313
The Joykiller, тук няма да получиш по-различен отговор от този, който вече ти дадоха в темата за Хашимото. Simple Smile Просто няма какво друго да се добави - диагнозата е ясна. Най-вероятно ще ти изпишат синтетичен хормон.

# 314
    Какво може да значи, че и трите показателя на левкоцити е завишени?
                  Левкоцити/ WBC        H            10.8       G/L    3.5 - 10.5   
     Неутрофилни левкоцити-%/ NEU%   H    83.40       %    39.30 - 73.70   
     Неутрофилни левкоцити-бр./ NEU   H    8.99       G/L    1.37 - 7.74

Общи условия

Активация на акаунт