Бързи здравословни въпроси и отговори – 37

• 31 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Е това е в Пирогов. Освестяват я колкото да не се превива от болка и я пращат при Лл.той пък само каза да си пие същото и край. Аз като идиот й обяснявам , че е хубаво и урина,ама на 80г жена какво да й кажеш като слуша само лекарите ...все пак ще занеса проба утре някъде, на своя глава ( и по ваши съвети).

# 421
С кръв в урината са я пуснали с Неоренал, което е екстракт от бреза??? Тези луди ли са? Да не е 18 век????
Още утре пуснете - обикновена урина + стерилна, купете 2 контейнерчета от аптеката, след измиване сутринта - сред а порция урина първо в едното, после в другото.
Големите лаборатории работят и в събота и неделя, тъй че не се бавете.
Ужасно, просто нямам думи. Горката жена 😥.

# 422
То и аз на първо време действах с Уринал акут, също ми спря кръвта и острите симптоми, но не съм имала запушени пикочни канали.
Пирогов много се излагат.

# 423
  • Горна Оряховица
Вчера ме схвана врата и през ноща беше ужас. Не мога да си намеря място. Май и Т съм вдигнала, защото ме втресе по едно време. Сутринта пих диклак, че не се търпеше и сега вече усещам само леко дърпане. За 1 час ме отпусна от диклака и до вечерта все още държи. Най-странното е, че мъжо му се схвана и на него врата и пак същата нечовешка болка. Пи 2 диклака и не го отпуска.
Наш познат преди седмица спомена за същото. Възможо ли е някакъв вирус да е това? Честичко се схващам аз, ама такава болка не помня да съм изпитвала.

# 424
Здравейте.
За имунната ми система моя доктор ми предписа Герисан капкули 2х1 капсула.
Във вкъщи имаме от тези витамини
Според вас мога ли да пия от тях .
Много благодаря.
Желая ви много здраве.
Весело посрещане на коледните празници

# 425
Имам рецепта за лекарство което не се продава свободно но и липсва от два месеца. Става дума за золофт. Някой знае ли дали със същата българска рецепта бих могла да го закупя от чужбина.

# 426
Лекарят хич ли не се навива да предпише същото от друг производител? Знам че се договарят с фармацевтичните фирми и прочие, но като знаят че няма наличности не би трябвало да се дърпа...
Те почнат ли да го внасят отново, представители на фирмата ще побързат да кажат на лекарите че могат пак да го предписват, та няма да хартиса от това.

# 427
Не беше това въпроса.

# 428
Купували са ми друго лекарство от чужбина, на бяла рвцепта, написано на латиница и датата да е не е от миналата година.Ако ще го купуваш януари, трябва да е с нова рецепта.Моето лекарство тук се отпуска със зелена рецепта.

# 429
Благодаря!

# 430
Само проверете в държавата, от която ще го купувате дали е със същото име.

# 431
Има разлики в различните държави, само казано чужбина трудно може да се отговори как работят там. В някои страни изобщо не предписват по търговско име, а по генеричното. Свят голям, правила най-различни.
Затова се опитах да предложа вариант дето поне със сигурност ще свърши работата че да не се остава без терапия.

# 432
  • пустинята Гоби
Зависи от чужбината. В някои държави рецепта на хартия не значи нищо, хората работят само с електронни.

# 433
Гърция и Сърбия примерно.

# 434
Възможна ли е инфекция на долни дихателни пътища да протича без измерима или осезаема температура?

Общи условия

Активация на акаунт