Бързи здравословни въпроси и отговори – 37

• 31 747
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Детските ортопеди се занимават с това, виж ми въпроса от вчера в темата с проф . Бранков/Д-р Оги. Така поне той каза, аз му имам пълно доверие.

# 586
Ходила съм на хирург.
Ако отидеш в Пирогов, може да го отстранят частично или цялостно но имай предвид, че е много болезнено.
Риванол и ихтиол облекчават но вероятно няма да се успокои възпалението докато не се махне порасналото парченце нокът.
Аз бих се пробвала да го изрежа.

# 587
За такова съм водила детето ми на хирург (гнойно-септична). Изписа АБ спрей и се оправи без някаква друга намеса.

# 588
Пак съм аз...след цистита сега съм сигурна, че имам и гъбички. Много сърбеж и бели налепи имам от вчера. Възможно ли е да съм била и с цистит,и с гъбички...моята АГ няма часове до края на годината, а аз не съм в София и без това..ще се прибера след 03.01, не мога да изтрая до тогава...моля ви за съвет какво да пия. Вчера пих микомакс, няма ефект. Може би трябва и глобули. Преди съм пила макмирор и кандизол, но след изследвания все пак. Сега не знам кое да взема, и сигурно ли е,че е кандида..има ли други видове гъби ...много ми е гадно по празниците точно....дайте съвет какво да правя..
В същото време пак имам и усещането, че все ми се пишка..такова чудо не ми се беше случвало да съм с оплаквания за цистит и гъби едновременно...възможно ли е ..направо се чудя какво ми е наистина

# 589
Намерих позната която прави медицински педикюр.
Видя снимки, каза че е зле. Във вторник имаме час при нея, иначе било за операция.

# 590
  • Пловдив
Пак съм аз...след цистита сега съм сигурна, че имам и гъбички. Много сърбеж и бели налепи имам от вчера. Възможно ли е да съм била и с цистит,и с гъбички...моята АГ няма часове до края на годината, а аз не съм в София и без това..ще се прибера след 03.01, не мога да изтрая до тогава...моля ви за съвет какво да пия. Вчера пих микомакс, няма ефект. Може би трябва и глобули. Преди съм пила макмирор и кандизол, но след изследвания все пак. Сега не знам кое да взема, и сигурно ли е,че е кандида..има ли други видове гъби ...много ми е гадно по празниците точно....дайте съвет какво да правя..
В същото време пак имам и усещането, че все ми се пишка..такова чудо не ми се беше случвало да съм с оплаквания за цистит и гъби едновременно...възможно ли е ..направо се чудя какво ми е наистина
Предполагам,че сте пила АБ за цистита и е напълно възможно да сте хванали гъбички.Аз Микомакса съм го пила по схема на 1...4 и 7 ден по препоръка на лекар разбира се.Няма как да ви мине от вчера до днес,и да има и други видове гъбички не е само Кандида.

# 591
А има ли такива във вагината,и само външни ? Защото бяло течение нямам, налепите са отвън. Те лекуват ли се с глобули ,с микомакс? Ох,много е неприятно така да налучквам какво да пия на сляпо... Тук имаме лаборатория,но сигурно няма как сама да пусна проба..? Нещо противогъбично друго има ли Confused

# 592
Обади се на ЛЛ. Тя може да ти каже с какво да мажеш външно, за да те облекчи. Но щом си почнала Микомакс, довърши схемата 1-4-7 ден.

# 593
  • Пловдив
А има ли такива във вагината,и само външни ? Защото бяло течение нямам, налепите са отвън. Те лекуват ли се с глобули ,с микомакс? Ох,много е неприятно така да налучквам какво да пия на сляпо... Тук имаме лаборатория,но сигурно няма как сама да пусна проба..? Нещо противогъбично друго има ли Confused
Противогъбичните препарати са много,но не ви съветвам да пиете,мажите или каквото и да е ако лекар не ви ги е назначил.Аз съм имала гъби без никакво течение или сърбеж откривали са ми ги при микробиология.
Дано успеете да намерите читав лекар по празниците и да ви назначи изследвания и адекватно лечение.Не се самолекувайте.

# 594
Ами ще пия микомакса пак и утре ще търся лекар,ако трябва ще пътувам до София,няма как иначе явно...
Знаете ли дали утре е работен ден за лекарите?

# 595
  • Пловдив
Ами ще пия микомакса пак и утре ще търся лекар,ако трябва ще пътувам до София,няма как иначе явно...
Знаете ли дали утре е работен ден за лекарите?
29 и 30 са работните дни.

# 596
Леле,ужас....гледах в супердок,че има АГ с часове за утре,вторник и сряда,но мислех първо да мина до Лл. Да не би всеки лекар да си е решил дали ще работи тези три дни или не...

# 597
Звънни преди да тръгнеш. В супердок няма ли телефони?

# 598
  • Пловдив
Момичета, ако се пие лекарство за разреждане на кръвта, Ротеас, пречи ли да се взима течен колаген в който има добавен вит. С?

# 599
Не пречи.

Общи условия

Активация на акаунт