Бързи здравословни въпроси и отговори – 37

• 31 747
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Аз днес бях на преглед и ми каза лекарката че съм имала салпингo-оофорит. Някой имала ли еот това възпаление ? И колко време иска лечението. Много ме е страх дали ще оздравея

# 76
  • пустинята Гоби
Има тема за естестични процедури, там за пилинг ще са по-запознати.

# 77
Аз днес бях на преглед и ми каза лекарката че съм имала салпингo-оофорит. Някой имала ли еот това възпаление ? И колко време иска лечението. Много ме е страх дали ще оздравея
Мисля, че е свързано с фалопиевите тръби.

# 78
Да, с тръбите е свързано, не с разкрасителни процедури. Няма нищо общо с пилинг. За възпаление става дума.
А тя как го установи? Мисля, че само с ехография не е достатъчно.

# 79
  • пустинята Гоби
Естесествено, че няма общо с пилинг, моят отговор беше на въпрос преди този и потребителят разбра, че му отговарям. Ако се следи разговора и без да се цитират 5 метра чаршафи става ясно кой на кого отговаря. Хич не съм зацепила, че има друг въпрос след този за пилинга, защото предишния ми се пада край на страницата.

# 80
Ами не се разбира. Въпросът е на предната страница, няма как да помним всичко.

# 81
Купих си витамин б комплекс в голямо шише (не в блистерчета) и мирише отвратително. Намерих в гугъл, че уж е нормално, но все пак ако някой е пил, да ме успокои - в срок са до 2024, но миризмата е ужасна...

# 82
Така си мирише.Дори таблетките от блистер си миришат.

# 83
Те си имат специфичен мирис. Урината също, при прием на витамини от група В.

# 84
Да, освен това, ако урината стане неестествено жълта, като лимонада, от това е. Един от витамините - B2, ако не се лъжа, дава този цвят.

# 85
Благодаря на всички. Преди съм пила от блистер и не са миришели, затова сега се зачудих.

# 86
  • пустинята Гоби
Ами не се разбира. Въпросът е на предната страница, няма как да помним всичко.
Е можеше да се сетиш по предполагаемия абсурден отговор. Аз, ако не схващам нещо връщам назад, а не коментирам отговор, който не разбирам.

# 87
Друг път използвай ник, като не искаш цитат, за е ясно на кой въпрос отговаряш. Не само аз съм се заблудила.

# 88
  • пустинята Гоби
Е този форум е пълен с писатели, не с читатели, така че нормално.

# 89
Аз разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт